Görüş Bildir
Haberler
'Pontus' Krizi: Ümit Özdağ Tweet'ledi, Trabzonspor Tsahouridis'i Sahneye Çıkarmadı

'Pontus' Krizi: Ümit Özdağ Tweet'ledi, Trabzonspor Tsahouridis'i Sahneye Çıkarmadı

Deniz Gök
15.05.2022 - 11:50 Son Güncelleme: 15.05.2022 - 13:15

Trabzonspor yönetimi, Ümit Özdağ'ın yaptığı paylaşım üzerine şampiyonluk kutlamaları afişinde yer alan sanatçı Matthaios Tsahouridis'in sahneye çıkmasına izin vermedi. Kutlamada sahne alması beklenen bir başka sanatçı Apolas Lermi de yaşananlara tepki göstererek sahneye çıkmadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında sahneye Yunan müzisyen Matthaios Tsahouridis'in de çıkacağı duyurulmuştu. 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Matthaios Tsahouridis 19 Mayıs 1919'u sözde Pontus soykırımı yıldönümü olarak anan bir kişi. Eminim bilmiyordunuz. Lütfen kutlamaya gölge düşürmesin. Fenerbahçeli bir dosttan uyarı' diye yazmıştı.

👇

Kendini milliyetçi Trabzonlular diye adlandıran bazı kişiler de Tsahouridis'in şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıkacak olmasını eleştirmişti. 👇

Gelen tepkilerin üzerine Trabzonspor yönetimi Matthaios Tsahouridis'i sahneye çıkarmaktan vazgeçti.

Gelen tepkilerin üzerine Trabzonspor yönetimi Matthaios Tsahouridis'i sahneye çıkarmaktan vazgeçti.

Apolas Lermi: "Tek başıma sahne yapmam istendi, kabul etmedim"

Apolas Lermi: "Tek başıma sahne yapmam istendi, kabul etmedim"

Sahneye çıkacak olan sanatçılardan Apolas Lermi olarak tanınan Abdurrahman Lermi de Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

'Bu akşam Trabzonspor Kupa Töreni nde sahne alması için Yunanistan'dan davet edilen sanatçı arkadaşım Matthaios Tsahouridis ile beraber planladığımız program, bazı siyasi çevrelerin baskısından sonra yönetim tarafından iptal edilmiştir. Benden tek başıma sahne yapmam istendi ancak bu teklifi kabul etmedim. Matthaios sahneye çıkmıyorsa benim de çıkmayacağımı belirttim. Bizi görmek için gelen taraftarlarımızdan özür dileriz. 

Bu siyasi baskılara boyun eğen Trabzonspor yönetimi, Yunanistan bayrağı sallayan 2 futbolcuya gösterdiği anlayışı, 2 sanatçıya gösterememiştir. Oysa biz Trabzonspor bayrağı sallayıp kemençe eşliğinde Türkçe marşlar seslendirecektik. 

Herkes bilsin ki memleket sevgimiz hakkında veremeyecek hesabımız yoktur. Başımız dik, omurgamız sağlamdır. Biz müziği ve Trabzonspor'u seviyoruz. Şampiyonluğumuzun böyle gündemlerle kirletilmeye çalışılmasına ve siyasi amaçlar için malzeme yapılmasına karşıyız. Daha önce yaptığımız gibi, ortak değerimiz olan kemençe eşliğinde sanata ve barışa hizmet etmeye devam edeceğiz. Şampiyon Trabzonspor'

👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ümit Özdağ, daha sonra Trabzonspor yönetimine böyle teşekkür etti. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
16
11
10
7
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
can canus

Yerinde bir tepki olmuş. Başlatmasınlar pontus bilmem nesinden. Zaten at izi it izine karışmış durumda. Bir de sizinle mi uğraşacak bu millet.

yavuz

Helal olsun bu kriptolara bakmayın arkadaşlar siz;Atatürk sümela manastırının papazlarını neden gönderdi diye araştırın bunlar böyle kemençe şarkı bizden gör... Devamını Gör