Görüş Bildir
Haberler
Rekabetçi Oyunların Stresinden Sizleri Uzaklaştıracak 9 Oyun

Rekabetçi Oyunların Stresinden Sizleri Uzaklaştıracak 9 Oyun

Çağatay Erniş
03.04.2021 - 16:45 Son Güncelleme: 03.04.2021 - 16:59

Rekabetçi oyunların stresinden sizleri uzaklaştıracak, oyun oynarken rahatlamanıza yardımcı olacak 9 oyunu sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Stardew Valley

1. Stardew Valley

Hepimiz zaman zaman bunaltıcı ve monoton şehir yaşamından uzaklaşıp bir köyde, çiftlikte yeni bir yaşam kurmayı hayal etmişizdir. Stardew Valley oyununda size miras kalan çiftlikte yeni bir yaşam kurabilir ve hayallerinizi bir nebze de olsa gerçekleştirebilirsiniz.

2. Euro Truck Simulator 2

2. Euro Truck Simulator 2

Hepimizin bildiği ETS 2'de şirketimizden yükümüzü alıp, müziğimizi açıp yollara düşebiliriz. Hem günün batışına hem de günün doğuşuna şahit olabilir, rekabetçi oyunların stresinden uzaklaşabilirsiniz.

3. Gris

3. Gris

Adeta sulu boya resimlerinin sergilendiği bir sergi edasında olan platform macera oyunu Gris gerek oyun içi görselleriyle gerekse de müziğiyle listemize girmeyi hak ediyor.

4. Flower

4. Flower

Hiçbir hedefimizin, amacımızın olmadığı bir oyunu oynamak ne kadar mantıklı diye sorabilirsiniz. Flower'da sadece rüzgarı kontrol ederek çiçekleri bir ahenk içerisinde hareket ettirebiliyoruz. Hareket ettirdiğimiz çiçekleri izlemek insanı fazlasıyla rahatlatıyor.

5. The Plan

5. The Plan

Adının aksine plansız ve amaçsız bir sinek olarak değişen çevre koşullarında uçuyoruz. Bu çevre koşulları içerisinde özgürce uçmak insanın içine bir huzur veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fez

6. Fez

Bir platform oyunu olan Fez'de cıvıldayan kuşlar, tırmanılmayı bekleyen sarmaşıklar eşliğinde ufak tefek bulmacaları çözerek hem eğlenebilir hem de rahatlayabilirsiniz.

7. Unravel

7. Unravel

İplikten yapılmış minik bir oyuncak olarak bulmacaları çözdüğümüz oyun kafa dinlemek ve rekabetçi oyunlarda edindiğimiz stresi azaltmak için bire bir.

8. Abzu

8. Abzu

Giant Squid tarafından geliştirilen Abzu 2016 yılında piyasaya sürüldü. Mavi ve yeşilin eşsiz uyumuyla suların altında balıklarla birlikte yüzebileceğimiz, su altında bulmacaları çözebileceğimiz eğlenceli ve rahatlatıcı bir oyun olan Abzu'yu deneyimleyebilirsiniz.

9. Journey

9. Journey

Alanının en başarılı oyunlarından biri olarak kabul edilen Journey gerek müzikleri gerek atmosferi gerekse de oyunculara sunduğu manzara ve rahatlatıcı duygusuyla bizlere adeta bir rüyayı deneyimleme fırsatı sunuyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
8
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın