Görüş Bildir
Haberler
PlayStation Extra Kütüphanesinde Bulunan Mutlaka Denemeniz Gereken 11 Ferahlatan Oyun

PlayStation Extra Kütüphanesinde Bulunan Mutlaka Denemeniz Gereken 11 Ferahlatan Oyun

cihan taştan
08.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 18.10.2022 - 11:22

PlayStation Plus Extra Kütüphanesi'nde bulabileceğiniz bu muhteşem oyunlar hem oyun akışıyla hem de görsel şölenle eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Deathloop

1. Deathloop

Oldukça başarılı bir FPS oyunu olan Deathloop, kaliteli grafiklerinin yanı sıra üstün bir oyun keyfi de sunuyor. Bir gün içerisinde 8 hedefi alt etmesi gereken suikastçi Colt, oyunda ilerledikçe yeni silahlara ve güçlere sahip oluyor.

2. Stray

2. Stray

PlayStation Extra Kütüphanesinde bulunan en başarılı oyunlardan biri olarak gösterilen Stray, şimdiden gamer'ların ilgisini çekmeyi başardı. Sinematik bir akışla fütüristik dünyalara yolculuk yaptığınız oyun keşiflerle ve çözmeniz gereken zorlu puzzle'larla dolu!

3. Yakuza 0

3. Yakuza 0

Kiryu Kazuma'nın hikayesine yakından baktığımız oyunda kendisinin eski dönemlerine, Tojo Clan'ındaki günlere dönüyoruz. Aksiyon ve macera türünün başarılı örneklerinden biri olan 'Yakuza 0', başyapıt olmaya aday!

4. Assassin's Creed Odyssey

4. Assassin's Creed Odyssey

Assassin's Creed serisinin 11. ana oyunu olan Odyssey, Atina ve Sparta arasındaki kurgusal savaşı konu alıyor. Oldukça çeşitli silah kombinasyonu ve özelleştirme seçenekleri sunan oyun, serinin diğer oyunları gibi, bir kez başladığınızda kolayca bırakamayacağınız bir sürükleyiciliğe sahip.

5. Final Fantasy 7 Remake Intergrade

5. Final Fantasy 7 Remake Intergrade

2020 yılında piyasaya sürülen ve gamer'ların beğenisini kazanan aksiyon temalı rol yapma oyunu Final Fantasy 7 Remake Intergrade, PlayStation Plus Extra kullanıcılarına fantastik bir deneyim sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ghost of Tsushima: Director's Cut

6. Ghost of Tsushima: Director's Cut

Oldukça sinematik bir özelliğe sahip olan Ghost of Tsushima, aynı zamanda geniş hamle portföyüyle akıcı ve renkli bir oyun deneyimi sunuyor. Moğollara karşı verdiğin amansız ve macera dolu savaşta şans seninle olsun Jin Sakai!

7. Marvel's Spider-Man

7. Marvel's Spider-Man

Insomniac Games tarafından geliştirilip Sony tarafından yayınlanan Marvel's Spider-Man, çizgi roman dünyasına damga vuran Örümcek Adam'ın serüvenlerini konu alıyor. Oyunda ikonik süper kahraman Peter Parker ile tırmanma, ağ atma ve dövüşme konularında kendinizi bir hayli geliştireceğiniz kesin!

8. Returnal

8. Returnal

Housemarque tarafından geliştirilen ve TPS türünün başarılı örneklerinden biri olarak kabul gören Returnal, 2021 yılında PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. Düşman bir gezegende hayatta kalma macerasına katılmak sizi heyecanlandırıyorsa, tam olarak doğru yerdesiniz!

9. Hot Wheel Unleashed

9. Hot Wheel Unleashed

Mattel'in oyuncak serisine dayanan başarılı araba oyunu, Milestone tarafından geliştirildi ve yayınlandı. En iyi araçları toplamak, şahane pistler yaratmak ve nefes kesen yarışlara katılarak macerayı doruklarında hissetmek isteyenler için olmazsa olmaz bir oyun. Görsel efektleri ve oyun motoru da oldukça başarılı.

10. Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition

10. Grand Theft Auto: Vice City - The Definitive Edition

İntikam parolasıyla yola çıkan ve kendi imparatorluğunu inşa eden Tommy Vercetti'nin macera dolu yolculuğuna dahil olduğumuz bu oyun, serinin ilgi çekici yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Grove Street Games tarafından uyarlanan oyun, her zamanki gibi Rockstar imzasıyla geliştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Control: Ultimate Edition

11. Control: Ultimate Edition

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen aksiyon ve macera oyunu Control: Ultimate Edition, PlayStation Extra Kütüphanesindeki en sevilen oyunlardan biri! İnsanlığın geleceğini kurtarmak için kahramanca savaşmanız gereken oyun hem kurgusuyla hem de görsel efektleriyle sizi bambaşka bir dünyaya götürüyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aaa

control çok iyi oyundur