Görüş Bildir
Haberler
PlayStation Plus Extra Ve Premium'da Oynayabileceğiniz En İyi Korku Oyunları

PlayStation Plus Extra Ve Premium'da Oynayabileceğiniz En İyi Korku Oyunları

Korku oyunlarıyla aranız iyi mi? Ve günümüzde oyunlara çok fazla para vermek istemiyor musunuz? İşte doğru listedesiniz. 

PlayStation Plus Extra Ve Premium aboneliklerinde yer alan en iyi korku oyunlarını sizler için sıralıyoruz;

Kaynak: https://gamerant.com/best-horror-game...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. The Quarry

1. The Quarry

Klasik korku filmlerini aratmayan sinematik yapısıyla birlikte The Quarry, korku oyunları listemizde yer alıyor. Supermassive Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından Haziran 2022'de yayınlanan oyun, dokuz gencin bir yaz kampında başına gelen korkunç olayları konu alıyor.

2. The Medium

2. The Medium

Layers of Fear ve Blair Witch gibi korku oyunlarını geliştiren Bloober Team'in son oyunu The Medium, PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerinin tercih edebileceği en iyi korku oyunlarından bir tanesi. Genel olarak psikolojik gerilim ve korku unsurlarını taşıyan yapım, eski dönem Silent Hill oyunlarına benzetiliyor. Siz benzetiyor musunuz?

3. F.E.A.R.

3. F.E.A.R.

F.E.A.R. serisi, korku ve FPS türüne yeni bir soluk getirmesiyle tanınıyordu. Serinin diğer oyunları her ne kadar ilk oyun gibi başarılı olamasa bile, nişancı türündeki bu korku oyununu şiddetle tavsiye ediyoruz. Türünün en iyi örneklerinden birisi olarak nitelendirilebilir.

4. Limbo

4. Limbo

2D bir oyun nasıl korkunç olabilir ki? Demeyin, Limbo gerçekten öyle. Playdead tarafından geliştirilen ve 2011 yılında piyasaya sunulan bu korku-bulmaca oyunu, karanlık atmosferi ve gizemli ilerleyişiyle ön plana çıkmayı başarıyor. Eleştirmenler tarafından aldığı puanlar da bir hayli yüksek durumda.

5. Dead by Daylight

5. Dead by Daylight

Adı sanı tüm dünyaya yayılmış olan Dead by Daylight'da bu listede yer alıyor. 4vs1 korku oyunları içerisinde oynaması en keyifli yapımlardan birisi olan oyun, Co-op oynanış mekaniği ve sürükleyici oyun yapısıyla birlikte karşımıza çıkıyor. PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerinin açıp bakmasında yarar var.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Friday the 13th: The Game

6. Friday the 13th: The Game

Aynı Dead by Daylight gibi son dönemlerin popüler hayatta kalma korku oyunlarından birisi olan Friday the 13th: The Game, 2017 senesinde çıktığından beri oyuncuların sevgilisi olmayı başarıyor. Özellikle filmlerden fışkıran ikonik Jason karakterinin sizi kovaladığını görünce tüyleriniz diken diken olacak!

7. Call Of Cthulhu

7. Call Of Cthulhu

1924 semalarında geçen ve Cthulhu Mitolojisini temel alan Call Of Cthulhu, Focus Entertainment tarafından 2018 senesinde yayınlanmıştı. Sürükleyici hikayesi ve korku dolu atmosferiyle hafızalarımıza kazınmayı başarmıştı. Özellikle Cthulhu Mitolojisine karşı bir ilginiz varsa bir şans vermelisiniz.

8. Until Dawn

8. Until Dawn

Until Dawn, aynı The Quarry gibi eski dönem kült korku filmlerine bir gönderme yapan şahane bir deneyim sunuyor. Geçmişlerinde sorunlar yaşanan bir grup arkadaşın korku dolu öyküsünü anlatan bu oyun, sinematik ara sahneleri ve jumpscare model korkutma yöntemiyle sizin için oldukça iyi bir latfernatif olacaktır.

9. The Dark Pictures Anthology

9. The Dark Pictures Anthology

Bölüm bölüm yayınlanan korku oyunu serisi The Dark Pictures Anthology, PlayStation Plus Extra ve Premium abonelerinin oynayabileceği en iyi korku serilerinden bir tanesi. Her bölümünde farklı bir konuyu ve insanları ele alan yapım, klasik korku filmlerinden ilham almayı ve zengin bir hikaye sunmayı ihmal etmiyor.

10. GET EVEN

10. GET EVEN

Psikolojik korku ve gizem türünün sayılı güzel isimlerinden birisi olan GET EVEN, zamanla yarıştığınız ve bu yarış içerisinde bir kızı aramaya çalıştığınız bir hikayeyi temel alıyor. Gerilim dozunun bir hayli yüksek olduğu yapım, Extra ve Premium aboneleri için güzel bir seçenek olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Resident Evil 7 Biohazard

11. Resident Evil 7 Biohazard

Serinin ikonik hale gelen oyunu Resident Evil 7 Biohazard, listede elbette yer alıyor. Hayatta kalma ve korku türünün en güçlü isimlerinden birisi olan Resident Evil, tam yedinci oyunuyla karşınıza çıkıyor. Village'i oynamadan önce bir göz atmak isteyebilirsiniz diye düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın