Görüş Bildir
Haberler
Retro Bitti, Tutulmalar Geçti, Şimdi Cıvıldama Zamanı! Haziran Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Retro Bitti, Tutulmalar Geçti, Şimdi Cıvıldama Zamanı! Haziran Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.06.2022 - 16:07

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Geçtiğimiz ay ne tutulması kaldı, ne de retrosu, bizi biraz zorladı açıkçası. Öyle böyle nasıl geçtiğini anlamadık ama çok şükür ki hepsi geride kaldı. Şimdi biraz daha canlandığımız, hareketlendiğimiz bir aya giriyoruz artık.

Önce güzel haber, Merkür Retrosu 3 Haziran itibariyle bitiyor! Hızlanması 6 – 7 Haziran’ı bulabilir, ancak en güzeli 13 Haziran’da yeniden kendini bulduğu İkizler’e geçişini beklemek, birçok konunun, özellikle Mayıs’tan kalan gündemlerin hız kazandığına şahit olacağız.

Ay içerisinde en farklı, sıra dışı gündemi bize Venüs Uranüs kavuşumu veriyor, aniden başlayan ilişkiler, sürpriz beraberlikler, şok eden çiftler 12 Haziran civarında bizi şaşırtabilir :) Aynı zamanda parayla ilgili de bazı sürprizlere gebe bu süreç, Uranüs işin içinde olunca tek sıfat sürpriz oluyor, bakalım artık :)

Yine bu ay da bir yeni ayımız bir de dolunayımız var, biri Yay biri de Yengeç. 14 Haziran Yay Dolunayı ile özellikle ilişkilerle ilgili beklenmedik, sürpriz gelişmeler, sonlanmalar veya başlangıçlar duyabiliriz. 29 Haziran Yengeç Yeni Ayı ise özellikle duygusal anlamda bize yepyeni başlangıçlar getirebilir, ailemiz, yuvamız, güvende hissettiklerimizle ilgili önemli yenilikler sunabilir.

Gerisi de yorumlarda :) Haydi bakalım hazırsan kemerleri bağlayalım, Haziran ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çok güzel haberler alacaksın Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Haziran ayına yönetici gezegenin Mars’ın Koç seyriyle giriyorsun sevgili Koç ve Yükselen Koç, Haziran ayı boyunca kendini ortaya koymak, cesaretle adım atmak, yeni bir şeylere başlamak konusunda hem motivasyonun yüksek hem de cesaretin. İkizler yeni ayı ile açılan Haziran aynı zamanda sana iletişim, eğitim, çeşitli kararlar alma, harekete geçme konusunda da cesaret veriyor zaten, özellikle yenilik yapma, yeni bir iş, yeni bir eğitim, belki ticari bir konuda karar verme konusunda destekleyici ancak Merkür Retrosunun bitimini hatta biraz harekete geçmesini beklemen, kararlarını 6 – 7 Haziran civarında somut olarak hayata geçirmen avantajlı olacak. Özellikle 13 Haziran’da kendi burcuna geçen Merkür birçok konuya hız getiriyor, yeni kararlar aldırıyor, Mayıs ayında Retro ile aksayan, duran veya istediğin gibi ilerlemeyen konular 13’ü itibariyle hız kazanıyor. 23 Haziran’da Venüs’ün de bu alana geçmesiyle sana keyif verecek çok güzel haberlerin, senin de çevrene kendinle ilgili güzel, şanslı, keyifli haberler verme potansiyelinin kapıları aralanıyor. Çevrende kurduğun iletişimde diplomasi, uyum, aynı zamanda çok yakın çevren vesilesiyle kalbin boşsa dolduracak güzel flört ihtimalleri de var, çok daha sosyal ve aynı zamanda keyifli bir süreç bekliyor seni.

Öte yandan 23 Haziran’a kadar Venüs Boğa burcunda seyrediyor yani senin para, pul, maddi kaynaklar, belki kariyerinle ilgili temalarda sana güzel fırsatlar getiriyor. 12 Haziran civarında Venüs bu alanda Uranüs’le de kavuşacak, bu sana ani, sürpriz, beklenmedik bazı maddi fırsatlar sunabilir, hiç aklında olmayan bir konuda para kazanma fırsatı da çıkabilir karşına, çok şanslı birkaç gün bu. Venüs aynı zamanda senin ilişkiler evin olan 7. Evinin de yöneticisi olduğu için para ve kariyer kadar, ilişkiler konusunda da ani, sürpriz, birdenbire kapını çalacak bir fırsat da belirebilir 12 Haziran civarı :)

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız sevgili Koç ve Yükselen Koç, bu senin 9. Evine yani ufkunu genişleten, yurt dışı bağlantılarını, akademik kariyer konuların varsa onlarla ilgili gelişmeleri, yayıncılık işinde isen bu temalarda netleşme, sonuçlanma gibi konuları gündemine getirebilir. Şayet uzamış ancak sonuçlanmamış bir davan var ise bu dolunay ile o da nihayete erer. Dolunay’ın yöneticisi Jüpiter’i burcunda ağırladığın için senin adına olumlu gelişmelere gebe bu Yay Dolunayı, sana iyi gelecek haberler getirebilir, inancını yükseltir. 

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna yani senin ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarını içeren eve giriş yapıyor. Odağını önümüzdeki 1 ay boyunca evine, ailene, ebeveynlerine taşıyor. Taşınma gündemin var ise veya evinle ilgili değişiklik, düzenleme yapma planındaysan bu süreçte bu gündemler hareketlenebilir sevgili Koç ve Yükselen Koç, aynı zamanda aileni ilgilendiren önemli bazı haberler alma potansiyelin de var. Özellikle 29 Haziran’da bu alanda gerçekleşecek Yengeç Yeni Ayı sana evin, yuvan, ailenle ilgili bazı yeni başlangıçlara, belki taşınma gündemine, belki kendi yuvanı kurmak için atacağın bazı yeni adımlara işaret etmekte. 21 Haziran itibariyle Güneş’in geçişi ufaktan zaten bazı gündemleri belirlemeye başlar, yeni ay civarında da artık tohum haldeki bazı ev konuları netliğe ve gündemine oturacak bir yeniliğe işaret ediyor.

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, gördüğün gibi yazın enerjisini hissetmeye başladık, akacak yol bulamayan enerjimiz artık canlanıyor. Umarım şahane haberler aldığın mükemmel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay odağında maddi konular var Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Haziran ayına İkizler burcunda bir yeni ayla giriş yapıyoruz, para hanende bazı yeni adımlar, yapmak istediğin bazı girişimler için kapıları açıyor sana bu yeni ay, ancak yeni ayın yöneticisi Merkür 3 Haziran’da bitiriyor Retro hareketini, tam hız alması da 6 Haziran sonrası, o nedenle özellikle maddi konularda yeni girişimler için özellikle 6 Haziran sonrasını, hatta Merkür’ün yeniden kendi durağı olan İkizler’e geçtiği 13 Haziran’ı değerlendirmen daha da avantajlı, zira bu tarihe kadar Boğa’da durağan kalmaya da devam edecek, en güzeli kendinle ilgili alacağın kararları enine boyuna düşünüp, sonrasında harekete geçmen.

