Görüş Bildir
Haberler
Robin Williams Oyun Karakteri Oluyor

Robin Williams Oyun Karakteri Oluyor

Caner
13.08.2014 - 10:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Robin Williams, Oyun Karakteri Oluyor

WoW oyuncuları, Williams'ın hatırasını World of Warcraft'ta yaşatmak istiyor.

Dünyaca ünlü aktör ve komedyen Robin Williams , geçtiğimiz gün 63 yaşında hayatını kaybetmişti. Henüz kesin bir sonuç yok, ancak aktörün son zamanlarda depresyonda olduğu için intihar etmiş olabileceği konuşuluyor. Ölü Ozanlar Derneği, Jumanji ve Günaydın Vietnam gibi filmlerde rol alarak gönüllerde taht kuran Williams, aynı zamanda sıkı bir video oyun tutkunuydu da. Nintendo oyunlarından tutun da World of Warcraft'a kadar geniş bir oyun yelpazesi bulunuyordu. İşte birçok oyunsever de buradan yola çıkarak Robin Williams'ı bir oyun karakteri olarak görmek istediklerini belirtti.

En iyi 10 Robin Williams performansı

Change.org adresinde başlatılan bir imza kampanyasında, Robin Williams'ın bir NPC olarak Blizzard'ın MMORPG oyunu World of Warcraft'a eklenmesi talebinde bulunulmuş ve bunun için de ilk etapta 10 bin dijital imza isteniyor. Ve bu rakam şimdiden geçildi bile. Çünkü Williams , sıkı bir oyuncu, sıkı bir Warcraft hayranıydı, WoW'da zaman zaman ona rastlamak mümkündü ve şimdi ona benzer bir karakterin olması, milyonlarca oyuncuyu da mutlu edecek ve aktörün hatırasını yaşatacaktır.

Konu hakkında Twitter'dan cevap veren Celestalon isimli hesap (WoW'un teknik tasarımcısı) , bu düşünceyle ilgilendiklerini dile getirdi. Belki de yakın zamanda Williams'ı bu oyunda göreceğiz.

https://twitter.com/Warcraft/status/499373912291938307

teknokulis

Kaynak: http://www.teknokulis.com/Haberler/Oy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0