Görüş Bildir
Haberler
Rihanna'nın Makyaj Masrafı Dudak Uçuklattı

Rihanna'nın Makyaj Masrafı Dudak Uçuklattı

Batuhan
30.09.2014 - 11:05 Son Güncelleme: 30.09.2014 - 14:13

Genç şarkıcı Rihanna meğer makyaja servet ödüyormuş. Kaş uzmanına 5 bin, solaryuma 700, kuaföre günde 2 bin 500 dolar derken Rihanna'nın haftalık masrafı 50 bin doları buluyor

Genç şarkıcı Rihanna meğer makyaja servet ödüyormuş. Kaş uzmanına 5 bin, solaryuma 700, kuaföre günde 2 bin 500 dolar derken Rihanna'nın haftalık masrafı 50 bin doları buluyor Dünyanın en çok dinlenen şarkıcılarından 26 yaşındaki Barbadoslu Rihanna'nın tam anlamıyla tepeden tırnağa bakımının haftada 50 bin doları geçtiği ortaya çıktı. Tüm gün kameraların karşısında olan ve hayatının büyük kısmını paparazzilerin eşliğinde yaşayan sanatçının, güzelliğini korumak için kirpik teknisyenine varacak kadar geniş bir bakım uzmanı ekibine sahip olduğu belirtildi.

Düzenli olarak lazerle cilt sıkılaştırma ve yüz için oksijen uygulaması gibi operasyonlar gerçekleştiren sanatçının dermatoloğuna haftada 8 bin dolar, kaş uzmanına haftada 5 bin dolar, solaryum uzmanına ise günde 700 dolar ödeme yaptığı ifade ediliyor.

Saç stilini ani bir şekilde ve sıklıkla değiştiren Rihanna'nın kuaförüne günde 2 bin 500 dolar, makyözüne ise haftada 3 bin 200 dolar ödediği kaydedildi.

İngiliz magazin dergisi Look'a konuşan Rihanna'ya yakın bir kaynak, 'Kirpik uzmanı 7 gün 24 saat alarmda olur. Rihanna gece yarısı bile kirpik bakımı için arayabilir, anormal karşılanmaz' diyerek sanatçının gece hayatının güzellik uzmanlarına zor şartlar yaşattığını da söyledi.

İsminin açıklanmasını istemeyen kaynak, sanatçı hakkında ayrıca 'Rihanna her kıyafetine farklı makyaj yapmayı seviyor. Kıyafet değişikliği sebebiyle günde 5 kez makyajını değiştirebilir' dedi.

A Haber

Kaynak: http://www.ahaber.com.tr/Yasam/2014/0...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cem bil

o kadar parayı ben bakım için harcasam rihanna'dan güzel olurum...