Mars ay boyunca Koç burcunda yani senin 12. Evinde seyahatte, kendini biraz bitkin, belki bir şeylere başlamak için motivasyonsuz hissettirse de bu iç dünyanda aslında dışarıya göstermediğin bir hareketlenme de getirecek sana, önce bilinçdışında bazı sorunları görünür hale getirebilir, belki zihni fazlasıyla meşgul eden konularla ilgili stres, gerginlik getirme potansiyeli var bu sürecin. Ancak o aklımızı meşgul eden ve bizi ruhsal olarak zorlayan konuyla ilgili çözümü de buldurur bu kadar yüksek bir odak, gerilimi ve içsel öfkesini kontrol altında tutup gelişen konuları çözüm odaklı değerlendirmek lehimize bu süreçte. 

Yönetici gezegenin Venüs 23 Haziran’a kadar senin burcunda, tesirlerini geçtiğimiz ayın sonlarında hissettirmeye başlamış olabilir, ne getirir flört getirir :) Tatlı buluşmalar getirir, kendini daha iyi, daha çekici hissetmeni, diğerlerinin dikkatini çekmeni sağlayabilir. Öte yandan 12 Haziran’da burada bir de Uranüs’le kavuşuyor, bu kavuşumun civarında ani başlayan bazı ilişkiler, hiç beklenmedik kişilerle birden girişilen flörtler, sıra dışı, farklı, düşünmediğin insanlarla bir araya gelişler getirebilir bu kavuşum :) Aynı zamanda ilişki içerisinde isen özgürleşme ihtiyacını da artırır bu durum, ani kararlarla ilişkini birden kopma noktasına getirmemeni öneririm :)

14 Haziran’da Yay burcunda yani senin 8. Evinde bir Dolunay gerçekleşiyor. Zaten tam karşısında Güneş ve Merkür de seyahatte, bu karşıt evlerin teması da para, maddi kaynaklar. Bu Dolunay sana maddi konularla ilgili bir netlik, kariyerinle ilgili belki bir net karar, maddi gelir – gider dengen ile ilgili her şeyi görünür hale getiren bir konu, tema getirebilir. Sürüncemede kalmış bir miras, nafaka, kredi konusu varsa gündeminde bu konu da bu dolunayla netliğe kavuşur, odağını ay boyu biraz para konularında tutuyor gökyüzü sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. 23 Haziran itibariyle yönetici gezegenin Venüs de İkizler burcuna yani para alanına girecek, para konularında sana bir rahatlama, fırsat, güzellikler getirmeye geliyor. Venüs senin 6. Evinin de yani iş, meslek, ofis ortamını da temsil eden evin yöneticisi, işinle ilgili alacağın bazı kararlar belki de maddi olarak rahatlamana, bu alanlardan gelecek bir fırsat, belki bir iş teklifi, para kaynaklarında olumlu gelişmelere de gebe.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna yani senin 3. Evine giriş yapıyor, zihnini dolduruyor, karar almakta çekimser kaldığın bazı konularda seni net kararlara itiyor bu Güneş. Aynı zamanda belki var ise kardeşlerinle ilgili bir gündem de hayatında belirebilir, odak haline gelebilir. İletişimini de çok artıracak bu Güneş Yengeç geçişi, daha sosyal, daha canlı bir sürece girebilirsin. Ayın sonunda yani 29 Haziran’da bu alanda bir Yengeç Yeni Ayı yaşayacağız, bu da zaten alacağın yepyeni bir kararın, bir sözleşmenin, belki bir anlaşmanın işaretçisi. Aynı zamanda burası diğerleriyle de iletişimini işaret ettiği için alacağın yepyeni bir haber de seni bir başlangıca itebilir, aklında yeni bir fikir belirebilir ve bu vesileyle harekete geçebilirsin. 

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, Haziran ayında artık yavaş yavaş hızlanıyor gökyüzü, hareket enerjisi geliyor bizlere. Umarım şahane haberler aldığın mükemmel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İlişkiler konusunda gündem netleşiyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Haziran ayına senin burcunda bir yeni ay ile başladık sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, kendinle ilgili yepyeni kararlar, yenilikler, başlangıçlar veriyor bu yeni ay enerjisi sana. Yönetici gezegenin Merkür’ün 3 Haziran itibariyle retrosunu bitirip hızlanmaya başlamasıyla bu yeni ay enerjisini kullanmaya başlayabilirsin. Retro hareketteyken seni içe döndürdü, bazı aldığın kararları sorgulattı, özellikle daha önceden kalma bazı durumların hangisi iyi hangisi kötü fark ettirdi, biraz da kafaları karıştırdı :) Şimdi Haziran itibariyle, özellikle de Merkür’ün yeniden senin burcuna girdiği 13 Haziran itibariyle kendinle ilgili kararlar alma, haberler iletme, zihnini, düşüncelerini, adımlarını “ben” diyerek atma dönemin de başlıyor. 

Mars Haziran ayı boyunca Koç burcunda, yani sosyal çevren, gelecek planların, projelerin, hayallerin, kariyerinle ilgili getirilerini temsil eden evi hareketlendirmekte. Kendini özellikle geleceğini planlamak adına cesur girişimler içerisinde bulabilirsin, harekete geçmek için aradığın cesareti toplayabilirsin. Yalnızca buradaki Mars biraz öfkeyi ve dürtüsel hareketleri de artırabilir, kararlarını ve eylemlerini sağduyulu ve kendine zarar vermeyecek biçimde atman lehine. 

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda seyirde, özellikle ruhsal anlamda nispeten Merkür Retrosunun zarar veren, kafa karıştıran, bulandıran enerjisini rahatlatıyor buradaki Venüs, yaratıcı yönlerini artırıyor, hatta kendinle kalmanın keyfini sürmeni sağlıyor. Öte yandan burası aynı zamanda seni gizli ilişkilere de itebilir, hatta 12 Haziran’da gerçekleşecek Uranüs Venüs kavuşumu ile aniden, hiç beklemediğin, hatta şimdiye kadar fark etmediğin ancak gizliden gizliye sürecek bir gönül ilişkisi de çalabilir kapını, dikkat :) Öte yandan bu zihnen yaratıcılığını şiddetlendirecek de bir kavuşum, aniden aklına gelecek bir fikir, belki şimdiye kadar üzerine gitmediğin bir yeteneğin de kendini fark ettirebilir sana.

14 Haziran’da tam karşıt evinde yani Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor, bu da gündemine ilişkileri getiriyor sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, zaten bu ay ilişkiler epey gündeminde olacak, gökyüzü ben – biz dengelerini kurman için sana destek verecek. İlişkiler evindeki bir dolunay sürüncemedeki ya da adı konmamış bir flörtü ciddi ve net bir karara döndürebilir, karşına aniden bir ilişki de çıkarabilir, öte yandan şayet var olan ilişkinde bir problem var ve görmezden geliyorsan da nihayete erdirip sonlandırabilir, zira Dolunay ışığında her şey fazlasıyla görünür olur. Bu da sana ilişkiler konusunda net kararlar aldırır. 23 Haziran’da Venüs’ü de burcunda ağırlamaya başlayacağın için ilişki fırsatları, flörtler, aşk temaları hayatını hareketlendiriyor zaten, Dolunay’ın ardından gelecek olan bu Venüs seyriyle yaza kıpır kıpır bir giriş yapacaksın sevgili İkizler ve Yükselen İkizler.

21 Haziran’da Güneş artık sendeki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcuna geçiyor, bu geçişiyle odağını para, maddi kaynaklar, kariyer temalarına çekiyor bu Güneş Yengeç seyri, daha çok para kazanabileceğin ek kaynaklar bulma konusunda destekçi sana, hatta yeni oluşumlara, belki yeni kariyer fırsatlarına da gebe. Zira 29 Haziran’da yine bu alanda bir de Yengeç Yeni Ayı yaşayacağız, bu vesileyle yenilikler, yepyeni yollar, yeni adımlar girebilir hayatına para temalarında. Hatta var olan bir yeteneğini paraya çevirmeye karar da verebilirsin, belki eğitimini aldığın bir konuyu artık kariyerin, maddi kaynağın da yapabilirsin.

Evet sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, Haziran ayına enerjisi yüksek, sosyal ve canlı canlı girecek olan burçlardan birisin. Umarım güzel haberler aldığın şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ben buradayım dediğin günler geliyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Haziran ayına girmek üzereyken yaşadığımız İkizler Yeni Ayı, ayın ilk haftalarında özellikle zihinsel ve ruhsal olarak iyileştiğin, kendi içine döndüğün ve seni zorlayan ruhsal sorunları fark ettiğin bir enerjiyle hazırlıyor seni bu aya. İç dünyanda bir sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açıyorsun, önce içsel olarak yenileniyorsun sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Ancak kafa karışıklığı ve kararsızlıkları ilk haftasında sürmeye devam ediyor zira yeni ayın yöneticisi Merkür retrosunu 3 Haziran’da tamamlıyor, kendine gelmesi de 6 – 7 Haziran’ı buluyor. 13 Haziran’dan itibaren kendi burcu İkizler’e tekrar gelerek Mayıs ayında yarım kalan konuları, zihnini meşgul eden kararsız durumları netliğe kavuşturacak senin adına. 

Mars ay boyunca kariyer evin olan 10. Evde yani Koç burcunda seyahatte, bu ay bu temalarda çok hızlı gelişmeler, motivasyon, mücadele söz konusu. Belki kariyerini değiştirmek isteyebilir veya var olan işinde çok yoğun çalıştığın ancak motivasyonunu da sağladığın hareketli bir ay olacak, sadece bu alanda bazı rekabet enerjileri de söz konusu olabilir, sen kararlı kalır ve öfkeni kontrol altına alırsan başarı da seninle, önemli olan hedefinden şaşmaman bu ay.

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda yani sosyal çevreni, gelecek planlarını, projelerini temsil eden evde seyahatte. Seni çok sosyalleştirmekle kalmıyor, arkadaş çevrenden bazı kişilerle işin rengini de değiştirebiliyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç :) Bir bakmışsın “sadece arkadaş” dediğin bazıları ile işler aniden başka bir noktaya gelmiş, zira 12 Haziran’da bu alanda bir Venüs Uranüs kavuşumu da olacak. Bu da ani, beklenmedik, hatta sıra dışı bazı ilişkileri pat diye gündemine getirebilir :) Öte yandan bugünler civarında geleceğinle ilgili beklenmedik bir yön değişimi de belirebilir gündeminde, aklında olmayan bir kariyer planı da gelebilir hayatına. Venüs 4. Evin olan ev, yuva, yaşam alanı temalarını da temsil eden evin yöneticisi, bu da ailenle, evinle ilgili ani, beklenmedik bir durum yaşama ihtimalini de sunuyor.

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor, bu da iş, meslek, ofis ortamın, çalışma arkadaşlarınla ilgili netleşmemiş bazı konuları netleştirebilir, belki işinle ilgili şimdiye kadar öğrenmediğin önemli bir bilgiyi öğrenebilir, ofisinle ilgili bir şeylerin sona erip yeni bir evrenin geldiğine şahit olabilirsin. Şayet işini değiştirme planın var ve eyleme geçmediysen bu süreçte bunu hızlandıracak gelişmeler yaşayabilirsin. Öte yandan burası aynı zamanda senin sağlığınla da ilgili bir alan, ihmal ettiğin bazı sağlık problemlerin varsa bunlar da görünür olur ki artık iyileş ve toparlan. Zira 23 Haziran’da Venüs İkizler burcuna yani tam karşısına geçiyor bu evin, gerek ofisinle, çalışma ortamınla ilgili gerekse sağlığınla ilgili yaşanan sorunlar var ise Venüs karşısından geçerken bunlara da destek elini uzatacaktır. Öte yandan buradaki Venüs gizli saklı aşk ilişkilerine de biraz davetiye çıkarabilir haberin olsun :)

21 Haziran’da Güneş senin burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Yengeç olarak okuyorsan şimdiden sana mutlu yaşlar dilerim! Yükselen Yengeç olarak buradaysan artık yılın “ben buradayım” dediğin dönemi başlıyor senin için, çok daha görünür, fark edilir, pırıl pırıl parlar bir sürece giriyorsun, attığın her adım, verdiğin karar artık çok dikkat çekiyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Kendinle ilgili çok önemli gelişmelerin, çok önemli başlangıçların habercisi bu Güneş Yengeç geçişi, 29 Haziran’da da Yengeç burcunda yaşayacağımız Yeni Ay’a ev sahipliği yapıyorsun. Bu seni gerek yeni bir ilişki olsun gerek yeni bir kariyer yolu olsun bir başlangıç yapmaya itiyor, yaza yenilenmiş bir enerjiyle adım atıyorsun.

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, geçtiğimiz ayın bizi biraz yoran retrolu ağır aksak enerjisi bitti, şimdi canlanıyoruz! Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin, tekrar mutlu seneler!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay parıl parıl parlıyorsun Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Haziran ayına girerken İkizler burcunda bir Yeni Ay yaşadık, enerjisi de devam ediyor, bu da senin sosyal çevren, gelecek planların, projelerin hanende yeni bir olay, yeni bir başlangıç ve güzel haberler getirebilir sana. Özellikle geleceğin için bazı adımlar atmaya heveslendiriyor seni, ancak bunun için yeni ayın yöneticisi Merkür’ün retrodan çıktığı 3 Haziran sonrasını beklemen çok daha iyi olabilir. Hatta kendi burcuna geri geldiği 13 Haziran itibariyle, Mayıs ayından yarım kalmış ya da bir türlü ilerletemediğin konular varsa hepsi hızlanır sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Tanışacağın yeni kişiler ve gireceğin çevreler sana maddi anlamda fayda da sağlayacak girişimler sunabilir bu tarihlerde. 23 Haziran’da Venüs de İkizler burcuna yani bu alana giriş yapıyor, bu seni popüler yapabilecek çok güzel gelişmelere gebe, daha çok dikkat çekebilir ve çevren tarafından sevilebilirsin, geleceğini ilgilendiren önemli kararlara imza atabilirsin. Öte yandan bazı arkadaşlıkların flörte dönmesi konusunda da destekçi aynı zamanda. Özellikle 12 Haziran civarında Venüs Uranüs kavuşumu ile ani, beklenmedik, sürpriz bir gelişme yaşayabilirsin bu konularda. 

Ay boyunca Mars Koç burcunda, özellikle yurt dışı bağlantılı işlerin varsa veya akademik konularla ilgili bazı girişimler düşünmekteysen işler çok hızlı biçimde ilerleyecektir bu ay. Şayet yaptığın bir işi, bir projeyi geniş kitlelere ulaştırmak niyetindeysen ay boyunca destekli buradaki Mars sana, inandığın ve peşinden gittiğin birçok konuda motive edici, cesaretlendirici başlangıçlara gebe bu süreç.

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız, senin aşk, flörtler, hobiler ve özellikle de kendini ortaya koyabileceğin yaratıcı yeteneklerini parlatacak güzel bir dolunay bu senin adına sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Kendi adını duyurmak, parlamak için atacağın adımların meyvelerini bu tarihlerde alabilirsin. Aynı zamanda burası aşk meşk evi olduğu için bir anda kendini bir aşk ilişkisi içerisinde de bulabilirsin, sürüncemede kalmış “şimdi biz neyiz” soruları varsa aklında cevabını alabilirsin yani :) Ebeveyn Aslan’lar için de bu dolunay bebek müjdesi verebilir aynı zamanda :)

21 Haziran’da yönetici gezegenin Güneş Yengeç burcuna yani senin 12. Evine giriş yapıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bu alan biraz geri plana attığımız, bilinçdışımızı anlatan yer, buradaki bir Güneş özelikle ruhsal anlamda biraz daha kendimize kaldığımız bir sürece işaret etmekte. Genel olarak seni sıkıştıran ama adını koyamadığın bazı konuları fark edebilirsin, üzerine giderek çözebilirsin, hatta biraz inzivaya çekilmek bile iyi gelebilir sana, bu vesileyle belki de çok küçük olan ama sana sıkıntı veren bu konuları iyileştirebilirsin. Aynı zamanda buradaki bir Güneş senden saklanan sırları da ortalığa dökebilir, gizli konuları aydınlatabilir.  29 Haziran’da burada gerçekleşecek olan yeni ay da sana adeta bir ruhsal aydınlanma yaşatıyor, derinlere attığın bir konuyu gündeme getiriyor, unuttuğun bir temayı, özellikle kendinle ilgili bir temayı hatırlatıyor ve bu vesileyle seni içeriden yeniliyor bu Yengeç Yeni Ayı.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, yazın enerjisini iyiden iyiye hissettiren canlı bir Haziran bekliyor bizi, umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Geleceğin için güzel adımlar atıyorsun Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Haziran ayına İkizler burcunda gerçekleşmiş olan Yeni Ay’ın enerjisiyle giriş yapıyoruz, kariyer konularında bir başlangıç, bir yenilik enerjisi veriyor bu yeni ay sana, ancak tam verimi alabilmen için yönetici gezegenin Merkür’ün retrosunu bitirdiği 3 Haziran ve sonrası yeni adımlar için çok daha verimli. Hatta 13 Haziran’da Merkür’ün tekrar İkizler burcuna gelişiyle Mayıs ayında akmayan, sürüncemede kalan konulara bir hız, bir ilerleme de geliyor beraberinde. Yarım kalmış birçok konu ile ilgili görüşmeler, belki imzalar, yeni anlaşmalar ve başlangıçlar yapman için gökyüzü hizalanıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak. 23 Haziran’da Venüs’ün de bu alana yani kariyer hanene girişiyle popüler olabileceğin, kendini gösterebileceğin, güzel haberler alabileceğin önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Hatta burası toplumsal görünüm hanesi olduğu için çevren tarafından da görünür olacak bir ilişkiye adım atman veya var olan ilişkini ciddiye bindirmen, evlilik kararı, söz, nişan gibi bir merasim işareti de veriyor bu Venüs İkizler geçişi sana.

Haziran ayı boyunca Mars Koç burcunda ilerliyor, özellikle maddi konularda, belki var ise miras, nafaka, kredi gibi veya şayet evli isen eşinin maddi konularıyla ilgili yavaşlamış birçok gündem de hız kazanıyor bu Haziran ayında. Sen de kariyer konularında yapmak istediğin başlangıçları veya para kaynaklarını artıracak adımları atabilmek için cesaret ve motivasyon elde edeceksin bu ay. 

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda yani 9. Evinde seyahatte, özellikle uzaklar, yabancılar, uluslar arası konularla alakalı bir gündemin, belki bir gezi planın var ise bu Venüs geçişi sana keyifli bir süreç sunuyor. Aynı zamanda bu hane şayet bir şeyleri yayınlamak, duyurmak, belki sosyal medyada parlatmak istersen de Venüs geçişiyle sana destekçi. Özellikle 12 Haziran’da Uranüs ile yapacağı kavuşum bu temalarda ani, beklenmedik, sürpriz bir gelişme getirebilir sana, bir anda parlayabilir, uzaklardan sürpriz bir haber alabilirsin. Aynı zamanda yabancı kökenli veya kültürel olarak senden epeyce farklı biriyle aniden bir ilişkiye de başlayabilirsin :)

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu senin ev, yuva, aile temalarında, yaşam alanında bir gündem getirebilir hayatına. Şayet sürüncemede kalmış bir ev teması, bir aile konusu, ebeveynlerinle ilgili bir belirsizlik var ise bu dolunay ile bu konularda netlik oluşabilir. Aynı zamanda taşınma, mülk edinme veya yaşadığın alanla ilgili bir değişim düşüncesinde isen bu dolunay bu konularda da bir nihai karar getirir. Bu alan kariyer evinin de tam karşısı olduğu için, aynı durumlar iş, kariyer, meslek düzeni ile ilgili de bir netlik işareti vermekte sana sevgili Başak ve Yükselen Başak.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriyor, sosyal çevren, arkadaşların, aynı zamanda gelecek planların, projelerin, hayallerin odağına geliyor bu Güneş Yengeç geçişiyle. Hayata geçirmek istediğin projelerin için adımlar atmak, sosyal çevrenle bunu paylaşmak ve yayılmak, kariyerini de ilgilendiren önemli kararlar almak, gireceğin yeni sosyal çevrelerle geleceğine dair güzel projeler geliştirmek adına çok olumlu ve sana oldukça iyi gelecek bir geçiş bu sevgili Başak ve yükselen Başak, akabinde 29 Haziran’da yine bu alanda gerçekleşecek olan Yeni Ay, geleceğinle ilgili önemli bir adımın, bir başlangıcın da düğmesine basıyor senin için. Adeta bir yenilik getiriyor planlarına, yarım kalan projelerin için bu vesileyle adımlar atmaya başlayabilirsin.

Evet Sevgili Başak ve Yükselen Başak, üzerimizdeki rehavetin iyice kalktığı, yazın canlandırıcı enerjisini hissettiğimiz bir Haziran ayı bekliyor bizi. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Zihnin ve kararların netleşiyor Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Haziran ayına İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, bu uluslararası konular, yayıncılık, hukuki davalar, var ise eğitim veya akademik konularınla ilgili bir yenilik, başlangıç enerjisi veriyor sana. Özellikle ufkunu genişletecek bir eğitime başlaman mümkün, ancak yeni ayın yöneticisi Merkür’ün retrodan çıkması 3 Haziran sonrasında, adımlarını atmak ve başlangıçlar yapmak için Merkür’ün biraz hızlanmasını bekleyebilirsin. Özellikle 13 Haziran’da İkizler burcuna geri dönüşüyle bu temalarda yavaşlayan birçok konunun hızlandığını göreceksin, hatta yapacağın bazı görüşmeler sana kendini geliştirmen adına önemli fırsatlar da sunabilir. 23 Haziran’da yönetici gezegenin Venüs de bu alana gelip sana destek verecek, belki çok güzel bir seyahat ufkunu açabilir, belki uzaklardan alacağın güzel bir haber sana yepyeni bir fırsat getirebilir, güzel bir dönem senin için.

Mars ay boyunca Koç burcunda seyahatini sürdürüyor, ikili ilişkilerin bu ay biraz mercek altında sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, hayatına aniden biri de girebilir, ilişkiler hızla yön değiştirebilir, aynı zamanda var olan ilişkinde de bir güç savaşı gündeme gelebilir, tepkilerine biraz özen göstermek isteyebilirsin bu ay, öfkeyle kalkıp zararla oturmanı istemem :)

Yönetici gezegenin Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda seyahatini sürdürüyor, bu maddi anlamda sana güzel fırsatlar getiriyor sevgili Terazi ve yükselen Terazi, özellikle de paylaşımlı paralarda, yani varsa partnerinle veya ortağınla beraber ortak bütçenizde güzel gelişmeler olabilir bu Venüs seyrinde. Özellikle 12 Haziran’da gerçekleşecek Venüs Uranüs kavuşumu bu temalarda ani gelişecek güzel gelişmelere gebe, beklenmedik bir maddi kaynak, bir kredi, miras gibi ummadık bir gelir kapısı elde edebilirsin bu günler civarında.

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız, burası senin 3. Evin, yani zihnin, fikirlerin, kararların. Uzun zamandır zihnini kurcalayan bir konuda alamadığın o karar artık netliğe kavuşuyor zihninde bu dolunayla. Bu yeni bir eğitim olabilir, bir kariyer konusu olabilir, sürüncemede kalmış ve seni kararsızlığa sürükleyen bir tema olabilir, artık tablo netleşiyor bu süreçte. Aynı zamanda varsa kardeşlerinle ilgili de önemli bir gelişme hayatına girebilir, alacağın bir haber gündemini etkileyebilir ve bir konuyu netleştirebilir.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor ve kariyerinle ilgili önemli bir adıma seni hazırlıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, odağın özellikle unvanına, toplumsal statüne kayıyor bu süreçte. Belki iş değiştirebilirsin, belki terfi alabilirsin, zira oldukça da görünür ve popüler olacaksın bu süreçte, fazlasıyla dikkat çekeceksin. Aynı alanda 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Yengeç Yeni Ayı zaten ciddi anlamda bir yenilik enerjisi, kariyer alanında bir başlangıç, yepyeni bir oluşum işareti vermekte. Aynı zamanda bu belki evlilik kararı alman konusunda da bir işaret zira burası toplumsal statü alanı aynı zamanda, şayet bir ilişkin varsa bunu lanse ettiğin ve yeni bir adıma geçtiğin bir evre de olabilir bu Yengeç Yeni Ayı.

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, üzerimizden yavaş yavaş durgun enerjiyi atıyor ve hareketleniyoruz Haziran ayında. Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Maddi konularda şans senden yana Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Haziran ayına İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın enerjisi ile giriyoruz sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu da ayın ilk günlerinde para temaları ile ilgili bir yenilik, yeni bir para kaynağı için adım atma, belki kariyerinle ilgili bir yenilenme ve başlangıç enerjisine hazır olduğunu işaret etmekte. Ancak yeni ayın yöneticisi Merkür Retro pozisyonuna devam etmekte, 3 Haziran’da sona erecek, adımlarını en azından Merkür’ün biraz daha hız kazandığı tarihlere bırakman avantajlı. Hatta 13 Haziran’da tekrar kendi burcuna yani İkizler’e geçişi ile, Mayıs ayında yaşamış olduğun maddi aksaklıklar, gecikmeler, alınamayan ödemeler gibi temaların da hız kazandığını görebilirsin. Aynı zamanda Venüs 23 Haziran’da bu alana geliyor, yakınlarından maddi destekler, var ise eşinle veya ortağınla ortak kazanımlarında sürpriz güzel gelişmeler de kapıda. Beklenmedik bir para, bir gediği kapatabilir, seni çok rahatlatabilir.

