Görüş Bildir
Haberler
Resmiyet Kazandı İki Adet Android Nokia Geliyor.

Resmiyet Kazandı İki Adet Android Nokia Geliyor.

wepteknotek
19.10.2016 - 01:47

Resmiyet Kazandı İki Adet Android Nokia Geliyor.

Nokia ’nın Android işletim sistemi ne sahip modelleri’nin çıkış tarihi belli oldu. Yeni cihazlar Microsoft tarafından piayasaya nezaman sürülecek? Cevabı haberimizde!

Halen hepimiz için özel bir yere sahip olan Nokia ismi, bir zamanların efsane telefon ürericisi zaman geçtikçe yeni Teknolojilere ayak uyduramadığı için rakiplerinin gerisinde kaldı.

Windows Phone ile tutunamayan Nokia için Android zamanı

Daha önce Microsoft tarafından iki farklı Android işletim sistemli Nokia modelinin geleceği duyurulmuştu. Aynı zamanda bizleri heyecanladıran bu duyurunun ardından cihazların çıkacağı resmi tarih bekleniyordu.

PhoneArena’nın yayınladığı habere göre Microsoft’un Asya CEO’su James Rutherfoord Global çapta iki yeni telefonun 2016 sonlarında , ikinci ‘’parti’’ iki yeni akıllı telefonun ise 2017’nin ikinci yarısında geleceğini ifade etti.

Dünya Mobil Kongresi’ne katılacağını daha önce açıklayan Microsoft akıllı telefon tanıtımı konusunda garanti vermemişti, bu kez tanıtım yapacağını resmen duyurup resmiyet kazandırdı.

Yeni sunulacak telefonların Giriş ve Orta seviye arası olmaları beklenmekte cihazlar hakkında detaylı ürün bilgilerine önümüzdeki yakın zamanda ulaşmayı bekliyoruz.

Kaynak: http://www.wepteknotek.com/resmiyet-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın