Görüş Bildir
Haberler
"Reis Bizi Afrin’e Götür" Deyip Bedelli Yapan AK Partili İsim Vekil Adayı

"Reis Bizi Afrin’e Götür" Deyip Bedelli Yapan AK Partili İsim Vekil Adayı

Emre Ordu
21.03.2023 - 21:03 Son Güncelleme: 21.03.2023 - 21:06

“Reis bizi Afrin’e götür' sloganı attıktan sonra askerliğini bedelli olarak yapan eski AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kocaeli Büyükşehir ve Başiskele Belediye Meclis Üyeliğinden istifa ederek AK Parti'den Kocaeli Milletvekili aday adayı oldu.

Kocaeli Barış Gazetesi'nden Merve Dişli'nin haberine göre, Kahraman, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasında gerçekleşen adaylık açıklamasında şunları söyledi:

“Allah nasip ederse aday adaylığı sürecinde Başiskele meclis üyeliğinden istifa ederek başvurumu yapıyorum. Gençlik kolları döneminde Türkiye’ye namzet olmuş çalışmaları gerçekleşirdik. Görev alsak da almasak da çalışmaya hazırız. Biz 5 yıl gençlik kolları il başkanlığı görevi yaptık. Bugüne kadar 14 Mayıs seçimlerinde de en güçlü desteğin Kocaeli’den geleceğinin sözünü veriyorum.”

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Kahraman, 28 Ocak 2018’deki AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanasker üniformalı gençlerle karşılamış, o dönem gerçekleştirilen Afrin barış harekatına sonuna kadar destek verdiklerini dile getirmişti. 

Kahraman, gençlere  “Reis bizi Afrin’e götür” sloganını attırmıştı. Kahraman daha sonra askerliğini bedelli olarak yapmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
61
24
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gok

Ümmetçi cemaat oğlanları bunlar , yada partiden nemalanan babalarının ak evlatları. Ne milliyetçiliği ne Afrini. Bir tane daha vardı, milliyetçilik ağızları ... Devamını Gör

Yigit Karabey

yakisir..iste ak genclik denen picler bunlar!!!

Holidays28

Bir gece ansizin afrinden kacti Hts ye birakti afrini Yakinda suriye devleti ve Ypg geri alacak