Görüş Bildir
Haberler
Rapçi Lil Wayne de Listedeydi: Trump, Başkanlığının Son Gününde 73 Kişiye Af Çıkardı

Rapçi Lil Wayne de Listedeydi: Trump, Başkanlığının Son Gününde 73 Kişiye Af Çıkardı

Batuhan
20.01.2021 - 09:46

ABD'de Joe Biden'ın yemin töreniyle beraber başkanlık görevini bırakmasına saatler kala Başkan Donald Trump, dolandırıcılıkla suçlanan eski danışmanı Steve Bannon başta olmak üzere 143 kişi için af ve ceza indirimini onayladı. ABD basınının aktardığına göre, bu isimler arasında Detroit'in eski belediye başkanı Kwame Kilpatrick ve rapçi Lil Wayne de yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD bugün seçilmiş başkan Joe Biden'ın yemin törenine hazırlanırken Başkan Donald Trump görev süresinin son gününde birkaç gündür ortaya atılan iddiaları doğruladı ve onlarca kişi için af ve ceza indirimi kararı verdi.

Lil Wayne de af listesinde

Lil Wayne de af listesinde

Washington Post'un aktardığına göre, bu isimler arasında yolsuzluk suçlamalarından 28 yıl hapis cezasına çarptırılan Detroit'in eski belediye başkanı Kwame Kilpatrick ve federal ateşli silah suçlarından yargılanan rapçi Lil Wayne de yer aldı.

İnşa edilecek duvarın bir kısmı için toplanan bağışları zimmetine geçirdiği iddia edilmişti

İnşa edilecek duvarın bir kısmı için toplanan bağışları zimmetine geçirdiği iddia edilmişti

Bannon, ABD-Meksika sınırına inşa edilecek duvarın bir kısmı için toplanan bağışları zimmetine geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınınca yeniden gündeme gelmişti. Hakkında hazırlanan iddianamede, 25 milyon dolardan fazla para toplanan bağış kampanyasından Bannon’ın yüz binlerce doları kişisel işleri için harcadığı öne sürülmüştü. Pekin tarafından çeşitli suçlardan aranan Çinli milyarder Guo Wengui’nin 28 milyon dolar değerindeki yatında tutuklanan Bannon, hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş ve 5 milyon dolarlık kefaleti ödeyerek seyahat kısıtlamasıyla serbest bırakılmıştı.

Levandowski ise şirketin sürücüsüz araç birimi Waymo'da çalıştığı dönemde ticari sırlarını mobil ulaşım uygulaması Uber'e satmak suçundan 18 ay hapse mahkûm edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın