Görüş Bildir
Haberler
Retrolar Bitti, Şimdi Hızlanma Zamanı! Şubat Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Retrolar Bitti, Şimdi Hızlanma Zamanı! Şubat Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.02.2022 - 16:17 Son Güncelleme: 02.02.2022 - 15:44

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Adeta 5 yıl süren Ocak ayına veda ettik, artık üzerimizde retro gezegenlerin rehaveti kalmadı çok şükür 🥲 Şimdi biraz hızlanacağız, ay boyunca hem güzel hem de uyandırıcı etkiler çok.

Şubat ayına Kova burcunda sürprizlerle dolu bir yeni ay ile giriş yaptık, bu hesapta olmayan gündemleri hayatımıza taşıyabilir, yepyeni sayfalar açtırabilir her birimize. Ama uyarısı da var, hızlı ve öfkeli değil, sağduyulu ve mantıklı kararlar alalım :)

4 Şubat'ta Merkü Retrosu bitiyor, bu Merkür Retrosu, Venüs Retrosu ile de birleşince Ocak ayında adeta zamanı bükmüştü 🌪Ancak enerjiler şimdi hızlanacak, üstelik ay boyunca Venüs ve Mars kol kola gidecek, savaş yerine barışı tercih edenler için de bu ay güzel aşk fırsatları var 🥳

16 Şubat'ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, bu bize hem yenilenme hem de birçok konuda tamamlanma ve artık gözümüzü geleceğe çevirme enerjisi verecek, kısır döngülerden kurtulmanın yolu biraz geçmişi ardımızda bırakmayı başarabilmek diyecek.

Kemerleri bağladıysak yükselen burcumuza göre Şubat ayında bizi neler bekliyor bakalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tüm mücadelelerin karşılığını buluyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Şubat ayına Kova burcunda yenilik ve değişim enerjisi çok yüksek bir yeni ay ile giriş yaptık sevgili Koç ve yükselen Koç, bu senin sosyal çevren, arkadaş topluluklarınla ilgili yepyeni ve farklı gelişmelerin habercisi bir yeni ay. 11. Evinde gerçekleştiği için aynı zamanda sana geleceğini planlamak için müthiş bir uyarıcı enerji de vermekte. Geçmişe takılı kaldığın, özellikle kariyer alanında uzun zamandır kendini sıkışık hissettiğin birçok konuda özgürleşme arzusunu yoğun biçimde hissedebilirsin. Bu ani bir olayla da kendini gösterebilir.

4 Şubat’ta çok şükür ki Merkür Retrosu bitiyor, özellikle kariyer konularında biraz seni zorlamış olabilir Ocak ayında, belki daha fazla baskı hissettin, belki kendini istediğin gibi ifade edemedin, ama bitti. 15 Şubat’tan itibaren de Kova burcuna geçiş yaparak yeni ay ile tohumları atılmış gelecek planları ve kariyer konuları hakkında gelişmeler getirecek sana.

Aynı zamanda biten bir Retro da Venüs, artık o da kariyer evinde sağlam adımlarla Retro baskısından kurtulup ilerlemeye başlıyor, hem de yanına Mars’ı da alarak. Ay boyunca bu ikilinin kavuşum enerjisini en çok kariyer ve toplumsal görünüm konularında hissedeceksin, mücadele ettikçe karşılığını da alacaksın. 

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, hem de nerede, senin aşk, flörtler, hobiler evinde bu dolunay. Sürüncemede kalmış, Retroların gazabına uğramış aşk hayatın üzerindeki ölü toprağını bu dolunayla atacak, artık aşk temalarında belirsizlikler de ortadan kalkıyor sevgili Koç ve Yükselen Koç. Aynı zamanda bu sana kendini ortaya koyabileceğin güzel de bir fırsat sağlayacak, yaratıcılığını ve yeteneklerini ortaya çıkarabilecek enerjileri de veriyor bu dolunay.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor, 20 Mart’ta senin burcuna geçene kadar olan süreçte de seni biraz içe çekiyor, biraz bilinçaltında aydınlanma, yenilenme yaşayabilirsin, bu seni içsel bir dönüşüme sürükleyecek, kendi kendini sıktığın, çözümünü bulamadığın, kontrol edemediğin birçok korku ve kaygıdan da bu Güneş Balık geçişiyle arınıp şifa bulabilirsin.

 Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin. Enerjileri Ocak ayı kadar ağır değil, hareket zamanı bu ay bizim için. Haydi bakalım, güzel haberler getir bize 🌿

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yepyeni bir kariyere adım atabilirsin Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Şubat ayına Kova burcunda yani senin kariyer ve toplumsal görünüm evinde enerjik, sıra dışı ve sürprizlere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Boğa ve yükselen Boğa. Kariyerini ilgilendiren çok ani gelişmeler yaşayabilirsin, belki gelecek bir teklifle kariyerini tümüyle değiştirmeye karar verebilirsin de. Zaten hem burcundaki Uranüs hem de kariyer evindeki Satürn birbirleri ile 2021 boyunca sürtüşmeye devam etmiş ve seni ciddi dönüşümlere zorlamıştı, işte bu sürtüşmeler Kova yeni ayı ile belirginleşebilir ve sana yepyeni bir kapı açabilir sevgili Boğa. 

