Görüş Bildir
Haberler
Profesyonel Stalkerlık Sertifikası Alabilecek misin?

Profesyonel Stalkerlık Sertifikası Alabilecek misin?

miray soysal
10.12.2021 - 14:44

Benim 7 sülalem bile profesyonel stalker! Ben bu sertifikayı alırım diyorsan; 

Haydi Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetinle başlayalım!

2. Arkadaşların senden kendileri için stalk yapmanı ister mi?

3. Hiç stalk yaparken birinin fotoğrafını beğendin mi?

4. Hangi cümle sana daha çok uyuyor?

5. Sence hangi uygulama?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen ne kadar meraklısın?

7. Pekiii fake hesabın var mı diye sorsak?

8. Son olarak seni anlatan görseli seç?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Profesyonel Stalker!

Profesyonel Stalker!

Tebrikler!  Üst düzey stalk yeteneğin ile profesyonel stalker sertifikasını kazanmayı hak ettin. Bu konuda karda yürüyüp izini belli etmeyecek kadar uzmansın. Elinden ne uçan, ne de kaçan kurtulamaz.  Yeteneğini bilen çevren sık sık stalkerlık konusunda senden yardım ister. Sen istersen, flörtünün yengesinin annesinin kızlık soy ismini bile bulursun. İstediğin zaman çok fazla şey öğrenebiliyorsun ama bazen öğrendiklerin seni mutlu etmeyebiliyor. Yine de stalktan ve stalker olmaktan vazgeçemiyorsun, çünkü profesyonel stalker olmak bunu gerektirir!

Uzman Stalker!

Uzman Stalker!

Tebrikler! Uzman stalk yeteneğin ile bu sertifikayı almaya hak kazandın. Sen stalker genlerin ve kuvvetli hislerin sayesinde istediğin kadar bilgiye ulaşabiliyorsun. Araştırıp bulduğun şeyi unutmuyorsun, hatta bazen ekran görüntüsünü alıp belgeliyorsun. İyi bir stalker olma yolunda emin adımlarla ilerliyorsun, ama bu işte profesyonel olduğunu söyleyemeyiz. Stalk yaparken olası kazalara karşı daha dikkatli olursan, fotoğraf büyütmeye çabalarken beğenmezsen, bir gün profesyonel stalker da olabilirsin çünkü sende o ışık var!

Stalker!

Stalker!

Tebrikler! Sen günümüzde sosyal medya kullanan herkes kadar stalkersın. Bir şeyleri sosyal mecralardan ayrıntısıyla öğrenme çaban yok. Riske girmeyi sevmiyorsun. Zaten birini araştırmak istesen bile açığa çıkmasından korkuyorsun çünkü yanlışlıkla fotoğraf beğenebilir, hikaye izleyebilirsin falan mazallah!! Sana göre değil böyle şeyler, bir de senin zaten stalk yapmaya ihtiyacın yok kiii!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
20
9
8
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Stalker! Tebrikler! Sen günümüzde sosyal medya kullanan herkes kadar stalkersın. Bir şeyleri sosyal mecralardan ayrıntısıyla öğrenme çaban yok. Riske girmeyi... Devamını Gör

Irmak Belen

Tebrikler! Uzman stalk yeteneğin ile bu sertifikayı almaya hak kazandın. Sen stalker genlerin ve kuvvetli hislerin sayesinde istediğin kadar bilgiye ulaşabil... Devamını Gör