Görüş Bildir
Haberler
Protez Tırnak Nasıl Takılır, Nasıl Çıkarılır?

Protez Tırnak Nasıl Takılır, Nasıl Çıkarılır?

Şebnem Sucu
08.02.2022 - 11:15

Bakımına önem veren ve baştan sona hiçbir detayı atlamayan kadınların önem verdikleri bakımlardan biri tırnak bakımıdır.  Ancak güzel tırnaklara sahip olmak için tırnakları beslemek ve güçlendirmek gerekir. Protez tırnak uygulaması tırnak bakımına zaman ayırmayan kadınlar başta olmak üzere tırnaklarını bir türlü uzatamayanların imdadına koşan uygulamalardan biridir. Kolay uygulanabiliyor olması pürüzsüz ve estetik bir görünüm kazandırması gibi pek çok özelliği ile tercih edilen uygulamalardan olan protez tırnak nasıl takılır, nasıl çıkarılır? İşte tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Protez tırnak son dönemde en sık başvurulan güzellik uygulamalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Takma tırnaklara göre uygulanışı ve kullanışı zahmetsiz olan protez tırnaklar, manikürü de bir çözüm olarak tercih edilmektedir. Aynı zaman da tırnak yeme alışkanlığı olanlar ve tırnakları sık sık kırılanlar protez tırnak uygulaması sayesinde daha bakımlı tırnaklara sahip olabilmektedirler. Protez tırnak bakımı hakkında en çok merak edilenlerin başında uygulamanın nasıl takılıp çıkarıldığı gelmektedir. Peki, protez tırnak nasıl takılır, nasıl çıkarılır? İşte çok merak edilen bu soruların cevabı…

Protez Tırnak Nasıl Takılır?

Protez Tırnak Nasıl Takılır?

• Protez tırnak yapımında ilk olarak tırnağın üzerine özel solüsyonlar sürülür. Böylelikle hem tırnağın zarar görmesinin önüne geçilir hem de protez tırnak rahatlıkla yapışır.

• Daha sonra tırnağın uç kısmına protez tırnak yerleştirilip törpü yardımıyla istenen boyuta ve görünüme ulaştırılır. Tırnağın en uç kısmında kalan alan jel veya akrilik ile kaplanır.

• Son aşamaya gelindiğinde ise tırnak güzelce pürüzsüzleştirilerek parlatılır.

Protez Tırnak Nasıl Çıkarılır?

Protez Tırnak Nasıl Çıkarılır?

Protez tırnaklar istenilen zaman kolaylıkla çıkarılabilir. Fakat yanlış yöntemler ve ürünler kullanıldığında tırnaklar zarar görebilir. Bu sebeple protez tırnaklar uzmanlar tarafından takılmalı ve çıkarılmalıdır. Bu uygulama kullanılan malzemelere benzer ürünlerle kolaylıkla çıkarılabilir. Tırnak çıkarıldıktan sonra tırnak yüzeyinde incelme gözlemeyebilirsiniz. Bu kalıcı olmamakla birlikte incelen tırnak yüzeyi kısa sürede kendine gelecektir. İşlem esnasında kullanılan özel sıvılarla protez tırnaklar çıkarılmaktadır.

Eğer evde çıkarmak durumunda kalırsanız pamuk parçalarını asetonla bolca ıslatıp tırnaklara uygulayın. Ardından alüminyum folyolara sarıp 1 saat kadar bekletin. Tırnak itici ürünle malzemeyi nazikçe tırnak üzerinden kaldırın. Tırnak üzerinden uygulama çıkmadığında tekrar aynı yöntemi deneyebilirsiniz.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın