Görüş Bildir
Haberler
Pırıl Pırıl Dişler İçin Diş Fırçası Tavsiyeleri

etiket Pırıl Pırıl Dişler İçin Diş Fırçası Tavsiyeleri

Ece Erdem
27.11.2022 - 07:40

Diş fırçalamak, bazı insanlar için çok sıkıcı bir aktivite olabiliyor ve sağlıklı dişler ve diş etleri için en uygun fırçayı seçmek çok önemli. Diş fırçalama rutininizi sizin için daha keyifli bir hale getirecek ve dişlerinizde etkisini göreceğiniz bir fırça arayışındaysanız bu içerik sizin için doğru adres!

Sizin için en çok tercih edilen diş fırçalarını derledik, umarım beğenirsiniz.

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 16.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Parodontax Diş Eti Uzmanı Yumuşak Diş Fırçası

1. Parodontax Diş Eti Uzmanı Yumuşak Diş Fırçası

Sağlıklı diş eti ve güçlü dişler için etkili temizlik sağlayan fırçanın çift uzunlukta kılları bulunuyor. Diş etlerini koruyup diş minesine karşı nazik olan fırça, etkili bir şekilde temizlik sağlıyor. 

Diş eti sorunu olan kişiler için tasarlanan ikili fırçayı buradaki linkten 57,50 TL'ye satın alabilirsiniz. 

Ürün muhteşem ya ben çok seviyorum Parodontax ürünlerini, gerçekten diş etlerini tedavi ediyor ve çok güzel temizliyor.

2. Philips Sonicare 3100 Serisi Şarjlı Diş Fırçası

2. Philips Sonicare 3100 Serisi Şarjlı Diş Fırçası

İnce, hafif ve ergonomik tasarımı herhangi bir zorlanma olmadan olağanüstü bir ağız temizliği için diş fırçasını tutmayı ve kullanmayı kolaylaştırır.

2 dakikalık ve 30 saniyelik zaman ayarı, eksiksiz bir temizlik sağlamak üzere ağzınızın içerisindeki tüm bölgeleri önerilen süre boyunca fırçalamanız için size yardımcı olur.

Sizi diş fırçalama konusunda oldukça destekleyecek olan ürünü buradaki linkten alabilirsiniz. 

Mağazadan bir kaç tane Sonicare ürünü aldık her biri mükemmel paketlenmişti ve her biri için ayrı hediye geldi ailecek Sonicare kullanıyoruz çok memnunuz.

3. Signal Vertical Expert Diş Fırçası

3. Signal Vertical Expert Diş Fırçası

Diş temizliğinde üstün performansa sahip, yeni nesil teknolojiyle geliştirilmiş bir üründür. Yelpaze şeklinde kıllara sahip ilk diş fırçası olan Vertical Expert; dikey fırçalama hareketini kolaylaştırarak mükemmel temizlik, bakım ve hijyen sunar.

Diş fırçalama alışkanlıklarının araştırılması sonucunda tasarlanan fırça kılları sayesinde ışıltılı ve sağlıklı dişlere kavuşabilirsiniz.

42,84 TL'ye satın almak için buradaki linke tık tık!

4. Sihirli Diş Fırçası Kendinden Diş Macunlu

4. Sihirli Diş Fırçası Kendinden Diş Macunlu

İçeriğinde 40 tane fırça bulunan üründeki fırçalar tek tek paketli ve ister seyahatlerde ister dışarı çıkarken çantanıza atıp çıkabilirsiniz. Ben sürekli dişlerimi fırçalamak isteyen bir insan olduğum için yanımda sürekli diş fırçası ve macunu taşıyordum, bunu gördüm ve hemen aldım bile. İçindeki macun bitince fırçayı 3 ay daha kullanabiliyormuşsunuz. 

Paketi 99 TL'den tanesi 2,48 TL'ye denk geliyor, hemen satın almak için buradaki linke tıklayın!

5. Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

5. Oral-B D150 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Şarj Edebilir Diş Fırçası kategorisinde en çok değerlendirilen 1. ürünü sizlerle paylaşmak istedim. Oral-B Vitality şarj edilebilir diş fırçası, sıradan manuel diş fırçasına kıyasla klinik olarak kanıtlanmış üstün temizlik sunar. Gövdede yer alan bir zamanlayıcı, sizi diş hekimlerinin tavsiye ettiği biçimde 2 dakika boyunca diş fırçalamanız için uyarır.

