Görüş Bildir
Haberler
PTT Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Maske Dağıtımına Başladı: Peki Nasıl Temin Edeceksiniz?

etiket PTT Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Maske Dağıtımına Başladı: Peki Nasıl Temin Edeceksiniz?

Ulaş
05.04.2020 - 19:56

PTT, T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararıyla evlere ücretsiz maske hizmeti sağlamaya başladı. Maske talep eden vatandaşların e-Devlet'e girerek formu doldurması ve adres bilgilerini yazması gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakanlıkların ortak çalışması ile PTT'nin evlere ücretsiz maske ulaştırma projesi hayata geçirildi.

İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter'dan bilgileri paylaşarak vatandaşların toplu taşıma için tedbir almasını istedi.

İmamoğlu açıklamasında 'Sağlığımız için, zorunlu olarak bulunduğumuz toplu taşıma araçlarında ve ortamlarda lütfen maske kullanalım. T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın kararıyla online olarak ücretsiz maske temini sağlanmakta. Lütfen talep ediniz.' ifadesini kullandı.

Peki maskeyi nasıl talep edeceksiniz?

Peki maskeyi nasıl talep edeceksiniz?

Ücretsiz maskeler PTT'nin sitesinde yaşanan aksaklığın ardından e-Devlet üzerine taşındı. 

'PttAVM.com' internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda 'https://maske.epttavm.com' üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi.

Duyuruda, 'Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.' ifadelerine yer verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
792
161
66
43
33
32
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
verita

İyi güzel de kocaman devlet hangi hanede kaç kişi yaşıyor bilmiyor mu, neden illaki başvuru ile alıyoruz. İnternetten anlamayan, okuma yazma bilmeyen, evinde... Devamını Gör

Mar Lago

ya varya.......

Bilirkişi Raporu

PTT'ye para verince bile eve bir şeyler getirmeleri aylar sürüyor. Ölmeden maskeler elimize ulaşır umarım.

Kılıç Asuman

Yahu bir kere de diyin ki Allah razı olsun

Ancient Guy

Bir restorana gidip de bir sipariş verdiğinde o siparişi getiren garsonun elini eteğini öpüp allah razı olsun mu diyorsun? Bu hizmetler zaten bizim vergileri... Devamını Gör