Görüş Bildir
Haberler
Prof. Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası'na Çağrı: 'Lütfen Yapmayın!'

Prof. Özgür Demirtaş'tan Merkez Bankası'na Çağrı: 'Lütfen Yapmayın!'

Batuhan
18.11.2021 - 07:35

Ekonomist Özgür Demirtaş, Merkez Bankası'nın faiz indirimi yönünde karar alacağı iddialarına ilişkin yaptığı bir paylaşımda, 'Lütfen faiz indirimi yapmayın. Geri dönülmesi çok çok zor tahribatlar yaratıyorsunuz' çağrısında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

Burada konuşma yapan Erdoğan'ın 'Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam. Bu görevde olduğum sürece faizle mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Enflasyonla mücadelemi de sürdüreceğim' ifadelerini kullanmasının ardından, Merkez Bankası'nın faiz indirimi yapacağı yönünde beklentiler oluştu.

"Gelin dönün bu yoldan"

"Gelin dönün bu yoldan"

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Sabancı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:

'İnsanın uykusu gelmiyor. Lütfen faiz indirimi yapmayın. Geri dönülmesi çok çok zor tahribatlar yaratıyorsunuz. Mega enflasyonun önünü açıyorsunuz. Faiz indirimi ile malları değerlenen Zenginleri daha zengin, fakirleri daha fakir yapıyorsunuz. Gelin dönün bu yoldan. YAPMAYIN.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
34
25
8
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şenay Şenay

artık şu adamı dinleyin ağzımıza sıçtınız daha fazla sıçmayın

Ercan

Adamların planı başka, afganları doldurdular şimdi de tlye değer kaybettiriyorlar. Yoksa gayet iyi bşiliyorlar tlnin değer kaybedecğeini. Ben öğrendim artık... Devamını Gör

Kanser

senorya belli gitmeden zenginliklerine zenginlik katıyorlar. Olay açık değil mi ?