4 Şubat’ta Merkür retrosunun sona ermesiyle de aslında kariyerinle ilgili yine bazı sürüncemede kalan ve tam netleştiremediğin konular da düzene girmeye başlayacak, özellikle 15 Şubat itibariyle Kova burcuna geçerek kariyer evine giren Merkür bazı anlaşmalar, kararlar ve görüşmeler için oldukça olumlu. Aynı zamanda ay boyunca retronun gazabından kurtulan Venüs de Mars ile kavuşum halinde, 9. Evinde gerçekleşen bu kavuşum sana uluslararası konularda veya yayıncılık sektöründeysen bu temalarda hem mücadele hem de fırsatlar getirebilir. Ocak ayı boyunca seni kendi içine döndüren ve biraz depresif hale getiren birçok enerjinin daha rahat, daha pozitif aktığını hissedeceksin bu ay.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu da aile, ev, yuva, yaşam alanı gibi temalarda sürüncemede kalmış bazı konuları belirgin hale getirebilir. Özellikle taşınma gibi veya ev ve hane halkını ilgilendiren önemli bir konu ile ilgili sonuçlanma getirebilir bu dolunay sana. Burası ebeveynlerimizle ilgili de bazı konuları gündeme taşıyabilir aynı zamanda.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiş yapacak ve 20 Mart’a kadar da senin sosyal çevreni, arkadaşlarını ve daha da önemlisi aslında gelecek planlarını ilgilendiren birçok konuda aydınlanma ve çok güzel gündemler getirebilir. Güneş buradaki seyrinde Jüpiter ve Neptün’le de kavuşacak, bu da bazı hayalleri gerçek yapmak ve bazı projeleri hayata geçirmek için sana büyük destek sunabilir. 

Evet sevgili Boğa ve yükselen Boğa, enerjileri Ocak ayı kadar ağır aksak gitmeyen, biraz daha hareketli bir Şubat bizi bekliyor. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendinle ilgili bir karar veriyorsun İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Kova burcuna gerçekten dönüşümü yüksek bir yeni ay ile başlıyoruz sevgili İkizler ancak senin için bu yeni ve farklı enerji daha çok ruhsal bir yerlerden geliyor. Belki ufkunu genişletecek ve daha önce aklına hiç gelmeyen bir eğitime başlayabilirsin ve sana düşündüğünden çok daha iyi gelebilir bu. Zaten İkizler enerjin yeni olan her şeyi merak etmek üzerine, o sebeple bu yeni ayda kendine yepyeni bir eğitim hediye et. Aynı zamanda akademik konularda veya yurtdışı bağlantılı işlerde de yepyeni bir fırsat elde etmen mümkün. Burası seyahatleri de anlattığı için ve biraz sürtüşmeli bir enerji de barındırdığı için en azından ilk haftalarında varsa seyahat planın biraz dikkatli olmanı öneririm.

Yönetici gezegenin Merkür nihayet retrosuna Şubat ayında son veriyor, özellikle de 15’inden itibaren bu Kova yeni ayı ile hayatında aniden beliren eğitim temaları veya görüşmeler hız kazanabilir. Aynı zamanda retrodan kurtulan bir diğer gezegen de Venüs, üstelik ay boyunca yanına Mars’ı da alıyor, Ocak ayındaki tüm ataleti üzerinden kalkıyor artık. Senin de 8. Evinde seyahat edeceğinden biraz libidoyu artırabilir bu seyir sevgili İkizler :) Ancak beraberinde ilişkilerde psikolojik savaşlar da getirebilir, şayet bir ilişkin varsa onu rakip olarak görmemeye dikkat et, çünkü bu Venüs ve Mars beraberinde biraz dengeleri bozabilir. Yatırımlar, maddi konularla ilgili de şanslı aslında ama çok gözü kara atlamanı önermem, aşırılıklara biraz dikkat bu ay.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da özellikle çok yakın çevren, varsa kardeşlerin yani çekirdek çevrenle ilgili bazı konular taşıyabilir gündemine. İletişim kurduğun kişilerle yaşanan bazı sorunlar varsa bu dolunayla bunu çözebilirsin. Aynı zamanda burası senin zihnini, yani fikirlerini de yönetiyor, belli ki bu ay zihnin epey dolu sevgili İkizler, seni bazı kararlar almaya itiyor bu Şubat ayı. Özellikle de geçtiğimiz ayın verdiği o kararsızlık, o zihinsel karmaşa senin için bu ay sona eriyor.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek, bu Güneş Balık seyri de senin kariyer konularına aydınlık getirecek. Daha çok kendini ortaya koyabilir, başarılarını daha fazla insana gösterebilirsin, bu 10. Ev Güneş seyri senin toplumsal alanda görünürlüğünü çok artıracak. Şayet kariyerinle ilgili belki değişim veya yenilenme enerjin varsa bu Güneş Balık seyriyle şanslar elde edebilirsin, zira Güneş buradan geçerken Jüpiter ve Neptün’le de kavuşumlar yapacak, bu da hem hayallerinin fırsatlarını hem de tanınırlığını çok artırabilecek şanslar sunacak sana.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, Ocak ayının ağır giden enerjisi yerini hızlı, yenilikçi bir enerjiye bırakıyor bu ay. Özellikle de Şubat’ın ikinci haftasından itibaren bu hızı daha çok fark edebilirsin. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay ilişki konuları ciddi ciddi hızlanıyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Şubat ayına Kova burcunda ani gelişmelere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz. Üstelik bu yeni ay senin “dönüşüm” evin olan 8. Evde gerçekleşiyor, o sebeple de ayın başından itibaren kendini psikolojik olarak bir dönüşümden geçiyormuş gibi hissediyor olman mümkün sevgili Yengeç ve özellikle yükselen Yengeç. Kendi doğası gereği de biraz ani ve sarsıcı olaylara gebe bir yeni ay bu, o yüzden korku ve kaygılarına değil, sana ne anlattığına biraz daha dikkat et özellikle Şubat’ın bu ilk günlerinde, çünkü bu senin yenilenmen için bir fırsat.

Merkür’ün retrosunu 4 Şubat’ta bitirmesi ile öncelikle ilişkiler alanında seni zorlayan bir ileri bir geri giden birçok konu da artık netleşecek ve seni rahatlatacak. Hatta bir güzel haber daha, tam karşıt evin olan Oğlak’ta Retro yapan, sanki 50 yıldır da devam ediyormuşçasına ilişkiler konusunda seni allak bullak eden Venüs retrosu da bitiyor beraberinde. Yanına da Mars’ı alarak ay boyunca kavuşum enerjisini ilişkiler alanına yansıtıyor, yani buralar biraz nadastaysa bil ki ilişki konuları ciddi ciddi hızlanacak Şubat ayında sevgili Yengeç :) Ancak, Venüs ve Mars birlikteyken güzel olduğu kadar mücadeleci de olur, yani Venüs retrosunun verdiği rehavetten pek eser kalmadığı gibi bu kez de güç savaşları devreye girebilir, hazır Retrolar bitmiş, şimdi savaşa pek gerek yok sevgili Yengeç, bu güzel enerjilerin tadını çıkarmanı öneririm, zaten yorulduk.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay var, gündemin para, ancak bu kez kendini ortaya koyarak elde edeceğin paralar, yani kariyerinle de alakalı biraz bu dolunay. Sürüncemede olan ve netlik bekleyen gelirlerinle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsin, bunlar seni bir karara da sürükleyebilir, çünkü dolunay bir netlik, sonuç ve tamamlanma enerjisi barındırır içinde. 

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrini sürdürecek, üstelik bu seyri sırasında Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum gerçekleştirecek. Yurtdışı temalı bazı işlerin varsa ya da kariyerin uluslararası bağlantılar içeriyorsa bu Güneş Balık seyrinde çok şanslı gelişmeler bulabilir seni. Aynı zamanda bu akademik kariyer konularında da destekleyici, şayet bir şeyler yazıyorsan, yayıncılık sektöründeysen veya yeteneklerini daha fazla insan görsün istiyorsan yine bu seyri değerlendirmeni öneririm, Jüpiter’in büyütücü enerjisi seni de daha görünür kılabilir.

Evet sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, uyur gezer gibi gezdiğimiz Ocak ayının ardından adeta soğuk duş enerjili, oldukça canlandırıcı bir Şubat bekliyor bizi. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay ışığınla parlayacaksın Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Şubat ayına Kova burcunda ani, sürprizlere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Aslan ve özellikle yükselen Aslan, bu yeni ay da senin ilişkiler hanene yepyeni başlangıçlar, ani, sıra dışı ve farklı konular getiriyor. Bu belki de hiç beklemediğin bir kişiyle ilişkiye başlamak olabilir, uzun zamandır artık sakıza dönmüş, çoktan bitmesi gereken bir ilişkiyi sonlandırmak da olabilir, her türlü yepyeni bir oluşumu, beklenmedik bir ilişki konusunu hayatına taşıyabilir sevgili Aslan, hem de hemen ayın ilk haftalarında alabilirsin bu tesiri. 

4 Şubat’ta Merkür Retrosu artık sona eriyor, 15’inden itibaren de Kova burcuna bu kez hızını almış bir şekilde tekrar giriş yaparak yine ilişki hanene taptaze enerjiler getiriyor. Bu retronun bir kısmı ilişkiler hanendeydi, o sebeple de Ocak ayı karman çorman, enerjisi düşük, bir garip geçmiş olabilir senin için özellikle konu aşksa, ancak bu kez yenilenmiş bir enerjiyle geliyor Merkür, hayatında biri yoksa seni eski alışkanlıklarından çok daha farklı kişilerle de tanıştırabilir bu kez.

Aynı zamanda bir güzel haber de Venüs’ten alıyoruz bu ay, o da retrosunu bitirdi ve yanına Mars’ı da alarak ay boyunca kol kola enerjilerini senin çalışma, meslek, ofis ortamına yansıtıyor. Mars vesilesiyle mücadele ettiğin her konunun karşılığını Venüs’le alabileceksin, mesleğin için ne kadar çabalarsan o kadar kendini iyi hissedeceksin. Tek dikkat etmen gereken mücadeleyi hırsa çevirip işin keyifli kısmından olmamak, bunu bir güç savaşına çevirmemek, Venüs’ün denge arzulayan doğasını görmezden gelmeden ver kendini iş hayatına sevgili Aslan. 

16 Şubat’ta tam da burcunda pırıl pırıl bir dolunay yaşayacağız sevgili Aslan, işte bu dolunay kendinle ilgili büyük bir gelişmenin, bir netliğin işareti. Bu kez senden gerçekten eski alışkanlıklarını bırakmanı, yenilenmeni isteyen bir dolunay bu, bize yepyeni haberler verebilirsin, kendinde “eksik” olduğunu düşündüğün her ne ise bunu tamamlayabilirsin. Bu kariyer konusu da olabilir ilişki konusu da, bizzat seninle ilgili bir tamamlanma ve ortaya çıkma enerjisi bu.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor ve 20 Mart’a kadar da senin 8. Evinde yani psikolojik olarak dönüşebileceğin, yenilenebileceğin hanede seyrini sürdürecek, burada Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum yaparak güçlü bir dönüşümü ve yenilenmeyi de tetikleyecek. Aynı zamanda maddi olarak da kendini şanslı hissedebileceğin özel bir dönem bu, zira Jüpiter bu Balık seyrinde zaten seni maddi olarak destekleyecek, Güneş’le kavuşacağı bu Balık seyri kıymetli, tabi bunun için senin de çabalaman gerek, sadece şansa güvenerek olmaz.

Evet sevgili Aslan ve yükselen Aslan, bitmek bilmeyen Ocak ayının ardından enerjileri çok daha yüksek bir Şubat ayına giriş yapıyoruz, umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşktan yana yüzün bu ay gülüyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz, bu da senin 6. Evin olan iş, meslek, çalışma koşulları, ofisin ile ilgili yepyeni, ani, sürpriz bir gelişmeye gebe sevgili Başak ve yükselen Başak. Bu ani bir iş değişikliği olarak da yansıyabilir veya bazı çalışma koşulların seni rahatsız edip bir dönüşüme çağırabilir. Yeni bir iş fırsatı da getirebilir ancak özellikle ilk haftalarında aniden karar verip adım atmanı pek önermem, sağduyulu yaklaşmak önemli. Aynı zamanda burası sağlığımızla da alakalı, bu anlamda da hayatına bir yenilik katabilirsin, örneğin spora başlamak, günlük beslenme düzenini değiştirmek sana iyi gelebilir. 

4 Şubat’ta Merkür retrosu nihayet bitiyor, artık özellikle de yine ofis ortamındaki gelgitler, belirsiz koşullar netleşip hız kazanmaya başlayabilir, özellikle de 15 Şubat’tan itibaren zihnin epeyce buralarda olacak, yine yeni görüşmeler yapabilir ve sözleşmeler imzalayabilirsin, Retro bittiği için rahatlıkla ilerleyebilirsin bu anlamda.

Bir güzel haber de Venüs’ten, o da yıllar sürmüş gibi hissettiğimiz retrosuna son verdi, üstelik de senin aşk evini karıştırmıştı epeyce :) Bu kez yanına Mars’ı da alarak ay boyunca aşktan yana sana güzel haberler getirmeye hazır, ancak dikkat etmemiz gereken bir durum da var. Venüs ve Mars birlikte tabi ki çok güzel, onlar iki aşık, ama fırtınalı onların aşkları :) Güç savaşları, kıskançlıklar, atar gider gibi konulara biraz dikkat et, Mars’ın mücadeleci tavrını Venüs’ün uzlaşmacı ve denge arayan yönelimine kaydırmak daha önemli, yeterince yorulmuştuk Ocak ayında, güzelliklerini yaşayalım derim.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, bu senin 12. Evinde yani bilinçaltında gerçekleşecek. Haliyle de buraya dev bir ışık tutacak, seni ne korkutuyor, kendini kapana kısılmış hissettiğin ya da kontrol edemediğin konular neler bunları daha iyi anlayacaksın. Belki bazı gizli kalan ve bilmediğin gerçekleri de öğrenebilirsin bu dolunayla, bu da seni rahatlatacak. 

18 Şubat’ta ise Güneş Balık burcuna yani 7. Evin olan ilişkiler evine geliyor, 20 Mart’a kadar da burada, bu da ne demek, odağın bu 1 aylık süreçte ilişkiler konusunda. Üstelik Jüpiter’i de burada ağırlıyorsun, Güneş bu seyrinde Jüpiter’le de kavuşacak, çok güzel haberler verebilir sana bu, aşk evinde Venüs Mars, ilişkiler evinde de Güneş ve Jüpiter derken belli ki aşk konuları bu döneme damgasını vuracak senin için sevgili Başak :) Burada tek dikkat etmen gereken, ilişkilerde fazla fedakarlığa, adamaya düşmemek, burada çünkü Neptün de var ve bu biraz kurban psikolojisine itebilir. İlişkinin içinde yok olma, “ben de buradayım” de. 

Evet sevgili Başak ve yükselen Başak, tüm ağırlığıyla üzerimize çöken Ocak ayını geride bıraktık, şimdi biraz daha hareketleniyoruz, enerjimiz yüksek. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay geçirirsin. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay adını daha çok duyuracaksın Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile adım atıyoruz sevgili Terazi ve yükselen Terazi, özellikle aşk ve flörtler alanında ani, sıra dışı gelişmelere gebe bir yeni ay bu. Şayet bir ilişkin yoksa hiç beklemediğin bir anda kendini bir aşkın içinde bulabilirsin ayın ilk haftalarında veya yaratıcı bir yeteneğini aniden fark edip onunla ilgili çalışmalara başlayabilir, kendini parlatabilirsin. Bu yeni ay aslında sana “kendini ortaya çıkarma” fırsatı verecek, hangi konularda kendini sınırlıyorsun fark edebilirsin, hatta biraz sağduyuyla alacağın kararlar sana şans olarak da dönebilir. 

4 Şubat’ta Merkür retrosu sona eriyor, hem ailen hem de aşk, flörtler konularında biraz sarpa saran Ocak ayı enerjilerinden uzak, hızlı ve rahat ilerleyen bir döneme geçiş yapacaksın, özellikle de 15 Şubat’tan itibaren. Bu hem flört tanışmalarını hızlandırabilir hem de sana yaratıcılık verebilir. Aynı zamanda evli bir Terazi isen bu çocuk kararı almak için de çok güzel bir süreç.

Bir güzel haber de yönetici gezegenin Venüs’ten geliyor, o da retrosunu bitirdi ve yanına da Mars’ı alarak ay boyunca hem enerjik hem de üzerindeki rehaveti atıyor. Özellikle aile, ev, yuva alanlarında krize dönmüş konular çözüme ulaşabilir, aile içerisindeki problemler çözülebilir. Burada sadece Venüs ve Mars’ın birlikte hareketinde dikkat etmemiz gereken nokta Mars’ın savaşçı tarafını Venüs ile dengelemek, mücadeleyi huzur ve keyif için yapmak, durduk yere tatsızlık çıkarmamaya dikkat et sevgili Terazi, zaten Ocak yeterince yorucuydu bizim için.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir Dolunay var sevgili Terazi, bu da sosyal çevren, arkadaşların, belki dahil olduğun topluluklarla ilgili çok net ve belirgin gündemler taşıyabilir hayatına. Aynı zamanda geleceğini şekillendirmek ve kendini ortaya koymak için aradığın enerjiyi de bu dolunay verecek sana, eksiği gediği fark edip kendin için planlama yapmak isteyebilirsin, atacağın adımlar sana gelecek hayatınla ilgili şans da getirebilir. 

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek. Bu da sana iş, meslek, çalışma konularında bazı şanslar getirecek gibi görünüyor, zaten 2022 bu konularla ilgili şanslı gelişmelere gebe çünkü Jüpiter çalışma, meslek evinde seyahatte, Güneş de bu süreçte Jüpiter ile kavuşarak sana müjdeli haberler getirebilir, adını daha çok duyurmanı sağlayabilir, beklediğin fırsatları ayağına getirebilir. Bunun için tabi senin de bir şeyler yapman gerek, rehavete kapılma, emeklerinin karşılığını ancak böyle alabilirsin.

Evet sevgili Terazi ve yükselen Terazi, ağırlığı üzerimize çöken Ocak ayının ardından Şubat ayında enerjiler daha hızlı, daha akışkan. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay çok güzel haberler seni bekliyor Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Akrep ve yükselen Akrep, bu da senin ev, yuva, yaşam alanı, aile temalarınla ilgili bir yeni oluşum, beklemediğin bir gelişme getirebilir. Taşınma kararı verebilir veya aileni, ebeveynlerini ilgilendiren önemli bir haber alabilirsin. Özellikle de uzun zamandır süren bir problem varsa bununla ilgili yeni bir adım, gelişme yaşayarak bu problemin üstesinden gelebilirsin. Burası kariyer evinin de karşısı olduğu için bu yenilik kariyer temalarından da gelebilir hayatına.

Merkür retrosu nihayet 4 Şubat’ta sona eriyor, özellikle de 15 Şubat’tan itibaren bu Kova yeni ayı ile gündemine gelen temalar hakkında görüşmeler yapman, karar vermen ve bazı adımlar atman mümkün, artık Retro sürecini de atlattığımız için alacağın kararlara güvenebilirsin. 

Bir güzel haber de Venüs’ten geliyor, o da Ocak ayı boyunca bizi Retro hareketiyle çok zorlamıştı, ancak şimdi gücünü toparlamakla kalmadı, yanına da sevdiceği Mars’ı aldı ve ay boyunca Oğlak burcunda seyrine devam edecek. Bu aşırı yavaşlamış ve bir türlü gelmeyen haberleri getirebilir sana, bu gelen haberle bazı eylemlere de geçebilirsin, hatta yeni bir eğitime başlayabilirsin, bu eğitim sana daha sonrasında yeni kariyer kapıları da açabilir. Yakın çevren, varsa kardeşlerinle ilgili de güzel gelişmeler getirebilir bu süreç, sadece dikkat etmemiz gereken Mars’ın savaşçı, agresif yanını Venüs’le dengelemek, yani hırslarına yenik düşüp keyfinden olmamanı tavsiye ederim.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin kariyerinle ilgili sürüncemede kalmış, belirsizlik içeren konulara netlik getirecektir. Artık ne yapmak istediğine daha net karar verebilir ve bununla ilgili güzel gelişmeler de yaşayabilirsin, bu iş değişimi de olabilir, farklı bir yöne kayan kariyer döngüsü de olabilir. Alacağın bazı haberler senin kariyerine yepyeni bir yön verebilir.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcunda seyre başlıyor, 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek, özellikle aşk konularında sana müthiş fırsatlar geliyor bu ay sevgili Akrep, zira Güneş buradan geçerken Jüpiter ve Neptün’le de kavuşacak, şayet bekar bir yükselen Akrep isen müthiş, ilişkisi olan bir Akrep isen ilişkinizin romantizm dozunu yükseltebilir. Ufak bir uyarım var sadece, bu Neptün ve Jüpiter Balık ikilisi, Güneş’le de kavuşunca biraz kurban psikolojisine veya kendini çok fazla karşı tarafa adamaya götürebilir seni, ayaklar yere bassın olur mu?

Öte yandan bu geçiş sana müthiş bir yaratıcılık ve kendini ortaya çıkarma fırsatı da verecek, şayet bir hobin varsa onu daha fazla insana duyurmanın da tam zamanı. 

Evet Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, 5 ay süren Ocak ayından sonra artık bir şeylerin daha hızlı ve akışkan olduğu bir Şubat bizi bekliyor :) Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay para konularında yüzün gülüyor Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, özellikle yakın çevren, varsa kardeşlerin, yakın iletişimde olduğun kişilerle ilgili bazı yeni gündemlerin olabilir, bu çevreye sen de yeni bir kararını açıklayabilirsin, zira burası aynı zamanda senin zihnini ve kararlarını temsil eden alan. Bu kararın isyan ve öfke barındırmamasına dikkat etmeni öneririm, ancak sağduyuyla yaklaşırsan hayatını etkileyecek önemli bir dönüm noktası da olabilir bu. 

4 Şubat’ta Merkür retrosu bitiyor nihayet, artık işlerin biraz daha hızlandığı bir sürece giriyoruz. Özellikle 15 Şubat’tan itibaren zihnin çok aktif, ayın başında gündeme gelen konular veya almak istediğin kararlarla ilgili bir hızlanma, belki görüşmeler, sözleşmeler söz konusu olabilir. Hatta yeni bir eğitim kararı da alabilirsin, bu eğitim seni daha sonrasında ileriye taşıyacak bir eğitim olabilir, böyle bir düşüncen varsa değerlendirmeni öneririm.

Bir güzel haber de Venüs’ten bu ay, o da yıllar sürmüş gibi hissettiğimiz Retro hareketini artık tamamladı, yetmedi yanına da Mars’ı aldı, Oğlak burcunda Şubat ayı boyunca kavuşum enerjisini hissedeceğiz. Bu enerji de sana para olarak geri dönecek sevgili Yay, bu ay maddi konularda şansın epey yüksek, ancak bunun için senden de çaba istiyor gezegenler. Mücadele ettiğin, enerjini harcadığın konularda maddi geri dönüşlerin çok güzel olacak bu ay.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu sana oldukça iyi gelecek bir dolunay sevgili Yay, şayet akademik konularla ilgili bir beklentin, sonuçlanmasını istediğin bir konu varsa bu dolunayla netleşecektir. Aynı zamanda yurtdışı bağlantılı işler, yayıncılık içeren konular için de önemli gelişmeler alabilirsin, devam eden ve sürüncemede kalmış bir hukuk davası da bu dolunayla netlik kazanabilir. Bu dolunay beraberinde sana ruhsal olarak da çok iyi gelecek.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapacak ve 20 Mart’a kadar da bu seyrini sürdürecek. Bu geçişi sırasında Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum yapacak, şayet taşınma düşüncen ya da evinle ilgili önemli bir gelişme beklentisinde isen bu geçişle seni mutlu edecek haberler alabilirsin, haneni, yuvanı, aileni ilgilendiren çok güzel gelişmeler yaşayabilirsin. Burası aynı zamanda kariyer evinin karşısı olduğu için kariyer alanını da şanslarıyla tetikleyecektir, rehavete kapılmadan, sen de adım attığın müddetçe dönüşleri çok pozitif olacak bu geçişin sana.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, 5 ay süren Ocak ayının ardından Şubat bize enerjisi ve hareketli doğasıyla iyi gelecek :) Umarım şahane başlangıçlar yaptığın güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay aradığın desteği buluyorsun Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Şubat ayına Kova burcunda sürprizli, ani gelişmelere gebe bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, senin için bu biraz maddi konularla alakalı bir başlangıç enerjisi taşıyor. Yepyeni gelir kapıları açılabilir sana, üstelik de beklemediğin yerlerden, belki bir yeteneğini paraya çevirme fırsatı yakalayabilirsin bu yeni ayla, bu da sana daha fazla özgüven sağlayabilir. Fevri çıkışlar için çok uygun değil, ancak sağduyu ile atılan adımların maddi olarak dönüşü sana güzel olabilir bu ay. 

