Görüş Bildir
Haberler
Rammstein Yeni Albüm Çalışmalarına Başlıyor

Rammstein Yeni Albüm Çalışmalarına Başlıyor

Türk Gitar
17.06.2015 - 22:40 Son Güncelleme: 18.06.2015 - 00:10

6 yıllık bekleyişin ardından nihayet Rammstein`ın yeni stüdyo albümü için çalışmalara başlanacağı bilgisi geldi.

22 Haziran 2015 tarihinde Rammstein`ın frontman`i Till Lindemann`ın solo projesi Lindemann`ın ilk stüdyo albümü Skills in Pills piyasaya sürülecek. Rammstein fanları için oldukça sevindirici olan bu hadiseye, yeni bir albüm duyurusu daha eklendi. 

Lindemann projesinde Till ile birlikte yer alan İsveçli müzisyen ve prodüktör Peter Tagtgren,geçtiğimiz günlerde 'Bloody Disgusting' ile gerçekleştirdiği röportajda Rammstein'ın albüm çalışmalarına başlamak üzere olduğunu söyledi. Röportajda Tagtgren şunları söyledi:

Till önümüzdeki Eylül ayında albüm öncesi çalışmalara başlamak için Rammstein'a geri dönecek ve söylediğine göre albümün tamamlanması başlama tarihinden itibaren iki yıllık bir sürede gerçekleşecek.

Bu açıklamaya göre Eylül ayında Rammstein albüm için çalışmalara başlayacak. Albümün tamamlanması için 2017 yılını bulacak. Büyük bir ihtimal 2017'nin son çeyreğinde ya da 2018'in ilk çeyreğinde Rammstein'in yeni bir stüdyo albümü ile geri dönüş yapacağını söyleyebiliriz. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Türk Gitar

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
11
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chucky Lethe

uu beybi <3