Görüş Bildir
Haberler
PKK'nın Kaçırdığı 15 İşçi ile 3 Sağlık Çalışanı Serbest

PKK'nın Kaçırdığı 15 İşçi ile 3 Sağlık Çalışanı Serbest

AA/ Şırnak İl Jandarma Komutanlığı

İçeriğin Devamı Aşağıda

PKK’lılar tarafından Şırnak'ın Silopi İlçesi'ndeki termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeden kaçırılan 15 işçi serbest bırakıldı. Öte yandan dün Erzurum'da hasta ihbarına giderken kaçırılan 3 sağlık çalışanının da sabah saatlerinde serbest bırakıldığı bildirildi.

Sabah saatlerinde Silopi'nin Görümlü ve Çalışkan beldeleri arasındaki Cudi Dağı'nda bulunan Silopi Elektrik A.Ş.’ye ait termik santrale kömür çıkartan özel bir şirketin şantiyesi bugün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından basılmış ve şantiyedeki 15 işçiyi kaçırılmıştı.

Anadolu Ajansı, kaçırılan 15 işçinin serbest bırakıldığını duyurdu. Jandarma ekiplerinin, bölgede operasyon başlattığı belirtiliyor.

Erzurum'da Kaçırılan Sağlık Görevlileri de Serbest Bırakıldı

Erzurum'un Tekman ilçesinde hasta ihbarına giderken kaçırılan İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne ait bir ambulanstaki 3 sağlık görevlisi sabah saatlerinde serbest bırakıldı. 

Tekman Kaymakamlığı'nın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen görevlilerin ifade verdiği bildirildi.

Dün gece meydana gelen olayda; Tekman'ın Çukuryayla köyü Beşdere mevkiinde hasta almaya giden ve içerisinde 2 sağlık görevlisi ile sürücüsü bulunan ambulans kaçırılmıştı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen sağlık görevlilerinin isimleri açıklanmadı.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0