Görüş Bildir
Haberler
Real Madrid Galatasaray'ın Yıldızını Takibe Aldı

Real Madrid Galatasaray'ın Yıldızını Takibe Aldı

Enver K.
19.08.2015 - 10:33
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam Santiago Bernabeu Kupası’nda Galatasaray’ı 2-1 mağlup edenReal Madrid hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Fabio Coentrao’nun takımdan ayrılması ihtimaline karşın sol bek için girişimlerini hızlandıran Real Madrid, tanıdık bir isme yöneldi.

As gazetesinde yer alan habere göre eflatun beyazlı ekip, o bölgeye Galatasaray’dan Alex Telles’i düşünüyor. Brezilyalı oyuncunun uzun zamandır takip edildiği ve bu transferin yıl sonuna kalmadan gerçekleşebileceği belirtildi.

Telles’in adı daha önce de Inter, Roma, PSG gibi kulüplerle anılıyordu. Dün akşamki karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Brezilyalı oyuncu 69. dakikada Hakan Balta’nın yerine oyuna dahil olmuştu.PSG, Alex Telles için sunduğu teklifi yükseltti

Fransız devi 6 milyon avroluk teklifini 9 milyona çıkardı.

Sabah'ın haberine göre daha önce Alex Telles için 6 milyon Euro öneren ancak olumsuz yanıt alan Fransız devinin teklifini 9 milyon Euro'ya yükselttiği ortaya çıktı.

Brezilyalı sol bekin menajeri Otto'nun da bu gelişme üzerine dün Madrid'e geldiği öğrenildi. PSG 10 teklifini milyon Euro'ya çıkarırsa Brezilyalı sol bek Fransa'nın yolunu tutacak

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın