Görüş Bildir
Haberler
Rıdvan Dilmen’in İmamoğlu Açıklamasına İBB Sözcüsü’nden Sert Tepki

Rıdvan Dilmen’in İmamoğlu Açıklamasına İBB Sözcüsü’nden Sert Tepki

Batuhan
17.01.2022 - 07:32

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu hakkında bir açıklama yapan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’e tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atakaş Hatayspor’ın Galatasaray ile yaptığı maçın ardından Rıdvan Dilmen, TRT Spor’da değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonspor’da yönetici olduğu dönemde TFF. Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'ye ilişkin yaptığı konuşmayı gündeme getirerek, siyasetçilerin futbola karışmaması gerektiğini söyledi.

Dilmen, açıklamasında 'Ekrem İmamoğlu STV'de spor yorumcusuyken 'Fenerbahçe şike yapmıştır' dedi' ifadelerini kullandı.

"Ülkemizi siyasetin şeytanlarından kurtarmaya az kaldı"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama 'Rıdvan Dilmen dün futbolun şeytanıydı bugün siyasetin şeytanı. Güzel ülkemizi siyasetin şeytanlarından kurtarmaya az kaldı' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
54
19
16
10
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Fenerbahçe'de sadece 108 maça çıkıp 1 şampiyonluk görmüş bu adam nasıl türk futbolunun ve Fenerbahçenin efsanesi anlamıyorum.

mgs

İnan ben de aynı duygular içindeyim.40 küsur yıllık Fenerliyim ama bundan daha kötü olanlar bile efsane olmayı hak eder.

Kunti kunti

Murat Ongun vurdu ve goool oldu! Anlayana

Pasif Kullanıcı

FB GS maçında havada seken topun sorumlusu da imamoğludur. İmamoğlu, çeşitli ritüeller yaptırarak kaleye giden topun havada sektirerek gol olmasına izin ver... Devamını Gör