Ay boyunca yönetici gezegenin Mars, Koç seyrinde devam ediyor, bu da yine ay boyunca iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili yoğun, mücadeleci ve hızlı hareket etmen gereken bir süreçte olduğunu söylemekte. Aynı anda birden fazla şeyle uğraşmak durumunda kalabilirsin, ancak buradaki Mars sana sağlık olarak da enerji vereceği için yoğunluğa gücün de yetiyor, daha cesur ve kendini ortaya koyabildiğin adımlar atıyorsun bu ay. Sadece iş ortamında rekabete ve ani, fevri çıkışlara biraz özen göstermek isteyebilirsin zira buradaki Mars fazlasıyla dürtüsel davranmana yol açabilir, bu kısma dikkat :)

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda yani tam karşıt evinde seyahatte, burası da ilişkiler evi :) Var olan ilişkinde krizlerin yumuşamasına ve orta yolu bulmaya avantaj sağladığı gibi, kalbi boş bir yükselen Akrep isen sana aniden bir ilişki fırsatı da getirebilir. Özellikle 12 Haziran’da gerçekleşecek Venüs Uranüs kavuşumu ani, sürpriz, beklenmedik ilişki fırsatlarına gebe bir gün. Yalnız bu ikili bir araya gelince ilişkilerde özgürleşme ihtiyacı da çok artar, bu nedenle ani kararlar verip var olan ilişkini heba etmemeye de dikkat et :)

14 Haziran’da Yay burcunda bir dolunayımız var sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu senin para, maddi kaynaklar evinde gerçekleşiyor ve mali tablonu netleştiriyor, para konularında muammada kalan temalarda artık netlik, sonlanma belirebilir. Maddi kaynağa çevirmek istediğin bir yeteneğin için adım atabilir, yeni bir gelir kapısı da bulabilirsin veya belki sıkıntı veren işini nihayete de erdirebilirsin.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiyor, güneşin bu geçişi öncelikle ruhsal olarak sana fazlasıyla iyi gelecek bir devri başlatıyor. Daha iyimser, geleceğe daha umutlu bakabileceğin bir sürece giriyorsun sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, şayet uzaklardan, yurt dışı bağlantılı konulardan beklediğin haberler veya gelişmeler var ise bu süreç oldukça avantajlı. Aynı zamanda akademik konular veya eğitim temaları ile ilgili de oldukça pozitif başlangıçlara gebe bu süreç. Özellikle 29 Haziran’da yine bu alanda yaşayacağımız Yengeç Yeni Ayı bünyesinde bu temalarda bir yenilik, yepyeni bir adım, başlangıç işareti vermekte. Şayet yaptığın bir işi duyurmak, daha geniş kitlelere yayılmak niyetinde isen bu yeni ay sana oldukça şans getirebilir.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, yazın enerjisini hissetmeye başladığımız canlandıran bir Haziran ayı bekliyor bizi. Umarım şahane haberler aldığın güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İlişkilerde karmaşa çözülüyor, aşk hayatın netleşiyor Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Haziran ayına tam karşıt burcun İkizler’de gerçekleşen Yeni Ay’ın enerjisi ile adım atıyorsun sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu da ilişkilerle ilgili bir yenilik, yepyeni bir başlangıç, belki bir ortaklığa adım atmak veya var olan bir flörtü ciddi bir seviyeye taşımak adına sana cesaret vermekte. Ancak yeni ayın yöneticisi Merkür Retro hareketini 3 Haziran’da sonlandırıyor, tam olarak hızlanmaya başlaması da 6 – 7 Haziran civarında, o nedenle bir karar alacak veya kararını eyleme geçireceksen ilk haftasını geçirmeyi beklemen daha avantajlı. Hatta Merkür’ün yeniden kendi burcu İkizler’e geldiği 13 Haziran ve sonrası, Mayıs ayında kafanı karıştıran ilişki konularında, algı dağılımında netleşme de getirebilir, daha objektif bakmaya başlayabilirsin. 23 Haziran’da bu alana Venüs de geliyor, bu da ilişkiler konusunda müthiş fırsatlar getiriyor sana, zira buradan geçen bir Venüs eli boş gitmez :) Kafalar netleştikçe, Venüs’ün iyicil enerjisi ilişki konularında sana da şans getirecek. 

Mars ay boyunca Koç seyahatinde, aşk, flörtler, hobilerin, kendini ortaya koyabileceğin yeteneklerin konusunda sana bu ay desteğini sunuyor, 7. Evin de hareketliyken buradaki Mars da yine odağını ilişkilere, aşka, eğlenceye taşıyor. Aynı zamanda yeteneklerini ortaya koymak ve kendini göstermek için de bu Mars sana destekçi, hobilerin için yapacağın eylemler sana oldukça güzel dönüşler getirebilir.

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda seyahatte, özellikle iş, ofis ortamına güzellikler, mesleki anlamda sana kazanç sağlayacak konular, fırsatlar, terfi gibi durumlar getirebilir bu Venüs seyri. Özellikle 12 Haziran’da bu alanda gerçekleşecek Venüs Uranüs kavuşumu, ani, sürpriz, beklenmedik bazı güzel gelişmeler getirebilir sana, ummadığın bir yerden iş teklifi, beklemediğin bir fırsat kapısı, aniden beliren bir gündem sana yenilik ve değişim enerjisi verebilir.

14 Haziran’da bu ayın dolunayını burcunda karşılıyorsun Yay, bu dolunay sana kendinle ilgili önemli kararlar aldıracak, sürüncemede kalmış ve tümüyle seni ilgilendiren bir konuyu netliğe kavuşturacak, adeta bir sayfayı kapatıp yepyeni bir sayfa açtıracak sana. Bu ilişkinle ilgili bir nihai karar da verdirebilir, kariyerin veya yaşam alanınla ilgili bir belirsizliği de sonlandırabilir, tema tümüyle sensin, kendini yenilemek, kendinle ilgili net bir adım atmak için bu dolunay seni destekliyor.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geliyor, maddi anlamda seni zorlayan konulara ışık tutuyor, hatta seni bazı başlangıçlar ve yenilikler yapmaya da hazırlıyor bu Güneş Yengeç geçişi. Belki ailenle ortak gelirleriniz, gayrimenkulleriniz var ise bunlarla ilgili güzel gelişmeler olabilir, evli bir Yükselen Yay isen eşinle ortak gelirleriniz veya eşinin kariyeriyle ilgili bazı yenilikler de gündeminize gelebilir. Yine bu alanda 29 Haziran’da gerçekleşecek olan Yengeç Yeni Ayı, maddi konularda yepyeni gelişmelere de hazırlıyor seni sevgili Yay ve Yükselen Yay, belki bir miras, kredi veya kendi elde ettiğin gelirlerle ilgili artış yapabileceğin yepyeni bir oluşum gündemine gelebilir ay sonunda.

