Görüş Bildir
Haberler
Ramo 37. Bölüm Fragmanı

Ramo 37. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
23.03.2021 - 00:42

Ramo yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaınlanan fragmanda; Ramo Sibel'le konuşurken Sibel'e 'Truva atı benim başında oturduğum masa, sistemin temel direği.' der. Diğer yandan Ramo yine olayları çözerken kendini bir çatışmanın içerisinde bulur. Sibel Ramo'nun odasında panikle belge ararken Ramo düşmanın eline düşmüştür. Elleri kolları bağlı olan Ramo 'Kadınıma yanlış yapanı affetmem.' sözlerini söylerken karşısındakilere saldırıp oradan bir şekilde kaçar. İşte Ramo 27. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ramo Son Bölüm Özeti

Ramo Son Bölüm Özeti

Ramo, büyük patronların dünyasına girmiştir artık. Kendisine verilen ilk görev, yüklü miktardaki bir parayı yurt dışına çıkarmaktır. Oysa bu küçük işler Ramo'nun umurunda bile değildir!

Onun asıl amacı patronların kurduğu bu sistemi yerle bir etmektir. Hasan, Afet'in gönlünü yeniden kazanmaya ve onu eve dönmeye ikna etmeye çalışırken Sibel de bambaşka bir maceranın içindedir; Doğu'nun annesini bulmaya çalışıyordur.

Aynı amaçla hareket eden Nehir'le yolları kesişen Sibel'in başı büyük belaya girer. Ramo, büyük bir savaşa girmiş ve planını gerçekleştirmeye çalışırken, Sibel'in başının belada olduğunu öğrenir. Ramo, her yandan sıkışmıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın