Görüş Bildir
Haberler
Rahat Bir Uyku Herkesin Hakkı! İşte En Sevilen Türkçe Asmr YouTube Kanalları

Rahat Bir Uyku Herkesin Hakkı! İşte En Sevilen Türkçe Asmr YouTube Kanalları

Didem
17.08.2021 - 08:30

ASMR yani (Autonomous sensory meridian response) Türkçe olarak ise şöyle açıklanmış: Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Orgazm. Omurga karıncalanması ve beyin masajı şeklinde de adlandırılan, endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Biz şöyle de diyebiliriz beyin gıdıklayan sesler. İşte bu sesler sizin rahat bir uyku uyumanıza yardımcı oluyor. Sizi dinlendirip rahatlatıyor. Özellikle son 3 yıldır YouTube kanallarında oldukça popüler olan bu videolar oldukça izleniyor. Üstelik bu videoları paylaşan yabancı YouTuberlar oldukça iyi paralar kazanıyor. Yabancı ülkelerden sonra Türkiye'de de popüler olan ASMR videolarını layıkıyla ve emek harcayarak takipçileri ile paylaşan birçok Türkçe YouTube kanalı var. Bu kanalların sayısı artmaya devam edecek gibi görünüyor. Türkiye'nin en iyi Türkçe ASMR YouTube kanalları hangileri? Sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Türkçe asmr dünyasının en çok aboneye sahip olan kanallarından bir tanesi Selen ASMR. Videoları yabancı asmr kanallarını aratmıyor. Kanalı daha çok yemek konsepti ağırlıklı. Öyle ki bu yiyecekleri hazırlamak için oldukça uğraş verip, zaman harcıyor. Tabii roleplay ve farklı içerikli videoları da mevcut.

2. Bir diğer YouTube kanalı Mehtap Ziyagil ASMR, kanalında onu çok seven kemik bir kitlesi var. Kendisi, Türkiye'de asmr videoları çekmeye başlayan ilk YouTuberlardan. Sesi oldukça huzur verici ve rahatlatıcı.

3. Türkçe asmr denilince MunchieS Asmr TÜRKÇE kanalından bahsetmemek olmaz. Kendisi birbirinden lezzetli yemekler yiyor, hazırlıyor. Faklı mutfaklardan yiyecekler ve konseptler ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. Bazı videolarına tatlı kızı da eşlik ediyor.

4.Türkçe asmr kanallarının roleplay ustası ASMR Secrets. Videolarının arka planında çok büyük bir emek olduğu aşikâr. Görüntü, kullandığı ekipmanlar, ses kalitesi ile takipçilerine huzurlu bir uyku deneyimi yaşatıyor.

5. Türkiye'deki erkek asmr YouTube kanallarından en bilineni Enomen ASMR, birbirinden farklı asmr içerikleri olan kanalda yalnızca asmr videoları değil, mukbang ve vloglar da bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatta kısa bir süre önce Tik Tok fenomeni Çello Mustafa ile beraber mukbang videosu paylaştı.👇🏻

6. Fısıltıları ve sesi en çok sevilen kanallardan biri de Serappu ASMR. Kanalında uyku telkini, roleplay videoları, fısıltı ve sohbet videoları gibi birçok video var.

7. Pamuk ASMR YouTube kanalı, Türkçe ASMR dünyasının en eskilerinden ve en sevilenlerinden biri. Kendisinin tatlı Türkçesi, özellikle 'Pamuk kuaför' adını verdiği roleplay video serisi takipçileri tarafından çok beğeniliyor. Kanalında birçok farklı ASMR içeriği bulabilirsiniz.

8. Youtube kanalı en çok takip edilen bir diğer erkek asmrtist Mahir ASMR, kanalda daha çok rahatlatıcı sesler içeren ASMR videoları olsa da mukbang ve motivasyon içerikli videolar da mevcut.

9. Pekka ASMR YouTube kanalı, son zamanlarda en çok sevilen YouTube kanallarından birisi. Roleplay ve sakızlı sohbet adını verdiği ASMR videoları takipçileri tarafından oldukça seviliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Erkek asmrtistlerden bir diğeri ASMR Günlükleri kanalı. Kendisi huzurlu bir uykuya dalmanız için elinden geleni fazlasıyla yapıyor.

11. Son dönemlerde yükselişe geçen bir diğer YouTube kanalı Dilşad ASMR. Kendisinin sesi oldukça huzur verici ve rahatlatıcı.

Peki, siz asmr videolarını biliyor muydunuz, yeni mi öğrendiniz? Yorumlarda buluşalım.

Bunlar da ilginizi çekebilir. 😊

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
19
8
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Kaan Yılmaz

bunlar kendilerini izliyorlar mı ya

Grell

boyle yarak kurek seyler beni sakinlestirmez aksine daha da sinirlendirir

Hasan Yurtoğlu

Merhabalar ASMR düzeyi ölçeği geliştiriyorum. Kişisel bilgilerinizin yer almadığı formu doldurarak çalışmama yardımcı olabilirsiniz. https://forms.gle/L6U78h... Devamını Gör