Evet Sevgili Yay ve Yükselen Yay, üzerimizdeki ağırlığın kalktığı, yavaş yavaş canlandığımız bir Haziran bekliyor bizi. Umarım güzel haberler aldığın şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ani bir aşk kapını çalabilir Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Haziran ayına İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın enerjisiyle giriyoruz sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu da senin iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili bazı yeni adımlar atma dürtüsü getiriyor sana, beraberinde kafan biraz karışık olmuş olabilir zira yöneticisi Merkür Retro pozisyonda, ancak bu Retro 3 Haziran’da sona eriyor, tam olarak hızını kazanması 6 – 7 Haziran civarında, kararını verip yeni bir adım atmak için en azından Haziran’ın ikinci haftasını beklemen lehine. Hatta Merkür’ün kendi burcuna yani İkizler’e geri geldiği 13 Haziran sonrası, özellikle Mayıs’ta sürüncemede kalmış, netleşememiş konuları netleştirip sana güzel kararlar aldırabilir, yarım kalan görüşmeler tamamlanabilir, iş konuları hız kazanabilir. 23 Haziran’da Venüs de bu alana gelecek, bu da iş konusunda sana maddi olarak da destek verecek çok güzel gelişmelerin işaretçisi. Biraz sıkışsan da, ayın sonlarına doğru rahatladığın ve keyifle çalıştığın günler geliyor.

Mars ay boyunca Koç burcunda seyahatte, bu da ev, yuva, yaşam alanı, ailen, ebeveynlerinle ilgili biraz mücadele ettiğin, enerjini bu alana kaydırdığın bir ay işareti vermekte. Evinle ilgili bazı hızlı gelişmeler, belki tadilat, yenilenme, taşınma temaları olabilir hayatında. Aile içerisinde bazı gerginliklerin olması da mümkün, ancak buradaki Mars birlikte hareket edildiğinde tüm sorunların kolaylıkla çözülebilmesine de olanak sağlar, anlık gerginliklere biraz dikkat etmek iyi olabilir.

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda olacak, bu da aşk, flörtler, hobiler konusunda sana güzel destekler sunuyor, hem tatlı bir ilişki işareti var hem de kendi yaratıcılığını ortaya çıkarabileceğin, yeteneklerini sergileyebileceğin güzel fırsatlara da gebe. Özellikle 12 Haziran’da gerçekleşecek Venüs Uranüs kavuşumu hiç beklemediğin bir aşk fırsatı getirebilir sana şayet bekar bir Yükselen Oğlak isen, pek de ummadığın bir kişi olabilir bu ani gelen kişi, sana epey heyecan da verir :) Aynı zamanda bir yeteneğin aniden parlayıp çevren tarafından fark edilebilir, güzel şanslı bir dönem.

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu dolunay senin 12. Evinde yani bilinçaltında, geriye attığın konuları hareketlendirebilecek bir dolunay. Seni biraz kendinle bırakıyor aslında, derinlere gömdüğün korkular, kaygılar, belki üstünü örttüğün sorunlar aslında senden çözüm bekliyor, bu dolunay bu anlamda sana iyileşme fırsatı veriyor. İstiyor ki o gizlediğin konuyu gör, kaçmak yerine üstüne git ve çöz. Öte yandan bu alan sağlık ve çalışma evinin de karşısı, gerek işinle ilgili gerekse sağlığınla ilgili ötelenen ve özünde özen isteyen konularla ilgili netlik, nihayete kavuşma dönemi bu. Bir de buradaki dolunay senden gizlenen bazı şeyleri de aydınlatır, sırları açığa çıkarır, önemli bir sırrı öğrenebilirsin bu 14 Haziran civarında.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna giriyor, önümüzdeki 1 ay boyunca odağın ilişkilerin olacak sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, var olan ilişkindeki pürüzleri görünür hale getirebilir ancak bir yandan da bu vesileyle iyileşme şansı da tanır sana. Hayatında biri yok ise bir ilişki fırsatı da kapını çalabilir bu Güneş Yengeç geçişiyle. Özellikle 29 Haziran’da bu alanda gerçekleşecek olan Yeni Ay, yepyeni bir ilişki işareti de vermekte, hatta var olan bir ilişkiyi ciddiye bindirmek için bir adım da attırabilir, yeni bir düzen, yeni bir aşk işareti bu senin için.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, biraz hareketsizdik ama Haziran’ın sıcak enerjisiyle artık hareketleniyoruz yavaştan. Umarım şahane haberler aldığın, canlandığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Gelecek planların netleşiyor Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Haziran ayına İkizler burcunda yaşanan Yeni Ay’ın enerjisiyle adım atıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova, bu da senin için aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık temalarında bir yenilik, bir başlangıç, yeni bir aşka yelken açma enerjileriyle dolduruyor seni. Muhtemelen Mayıs ayında geçmişten bazı flörtlerinden dönüşler de almış olabilirsin, kafanı karıştırmış olabilir bu süreç biraz :) Zaten yeni bir adım atmak için yeni ayın yöneticisi Merkür’ün retrosunu bitirdiği ve hızlandığı 6 – 7 Haziran tarihlerinden sonrasını değerlendirmen çok daha güzel. Hatta 13 Haziran’da kendi burcuna yani İkizler’e geri gelecek olan Merkür, Mayıs’ta kafanı karıştıran konuları netliğe kavuşturabilir, yarım kalan konuşmaları tamamlatabilir, bir türlü sağlanamayan buluşmalar gerçekleşebilir bu tarihten sonra :) Öte yandan 23 Haziran’dan itibaren bir de buraya Venüs geliyor, hem sana huzur ve eğlence getiriyor hem de ilişkiler, aşk konusunda kapını biraz zorluyor açıkçası sevgili Kova ve Yükselen Kova :) Hem zihnin hem kalbin bu ay biraz aşk meşk konularına takılı kalacak gibi görünmekte, e önümüz de yaz, neden olmasın?

Mars ay boyunca Koç burcunda seyahatte, bu da zihnin, fikirlerin, kararların konusunda oldukça aktif, yoğun ve hızlı bir zaman dilimini işaret ediyor senin adına. Hızlı kararlar alabilirsin, kafan biraz yoğun olabilir, iletişimin çok artabilir, telefonların susmayabilir :) Varsa kardeşlerinle ilgili de bazı konular enerjini çalacak olabilir bu dönemde. Öte yandan burada alacağın hızlı kararlar kendini ortaya koyman ve uzun zamandır senden cesaret bekleyen konularda adımlar atman için de destekleyici. 

Venüs 23 Haziran’a kadar Boğa burcunda seyahatte, ev, yuva, yaşam alanı konusunda güzel haberler getiriyor sana bu Venüs geçişi. Evin, ailen, birlikte vakit geçirdiğin kişilerle keyifli zamanların işaretçisi. Özellikle 12 Haziran’da gerçekleşecek Venüs Uranüs kavuşumu bu temalarda ani, sürpriz, beklenmedik güzel gelişmeler sunabilir sana, bir düğüm hızla çözülebilir, alacağınız sürpriz bir haber evin neşesini yerine getirebilir, çok keyifli görünüyor bu tarih civarları.

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay yaşayacağız, bu dolunayla özellikle gelecek planların, projelerin, hayata geçmesini istediğin hayallerinle ilgili bulanıklıklar, sürüncemeler ortadan kalkıyor, gelecek tablon netleşiyor, tamamlanması gereken bir adımı tamamlıyor ve taşları yerine diziyorsun sevgili Kova ve yükselen Kova. Burası aynı zamanda senin sosyal çevren ve arkadaş ortamını da temsil etmekte, buradaki bir Dolunay, arkadaşlarınla ilgili bir konuda da nihai karar almana, belki çoktan bitirmen gereken bir dostluğu da bitirmene sebep olabilir, zira dolunayda her şey fazlasıyla görünür olur.

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcuna geçiş yapıyor, önümüzdeki 1 ay boyunca odağın işin, mesleğin, çalışma ortamın, günlük en fazla enerji harcadığın temaların üzerinde olacak. Belki işinle ilgili bir yeni adım veya bir gündemin fazlasıyla belirginleşmesi söz konusu olabilir, bu Güneş Yengeç geçişi mesleki anlamda sana aslında bir yenilenme enerjisi de veriyor bu ay, zira 29 Haziran’da bu alanda bir de Yengeç Yeni Ayı yaşayacağız. Yeni aylar yeni başlangıçlar getirir, belki pozisyonun değişebilir, belki şehrin veya işin değişebilir, işinle ilgili güzel bir yenilik hayatını ve yaşam şeklini de değiştirebilir bu yeni ayla. 

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, enerjimizi biraz olsun değiştirecek, bizi canlandıracak bir Haziran ayı bekliyor bizi. Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerine yeni bir yön veriyorsun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Haziran ayına İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Balık ve Yükselen Balık, yaşam alanın, evin, ailen, yuvan bir yenilenme enerjisi içerisinde, senden bir yenilik, bir hareket bekliyor, senin de motivasyonun bu yönde ancak ilk haftasında kafan karışık olabilir. Zira yeni ayın yöneticisi Merkür, retrosunu 3 Haziran’da tamamlıyor, 6 7 Haziran civarında biraz hız kazanıyor. Bu tarihlerden sonra Mayıs ayında gündemini bu temalarda meşgul eden ancak karar vermekte zorlandığın konular artık hız kazanabilir, hatta Merkür’ün yeniden kendi burcu İkizler’e geldiği 13 Haziran sonrasında birçok konunun hızlandığını, daha hızlı çözüm bulabildiğini fark edebilirsin. Belki taşınma, ailen veya eşinle birlikte bir konu hakkında karara varma, ev, yuva alanında bir netleşme işareti veriyor bu dönem. 23 Haziran’da Venüs de bu alana gelerek evine neşe, keyif, hayatına huzur getirecek. Çözümsüz kalınan konular çözülebilir, birlikte keyifli vakit geçirmek için harekete geçebilirsiniz, ‘evim güzel evim’ dönemi senin için.

Ay boyunca Mars Koç burcunda seyahatte, bu da maddi anlamda sana bir mücadele, motivasyon vermekte. Gelir kaynaklarını artırmak için çaba sarf edebilirsin, kendini daha fazla ortaya koymak isteyebilirsin, yeteneklerini paraya çevirebilirsin, gelir gider dengende hızlı değişimler de olabilir :) Mars burada olunca aniliklere de gebe biraz, o nedenle mücadele ederken dikkatli de olmanı öneririm sevgili Balık ve Yükselen Balık, öte yandan yapacağın hamleler, özellikle kendini ortaya çıkarmak adına atacağın adımların maddi kazanımları olacak senin için.

23 Haziran’a kadar Venüs Boğa burcunda seyahatte, aklına gelecek çok güzel ve yaratıcı fikirleri hayata geçirebilirsin bu geçişte, zihninden bir Venüs geçiyor zira :) Yakın çevren, varsa kardeşlerin (özellikle kız kardeşlerin) ile ilgili çok güzel gelişmelere de gebe bu süreç, aklına gelecek ani fikirlerle veya alacağın çok sürpriz haberlerle yepyeni kararlar alabilirsin. Özellikle 12 Haziran’da gerçekleşecek Venüs Uranüs kavuşumu çok güzel sürprizler getiriyor, yakın çevrenden biri veya yeni tanışacağın biri sana çok olumlu bir dönüşüm sağlayabilir, aklına muazzam bir fikir getirebilir. 

14 Haziran’da Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor, bu dolunay kariyer evini aydınlatıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık, kariyerinle ilgili bir konuyu netleştirebilir, sürüncemede kalmış ve sonuca bağlanmayan iş konularını artık görünür hale getirip seni bir karar vermeye itebilir. Bu kariyerinle ilgili bir yön değişimine de işaret, uzun zamandır senin için stres kaynağı olan bir konuyu çözmen için de seni destekliyor bu dolunay. 

21 Haziran’da Güneş Yengeç burcu seyahatine başlıyor, bu senin aşk, flörtler, hobilerinle alakalı evi aydınlatıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık, güzel ve duygusal bir aşk hikayesi başlayabilir, var olan flörtünle ilgili önemli gelişmeler getirebilir. Aslında seni bu alanlarda bir yeniliğe doğru hazırlıyor bu Güneş Yengeç geçişi, zira 29 Haziran’da bu alanda bir de yeni ay var. Yeni aylar yeni başlangıçlara işaret eder, bir ilişki başlayabilir, seni duygusal olarak doldurabilir. Aynı zamanda burası yaratıcılığını ve yeteneklerini ortaya koyduğun ev, bir hobini kariyere çevirmek veya yepyeni bir hobiye başlamak, bu vesileyle kendini ortaya koyup parlatmak için de çok avantajlı bir yeni ay bu. 

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, üzerimizdeki yorgun toprağı silkeleyip yeni ve canlı bir enerjiye doğru bizi hazırlayan bir ay Haziran ayı. Umarım şahane haberler aldığın, çok güzel başlangıçlar yaptığın bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Temmuz'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
48
14
11
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Matta

Yaw ne diyonuz ne burcu.. Sene 2022 olmus

Fikri

SONO 2022 OLMOS NO BORCO YOWWWW

Gizem Yenikler

Ani bir aşk kapını çalabilir Oğlak!

Mastani

Yükselenim kova ve burcum başak. Ikisi de birebir uyuşuyor. Beklemediyim ♥️