Görüş Bildir
Haberler
Ronaldinho'yu Transfer Ettik Deyip Bütün Dünyayı Trollediler

Ronaldinho'yu Transfer Ettik Deyip Bütün Dünyayı Trollediler

Mustafa
29.12.2015 - 13:28

Uruguay takımlarından Racing Club de Montevideo, Ronaldinho'yu transfer ettik şakasıyla birçok basın yayın organını ağına düşürmeyi başardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalyaspor'un da transfer etmek için uğraş verdiği Ronaldinho'nun bir sonraki adresinin neresi olacağı sorusu henüz yanıtını bulmuş değil.

Fakat Racing Club, bu soruya yanıt verdiğini iddia ederek dünyayı bir anlık heyecana boğdu. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı görselle Ronaldinho'yu takıma transfer ettiğini duyuran Uruguay ekibi, bu şakasıyla birçok futbolseveri kandırmayı başardı.

Şakanın sebebi Hispanik ülkelerde 28 Aralık'ın bir nevi 1 Nisan benzeri bir şekilde kutlanıyor olması. 'Dia de los Santos Inocentes' günü olarak bilinen bu geleneği futbol kulüpleri de etkin bir şekilde değerlendiriyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Racing Club ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamayla Ronaldinho'yu transfer etmediğini de yine sosyal medya aracılığıyla ilan etti.

Açıklamada, 'Brezilya'daki arkadaşlarımıza Ronaldinho'yu Twitter trendi haline getirdikleri için teşekkür ederiz. Ama 'Dinho Racing Club'da oynamayacak' ifadesine yer verildi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
4
2
1
0
0