Dişinizi fırçalarken '2 dakika oldu mu acaba?' diye düşünmekten sizi çekip alacak diş fırçasını buradaki linkten satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Curaprox Ultra Yumuşak Diş Fırçası

6. Curaprox Ultra Yumuşak Diş Fırçası

Üzerinde 5460 adet özel patentli kıl bulunmaktadır. Yuvarlatılmış kıl uçlarıyla diş ve diş etlerini zedelemeden temizler. Ağız içindeki her bölgeye kolaylıkla ulaşabilecek kompakt yapıdadır. 

Manuel Diş Fırçası kategorisinde en çok değerlendirilen 1. ürünü buradaki linkten satın alabilirsiniz.

7. Colgate 360 Pilli Optik Beyaz Platinum Beyazlatıcı Yumuşak Diş Fırçası

7. Colgate 360 Pilli Optik Beyaz Platinum Beyazlatıcı Yumuşak Diş Fırçası

Colgate® 360° Optik Beyaz Platinum Pilli Diş Fırçası parlatıcı fırça kılları ile 4 kat daha etkili beyazlık* sağlar. Diş aralarındaki lekelere ulaşan spiral fırça kılları, dil ve yanak temizleyicisi ve çift hareketli fırça başı ile komple ağız temizliği sağlar. Değiştirilebilir fırça başlığına sahip olması da çok iyi bir özellik.  

Pilli Diş Fırçası kategorisinde en çok değerlendirilen 2. ürünü buradaki linkten satın alabilirsiniz.

8. Sensodyne Çok Yönlü Koruma Diş Fırçası Yumuşak

8. Sensodyne Çok Yönlü Koruma Diş Fırçası Yumuşak

Bu diş fırçası, pürüzsüz, yuvarlak kıl uçları diş etine zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. Kısa dış kıl yapısı diş eti çizgisi gibi hassas bölgelere uyum sağlamak için tasarlanmıştır ve her yönden temizlik sağlar. Küçük fırça başlığı temizlenmesi zor alanlarda bile etkili temizlik sağlamak üzere özel olarak tasarlanmış.

67 TL'ye satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

9. Amway Diş Fırçası Glister

9. Amway Diş Fırçası Glister

Patentli ergonomik tasarımlı dört adet diş fırçalı paket. Özel tasarlanmış sap rahatlık ve kontrol için kaymayan bir kavrama sağlar. Yumuşak ve orta sertlikte fırça kıllarıyla profesyonelce tasarlanan diş fırçası diş etlerine karşı naziktir. Özel dar başlık dişler arasına ve diş eti çizgisine gelişmiş erişim sağlar.

137,50 TL' ye dörtlü olarak buradaki linkten satın alabilirsiniz.

10. Banat Pro 6240 Adet Kıl İçeren 1+1 Ultra Yumuşak Diş Fırçası

10. Banat Pro 6240 Adet Kıl İçeren 1+1 Ultra Yumuşak Diş Fırçası

6240 adet ultra yumuşak kıldan oluşan Banat PRO 6240, geleneksel diş fırçalarından 5 kat daha fazla kıla sahiptir, böylece etkin temizlik sağlar.

Ürünü daha hijyenik koruyabilmeniz için koruma kapağıyla geliyor. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. TBRUSH Doğal Bambu Vegan Diş Fırçası

11. TBRUSH Doğal Bambu Vegan Diş Fırçası

%100 geri dönüşümlü bambu diş fırçası dupont orta sert - Medium kıl yapısına sahiptir. Boya maddesi içermez ve doğa dostudur ve ergonomik yapısı sayesinde dişlerinizi derinlemesine temizler.

Hayvanlar üzerinde deney yapılmadan elde edilmiştir ve veganların kullanımı için uygundur.

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın.

12. Signal Performans Black 1+1 Diş Fırçası

12. Signal Performans Black 1+1 Diş Fırçası

Çoklu düzeyde kıl kesimiyle derinlemesine temizlik yapan fırçanın iki bileşenli, tutması kolay bir sapı var. Yumuşak ve elastik dil temizleyicisiyle dilinizi de rahatlıkla temizleyebileceksiniz. Kılları ise yumuşak kıl tipi. 

İkili olarak satılan ürünü buradaki linkten 40 TL'ye satın alabilirsiniz. 

Öyle çok pahalı markalara para vermeye gerek yok. Yumuşacık diş eti dostu fırça. Yıllardır da kullanırım hem eve hem arkadaşlarıma öneririm kimseden kötü yorum almadım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın