Görüş Bildir
Haberler
Popüler Dizilere Verdiğin Puanlara Göre Senin Gerçek Burcun Ne?

Popüler Dizilere Verdiğin Puanlara Göre Senin Gerçek Burcun Ne?

Verdiğimiz birkaç popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcunu ortaya çıkarıyoruz! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Breaking Bad

1. Breaking Bad

2. Prison Break

2. Prison Break

3. The Walking Dead

3. The Walking Dead

4. La Casa De Papel

4. La Casa De Papel

5. Homeland

5. Homeland
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shameless

6. Shameless

7. How I Met Your Mother

7. How I Met Your Mother

8. Brooklyn Nine-Nine

8. Brooklyn Nine-Nine

9. Into the Night

9. Into the Night

10. Fringe

10. Fringe
İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sherlock

11. Sherlock

12. Modern Family

12. Modern Family

13. Friends

13. Friends

14. Sex Education

14. Sex Education

15. After Life

15. After Life
İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Lucifer

16. Lucifer
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Akrep!

Akrep!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Akrep! Senin içinde inanılmaz tutkulu ve gizemli bir insan yatıyor. Gerek hayallerin gerek duyguların gerek aşkların hep bu şekilde diyebiliriz. Bunun yanında etrafa saçtığın farklı bir auran var. Bakışlarınla insanları etkin altına alarak çok çabuk etkileyebiliyorsun. Çekicisin ve bunu her yerde kullanabiliyorsun. Tek bir bakışınla karşındaki insanı etkin altına alabilecek bir güce sahipsin. Uzun ilişkiler de pek sana göre değil. Bu yüzden senin gerçek burcun kesinlikle akrep...

Aslan!

Aslan!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Aslan! Senin içinde inanılmaz liderlik ruhu yatan bir insan var. Hayata pembe gözlükle değil tüm gerçekliğinle bakan birisin. İnsanlara yol göstermek ve liderlik etmek senin kanında var.  Bir ortamda her zaman dikkat çekmeyi seven bir insansın. Bu seni oldukça iyi hissettiriyor. Tüm bunların yanında azıcık kibirli bir yapın var. Bazı durumlarda kibirli davranabiliyorsun. Normalde sakin ve sabırlı bir yanın olmasına rağmen sinirlendiğinde içinden resmen bir canavar çıkabiliyor.

Balık!

Balık!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Balık! Sen hem kendi duygu ve düşüncelerine hem de etrafındakilere çok önem veren birisin. Bu yüzden insanları dinlemek ve onlara yardımcı olmak senin kanında var. Sevdiğin kimsenin üzülmemesi için elinden geleni yapan bir karaktere sahipsin. Hayalperest bir insansın. Bu seni hem yaratıcı hem de eğlenceli bir insan da yapıyor. Ama gerçekliğe girdiğin zaman üzülüyorsun. Bu yüzden zaman zaman gerçeklerden kaçmaya çalışıyorsun. İnsanlarla arandaki ilişki hep samimiyet üzerine kurulu olduğundan karşındaki insanlardan da bunu bekliyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle balık.

Başak!

Başak!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Başak! Sen daima gerçekçi ve mantıklı düşünen bir insansın. Bundan dolayı etrafındaki insanlara her zaman yol gösterirsin. Hayalperest bir insan değilsin. O yüzden gerçekçi olmayan hiçbir şeyi hayatına katmazsın. Zaman zaman kendi kafanda kurup kurup durursun. Fazlasıyla düşünceli bir insansın. İnsanların söylediği her bir düşünceyi kafana takıyorsun. Durduk yere bile kendini üzersin. İnsanlara bunu hiçbir zaman belli etmemeye çalışırsın. Güçlü ve çalışkan bir kişiliğe sahipsin. Mükemmeliyetçiliğinden dolayı her işin en iyisini yapmak için uğraşırsın. İddialı bir insansın. Kendi gerçeklerinden hiçbir zaman vazgeçmeyen, net bir insansın. Tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle başak!

Boğa!

Boğa!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Boğa! O kadar güzel bir enerjiye sahipsin ki etrafındaki herkese pozitif enerji yayıyorsun. Bundan dolayı herkes tarafından sevilen arkadaş canlısı bir insansın. Daima huzurlu bir hayat dilersin. Sana müzik, çiçek, lezzetli yiyecekler inanılmaz zevk verir. Bu hayatta senin için diğer önemli şeylerden biri de paradır. O yüzden kendini riske atacak durumlardan daima kaçarsın. Paranın değerini iyi bildiğin gibi genellikle para kazanmasını da iyi bilirsin. Dost olmadığın hiç kimseye kolay kolay güvenmezsin. İşte tüm bu özelliklerinden dolayı senin gerçek burcun kesinlikle boğa!

İkizler!

İkizler!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun İkizler! İnanılmaz enerjik, arkadaş canlısı ve sosyal bir insansın. Özellikle konuşkan, sempatik ve pozitif yanın çok dikkat çeker. Bu yüzden bir ortamda daima ilgi gören kişi olursun. Seçtiğin sözcükler ile karşındaki insanı çok kolay bir şekilde etkin altına alabiliyorsun. Bu yüzden ikna kabiliyetin oldukça yüksek diyebiliriz. İnsanları eğlendirmeyi ve güldürmeyi seven bir insansın. E biraz da flörtöz bir yapın var. Uzun ilişkiler pek sana göre değil. Ruh halin çok çabuk değişebiliyor.  Bazen çok mutlu olurken bile kendini kötü hissedebiliyorsun. Bu değişken ruh halinden dolayı da senin gerçek burcun kesinlikle ikizler!

Koç!

Koç!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Koç! Sen inanılmaz eğlenceli, enerjik ve güçlü bir yapıya sahipsin. Aklına koyduğun her şeyi yapabilecek bir cesarete de sahipsin. Genelde sabırsız bir yapıya sahipsin. Diğer insanlara nazaran biraz egolusun ve bazen buna yenik düşebiliyorsun. Oldukça arkadaş canlısı bir insansın. Sosyal ortamın oldukça geniş diyebiliriz. Ortamda kendini göstermeyi seviyorsun. Dikkatlerin üzerinde olmasını da seviyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle koç!

Kova!

Kova!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Kova! Özgürlüğüne düşkün, hayalperest olan ve insan ilişkilerinde çok iyi olan bir insansın. Senin hayatına karışmaya çalışanları hayatından anında uzaklaştırıyorsun. Çünkü sen kimsenin sana müdahale etmesine, sınırlar koymaya çalışmasına izin vermiyorsun. Herkese karşı oluşturduğun duvarlar var. Bu seni diğer tüm insanlardan uzak tutuyor. Bildiklerinden hiçbir zaman şaşmayan bir yapın var. Bu yüzden biraz dik kafalı ve bilmiş görünüyor olabilirsin. Tatlı ve sevecen bir insan olsan da insanlarla arandaki mesafeyi çok iyi koyuyorsun. Araştırmak, gezmek tozmak tam sana göre. Sen keşfedilmemiş şeylerin peşinden gitmeye bayılıyorsun. Heyecanı, tutkuyu seviyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle kova!

Oğlak!

Oğlak!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Oğlak! Akılcı, sabırlı, kuşkucu, olayları iyi inceleyebilen, istedikleri kimseye belli etmeden yapabilen, amacına erişmek için pek az şeyle yetinebilen, herkese güvenmeyen, yapılan kötülük ve iyilikleri asla unutmayan insanlardır. Soğuk, mesafeli fakat ayni zamanda son derece zariftirler. Yüksek bir sorumluluk duyusuyla beraber üzerine düşenleri sonuna kadar götürecek güce sahiptirler. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle oğlak!

Terazi!

Terazi!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Terazi! İnanılmaz kararsız ve dengesiz bir yapın var. Duyguların da kararların da aniden değişebiliyor. Hatta öyle bir kararsızsın ki ne yiyeceğinden tut kaç saat uyuyacağına kadar her şey senin için bir çelişki içinde. Bunun yanında insanları etkileyen farklı bir auraya sahipsin. İnsanları çok kolay bir şekilde etkin altına alabiliyorsun. Bunun için ekstra da uğraşmıyorsun açıkçası. İnsanlara karşı her zaman sıcak davranan birisin. Aşk senin için hayatın anlamıdır. Fakat flörtöz de bir havan vardır. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle terazi!

Yay!

Yay!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Yay! Özgürlüğüne düşkün, enerjik ve keşfetmeyi seven bir insansın. Meraklı bir insan olduğun için etrafındaki her şeyi bilmek istersin. Bu yüzden araştırmak senin için bir hayat felsefesi diyebiliriz. Bir şeyleri keşfetmek yani öğrenmek seni inanılmaz motive ediyor. Sanki yeni doğan bir çocuğun her adımında yaşadığı o heyecanı yaşıyor gibisin. Hayat enerjin hiçbir zaman bitmiyor. Pratik bir zekaya sahipsin. İnsanlara her zaman iyimser yaklaşan, empati kurabilen ve modern görüşlere sahip bir insansın. Özgürce yaşamayı, kısıtlanmalara giremeyen bir insansın. Alanının dışına çıkmayı seviyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle yay!

Yengeç!

Yengeç!

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Yengeç! Sen inanılmaz duygusal bir insansın. Etrafındaki insanlara bunu ne kadar belli etmemeye çalışsan da her şey seni çok çabuk etkileyebiliyor. En ufak bir söz bile gününü mahvedebiliyor. Sevdiklerini daima sahiplenen bir yapın var. Hatta öyle ki bu durum onları boğabiliyor. Sevdiğini gerçek anlamda çok seviyor ve bağlanıyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı senin gerçek burcun kesinlikle yengeç!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
102
32
28
21
14
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Aslan! Yükseleni tutturdu da normalde İkizler 😉

Derya Ballı

Y7kseleninim 😌

Boğa burcuyum ikizler çıktı. napak ikizler olcaz bundan sonra

Gizem Yenikler

Popüler dizilere verdiğin puanlara göre senin gerçek burcun Yay! Özgürlüğüne düşkün, enerjik ve keşfetmeyi seven bir insansın. Meraklı bir insan olduğun için... Devamını Gör