Bir kısmını burcunda ağırladığın ve üzerindeki tüm enerjiyi alan Merkür retrosu 4 Şubat itibariyle bitiyor sevgili Oğlak, özellikle 15 Şubat itibariyle hızını alıp Kova burcuna geçtiğinde maddi anlamda seni daha çok destekleyecek, hatta yapacağın bazı görüşmeler senin maddi kaynaklarını artırmanı sağlayabilir, aklına gelecek parlak fikirler de şayet adım atarsan seni olumlu destekleyecek. 

Bir güzel haber de yine burcunda seyreden ve retrosunu da sende yapan Venüs’ten, biliyorum geçtiğimiz ay gerçekten çok zorlandın, haklısın da :) Ama bitti, üstelik bu güzel Venüs, yanına bu kez Mars’ı da alıyor ve Şubat ayı boyunca kavuşum enerjisi devam ediyor senin burcunda, gerçekten müthiş bir şans, Ocak ayının telafisi gibi bir ay bu ay senin için. Hem kariyer konularında destekli hem de aşktan yana destekli, neye ihtiyacın varsa o alandan sana şans getirecek bu enerji. Sadece ufak bir uyarım olacak, Mars’ın gözü kara hırslarına çok kapılıp Venüs’ün keyfini kaçırmamaya dikkat et, atacağın her adımda keyfi ve mutluluğu da kolla, zaten zor bir ay geçirdik, güzelliklerini de yaşamak hakkımız.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da yine ay başında gündeminde olan maddi konularla ilgili bir tamamlanma, netlik getirecektir sana. Aynı zamanda bu dolunay psikolojik olarak da seni sıkıştıran, zorlayan konuları görünür hale getirebilir, çünkü çözmeni ister, özellikle temelde korku duyduğun, kriz olarak gördüğün konulardan artık kaçmak yerine net bir karar alıp yoluna devam etmeni istiyor bu dolunay senden.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna geçiyor ve 20 Mart’a kadar da bu seyrine devam edecek, bu da bize kendinle ilgili gerçekten güzel haberler vereceğini söylüyor aslında, bu seyrinde Jüpiter ve Neptün’le de kavuşacak Güneş, yakın çevren, varsa kardeşlerin veya yakın iletişim kurduğun kişilerle ilgili çok olumlu gelişmeler, haberler alabilir, sen de onları vereceğin haberlerle mutlu edebilirsin. Aynı zamanda burası senin zihnin, fikirlerin, bu güneş geçişiyle aklına çok yaratıcı, parlak fikirler gelebilir, bunlar daha sonrasında sana çok olumlu kapılar açabilir. Bir eğitim düşüncen varsa bu süreci değerlendirmeni öneririm.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, biliyorum Ocak ayında çok zorlandın, adeta 5 ay sürdü ama bitti :) Şubat daha enerjik, farkındalığı daha yüksek enerjiler barındırıyor. Umarım çok güzel başlangıçlar yaptığın şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Adeta yeni bir "sen" doğuyor bu ay Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Şubat ayına gözümüzü senle açıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova, zira hemen ayın başında senin burcunda bir yeni ay var. Elbette odağında sen varsın, bu her türlü konu olabilir, ama sana yepyeni bir sayfa ve gündem getireceği kesin. Ani, sürpriz, beklenmedik bir kapı açabilirsin hayatında, belki yepyeni bir kariyer gündemi de olabilir bu, çat diye kapını çalan aşk da. Ne olursa olsun enerjisi seni bütünüyle yenileyecek bu yeni ayın, resmen üzerindeki ölü toprağını atıyorsun.

4 Şubat’ta uzunca bir süre burcunda pinekleyen Merkür de Retro hareketini sona erdiriyor, özellikle 15 Şubat’tan itibaren Ocak ayında eğri büğrü giden, yavaşlayan her türlü gündem hızlanıyor senin için. Bu sana yepyeni kararlar aldıracak, bunları diğerlerine duyurmanı da sağlayacak, odağın bu kez tamamen kendinsin, gözün de gelecekte. Artık seni geçmişte tutan, ayaklarına bağ olan konuları kestirip at, çünkü yeni bir sayfa için mükemmel bir süreçtesin.

Bir güzel haber de Venüs’ten geliyor, o da Retro hareketini bitiriyor ve tüm ay boyunca hızını daha da artırsın diye Mars’la kavuşum halinde devam ediyor seyrine. Bu biraz bilinçaltını, özellikle Ocak ayında kontrol edemediğin o zihnini biraz rahatlatacak, seni kaygılandıran konuların o denli büyük olmadığını fark edeceksin. Biraz daha kendi iç dünyanı gözlemleyebilirsin bu ay, biraz kendini dinleyebilirsin, hasar tespiti yapıp kendini Mart ayına hazırlayabilirsin. 

16 Şubat’ta Aslan burcunda yani tam karşıt evin olan ilişkiler hanende bir dolunay var, bu da ilişkilerle ilgili bir netlik, tamamlanma, sonuç demek. Var olan bir ilişkin artık daha ciddi bir boyuta taşınabilir, bir flörtün ciddiye dönüşebilir, bununla beraber artık sakıza dönmüş, çoktan bitmiş ama sürükleye sürükleye giden ilişkinde final kararı da alabilirsin. Bu dolunay sana ilişkiler konusunda çok net gündemler sunacak, gerçeklerden pek kaçamayacaksın.

18 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor, 20 Mart’a kadar da burada seyretmeye devam edecek. Bu süreçte Jüpiter ve Neptün’le de kavuşum yapacak, bunlar da sana özellikle maddi anlamda kazanç kapıları açacaktır. Bütçenin genişlediğini fark edebilirsin, maddi anlamda seni bolluğa çağıracak bu geçiş, ancak rehavete kapılmazsan, kendin de çabalarsan, kovalarsan gelecek bu kaynaklar. Güzel olan, çaldığın kapılardan beklemediğin gelirler elde edebilme şansın olması, özellikle de yeteneklerini kullanarak, bunun için biraz senden de çaba bekliyor bu süreç.

Evet sevgili Kova ve yükselen Kova, ağır aksak giderek bir türlü bitmek bilmeyen Ocak ayının ardından Şubat’ta enerjimiz biraz daha yüksek, yolumuz daha rahat. Umarım güzel başlangıçlar yaptığın şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay şans kapını gümbür gümbür çalıyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Şubat ayına Kova burcunda bir yeni ay ile adım atıyoruz, bu yeni ayın uyandırıcı, sürprizlere gebe bir enerjisi var, senin de 12. Evini yani bilinçaltını biraz tetikleyecek sevgili Balık ve yükselen Balık, özellikle de kontrol edemediğin ama seni zorlayan, kısıtlayan, geriye attığın birçok konuda bir aydınlanma fark edebilirsin. Buna bilinçaltı temizliği de diyebiliriz, çünkü artık bazı konuları aklında kapatman gerek, özellikle de senin kontrolünde olmayan konuları akışa bırakman ve kabul edip yoluna devam etmen gerektiğini söylüyor bu yeni ay sana.

Ocak ayını birbirine katan Merkür Retrosu da 4 Şubat itibariyle sona eriyor, özellikle 15 Şubat’tan itibaren de ayın başında zihnini bulandıran, aklını kurcalayan ama çözüm bulamadığın birçok konuda aydınlanma yaşayacaksın. Bu aynı zamanda senin yaratıcı tarafını da tetikleyecek sevgili Balık, örneğin yazabilirsin, aklından geçenleri yeteneğine göre dışarıya vurabilirsin. Bir de bu geçişle senden saklanan bazı sırları öğrenmen de mümkün. 

Bir güzel haberimiz de Venüs’ten, o da Ocak boyunca Retro harekette bizi zorlamıştı ancak retrosu bitti, üstelik hızına hız katmak için de yanına Mars’ı alıyor, ay boyunca onların kavuşum enerjisi bize de yansıyacak, bu senin sosyal çevrende çok dikkat çekmeni, arkadaş ortamlarında veya yeni gireceğin sosyal ortamlarda çok parlamanı sağlayabilir, bekar bir Balık’san bu ay mıknatıs gibi insanları çevrene toplaman da mümkün :) Sana eğlenceli flörtler getirebilir Şubat ayı.

16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayımız var, bu dolunay özellikle iş, meslek, çalışma konuları ile ilgili sürüncemede kalmış birçok şeyi netliğe kavuşturacaktır. Çalışma arkadaşlarınla ilgili bazı ayrılık haberleri duyabilirsin, sen kendin de artık sana iyi gelmeyen bir çalışma ortamındaysan yeni ve farklı bir yola girmeye karar verebilirsin bu dolunayla.

Gelelim senin için en güzel habere, 18 Şubat’ta Güneş senin burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Balık olarak okuyorsan sana çok mutlu seneler dilerim, yeni yaşın kutlu olsun, güzellikler getirsin! :) Bu Güneş Balık seyri burcu da yükseleni de Balık olanlara müthiş şifalı, çünkü hali hazırda zaten Jüpiter’i burcunda ağırlamaya başladın, Güneş de buradan geçerken Jüpiter’le kavuşarak sana muazzam şanslar getirebilir. Beklediğin fırsatların kapını çaldığını görebilirsin, bu hem aşk hem kariyer konularında şans getirebilir, ancak rehavete kapılmamanı öneririm. Çünkü bu ikisi bir araya geldiğinde “her şey çok güzel” düşüncesiyle bir eylemsizlik de gelebiliyor insana, adımlar at, eyleme geç, kapıları zorla sevgili Balık, bu şansı değerlendir muhakkak.

Evet sevgili Balık ve yükselen Balık, 50 yıl süren Ocak ayının ardından enerjisi yerinde, canlı, aktif bir Şubat ayına giriş yapıyoruz. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.  

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mart'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
81
20
13
12
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Destan Yazan

Bir kova burcu olarak Ocak ayı için özetle şunu söyleyebilirim; AĞZIMA SIÇTI! Başlıcam retrosuna, merkürüne... Maddi ve manevi tükendim resmen... Şu gezegenl... Devamını Gör

Mastani

Başak ve Kova, sizden beklentim yüksek. Umudumu boşa çıkarmayın.

Gizem Yenikler

Bu ay aradığın desteği buluyorsun Oğlak!