Görüş Bildir
Haberler
Robin van Persie, Shakhtar Maçına Yetişecek mi?

Robin van Persie, Shakhtar Maçına Yetişecek mi?

Fatih
24.07.2015 - 19:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe 'de Robin van Persie 'nin Shakhtar Donetsk maçına yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Geldiği günden bu yana bireysel çalışma programını uygulayan ve Shakhtar maçına sayılı günler kala yıldız futbolcunun takıma henüz katılmamış olması soru işaretlerini de beraberinde getirmişti. Ancak bireysel antrenman programını tamamlayan van Persie, UEFA'ya bildirilen kadroya da dahil edildi.

NTV Spor'da yer alan haberde sağlık ekibinin golcü oyuncunun istenen seviyeye gelip gelmediğini görmek için özel bir dizi test uygulayacağı ve test sonuçlarının pozitif çıkması durumunda van Persie'nin takıma katılarak son antrenmanlarda takımla birlikte şansını yakalayacağı belirtildi. Bir aksilik olmaması durumunda Hollandalı yıldızın Shakhtar maçına yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Öte yandan ellerinde kırık olan Alper Potuk ve Ertuğrul Taşkıran'ın alçılarıysa çıkarıldı. İki oyuncu da takıma katıldı. Geçtiğimiz hafta ayak tırnağını çektiren Raul Meireles için ise özel bir uygulama yapılıyor. Portekizli oyuncunun ayağına hem özel bandaj yapılıyor, hem de kramponun tabanında yapılan özel bir değişiklikle oyuncunun ağrı hissetmeyecek şekilde oynaması sağlanıyor.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın