Görüş Bildir
Haberler
Rengin Gürdeniz: Kimi ‘Zevzek’ Diyor, Kimi ‘Rütbelerini Sökün’ Diyor, Rüyamda Görsem İnanmazdım...'

Rengin Gürdeniz: Kimi ‘Zevzek’ Diyor, Kimi ‘Rütbelerini Sökün’ Diyor, Rüyamda Görsem İnanmazdım...'

Ulaş
06.04.2021 - 11:04

Montrö Sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan 104 amiral arasında bulunan, 'Mavi Vatan'ın isim babası' olarak bilinen Cem Gürdeniz'in eşi Rengin Gürdeniz, 'Kimi ‘zevzek’ diyor, kimi ‘rütbelerini sökün’ diyor. Böyle bir şeyi rüyamda görsem inanmazdım herhalde' açıklamasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ne ilişkin ortak açıklama yapan 104 emekli amiralle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan emekli Amiral Cem Gürdeniz’in eşi Rengin Gürdeniz konuştu.

Cumhuriyet’ten Leyla Kılıç'ın haberine göre, iktidar ve muhalefetin amirallere yönelik tepkilerini değerlendiren Rengin Gürdeniz, “Tamamen gerçeklerden uzak açıklamalar. Gerçekleri saptırarak halkı başka bir noktaya sürüklemeye çalıştıklarını düşünüyorum. Kimi ‘zevzek’ diyor, kimi ‘rütbelerini sökün’ diyor. Böyle bir şeyi rüyamda görsem inanmazdım herhalde” diye konuştu.

Anayasaya göre herkesin fikrini ifade etme özgürlüğü olduğunu belirten Gürdeniz, “Kendini bu ülkeye adamış ve kendi konularında birikim sahibi olan emekli insanların kendi alanlarında bir fikir birliğine varması ve onu kamuoyuyla paylaşmasının suç olduğunu bu ülkede gördüm. Kendi alanları olan Montrö konusunda halkı bilgilendirmek adına bir açıklama yapmanın suç olduğu bir ülkede yaşıyoruz” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
12
8
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Rüyamızda görüpte inanmayacağımız neler yaşadık biz. Artık hiçbirşeye şaşırmıyorum!