Görüş Bildir
Haberler
Priyoid Tasarım Yarışmaları

Priyoid Tasarım Yarışmaları

Buğra Haksever
20.07.2014 - 16:45 Son Güncelleme: 20.07.2014 - 21:52

Türkiye'de İlk 3D Yazıcı Odaklı Tasarım Yarışması

3 boyutlu yazıcı teknolojisi üzerine haberlerin paylaşıldığı, 3D Yazıcı marka ve modellerinin incelendiği, Ar-Ge projelerinin yapıldığı, etkinliklerin düzenlendiği ve kullanıcılarını bu teknoloji ile buluşturmayı amaçlayan bir platform olan Priyoid.com , Eylül 2013’te kuruldu. Yarışma projeleri konusunda Türkiye’nin ilk ve tek yarışma ajansı olan Yarışma Fabrikası ile birlikte Türkiye’de ilk 3 boyutlu yazıcı odaklı ürün tasarım yarışmalarını başlatıyor.

Priyoid Ürün Tasarım Yarışması’nın ilk konusu ‘Kulaklık Kablosu Düzenleyici’ . Yarışma, günlük hayatımızda sıkça karşılaştığımız sorunlardan biri olan kulaklık kablosunun karışma durumuna yenilikçi, özgün ve kullanışlı tasarımların üretilmesini amaçlamaktadır.

Herkesin katılabildiği yarışmaya gönderilen tasarımların çözüm odaklı, yenilikçi ve özgün olması isteniliyor. Tasarlanacak kablo düzenleyicisinin bağımsız ürün olabileceği gibi günlük kullanılan eşyalara takılabilir tasarımlar da olabilir.

Yarışmaya katılım ve oylama www.priyoid.com sitesindeki yarışma sayfasından yapılacak. tarihleri arasında tasarımcılar yarışmaya katılabilecek. Yine aynı tarihler arasında tasarımlar dereceye girmek için yarışacak.

Yarışmanın ödül sponsorları yine 3 boyutlu yazıcı sektöründen bilinen, 3Dörtgen ve Modelsenden.com’dur. Ödüller şu şekildedir;

3D Tasarım Kalemi (3DörtPen)

Minifigür (Minifigur.com)

3D Baskı Hizmeti (Modelsenden.com)

Ayrıca ilk 5 tasarım, 3 boyutlu yazıcı ile ürüne dönüştürülecek ve tasarımcılara teslim edilecektir.

Kaynak: http://www.priyoid.com/yarisma/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın