Görüş Bildir
Haberler
Yatılı Misafirleriniz İçin En İyi Şişme Yatak Tavsiye ve Önerileri

etiket Yatılı Misafirleriniz İçin En İyi Şişme Yatak Tavsiye ve Önerileri

Ece Erdem
11.11.2022 - 02:21

Şimdiye kadarki en iyi buluşlardan bir tanesi olduğunu düşündüğüm şişme yatakları mercek altına aldık! Hem rahat hem de yer kaplamıyor olmaları bence muhteşem. İster kampta ister evde kullanabileceğiniz şişme yatakların altına pamuklu ve kalın bir örtü sererseniz yere değdiğinde gelen gıcırdama sesini de büyük ölçüde azaltırsınız. 

Bu içerikte en iyi şişme yatakları derledik, umarım beğenirsiniz!

Keyifli okumalar! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Intex Çift Kişilik Şişme Yatak

1. Intex Çift Kişilik Şişme Yatak

En çok satılanlar kategorisinde 1 numaraya yerleşen çift kişilik şişme yatağı ben de yıllarca kullandım. Altında halı falan olduğunda gıcır gıcır sesler de gelmiyor, gayet rahat bir yataktı. İki adet şişme yastığı ve pompasıyla birlikte geliyor. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayın.

2. Bestway 3 Kişilik Kral Şişme Yatak

2. Bestway 3 Kişilik Kral Şişme Yatak

Kategorisinde en çok değerlendirilen 10. ürün olarak geçen üç kişilik şişme yatağı kamplarda veya pijama partilerinde kullanmaktan zevk alacağınıza eminim. 

Satın almak için buraya tıklayın.

3. Araç İçi Şişme Yatak

3. Araç İçi Şişme Yatak

Özellikle uzun yolculuklarda çocuklu aileler bu şişme yatakla çok rahat edecektir. Biz bile uzun süren yolculuklarda yoruluyoruz, çocuklar ise ekstra yoruluyor. Bagaja atın ve ihtiyaç halinde şişirip kullanın!

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz, sadece 365 TL! 

Diğer araç içi şişme yatakları da koleksiyona ekledim. 

'10 saat yolculuk yapacağımız için kızım rahat etsin diye aldım gerçekten çok güzel çıktı. Çok kolay şişiriliyor ve kesinlikle inmiyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz..'

4. PAVILLO Şişme Kamp Yatağı

4. PAVILLO Şişme Kamp Yatağı

Yastık ve minder destekli, konforlu flok yüzeye sahip, ayarlanabilir tasarımı ile farklı şekillerde kullanılabilecek ergonomik kamp yatağı. Dilerseniz yatak olarak ya da dinlenme yastığı ile uzanma koltuğu olarak kullanabilirsiniz.

Linkini buraya bıraktım bile. 

'Ürün mükemmel, eşim için aldım. Minibüs şoförü, arabası için aldık içinde uyuyabilmesi için. Sıfır beklenti ile istedik . Bir sırt çantasına yatağı pompası ve yastığıyla beraber çok rahat sığıyor. Şişirmesi 4 dakika havanın alınması 40 saniye falan. Şiddetle tavsiye ediyorum.'

5. Bestway Şişme Koltuk

5. Bestway Şişme Koltuk

Hem yatak hem koltuk olarak kullanılabilen bu ürünü eskiden hep televizyon reklamlarında görürdüm, 'ne kadar değişik yahu' diye çok şaşırırdım 😂

Misafirleriniz için veya kampta kullanmak için kullanışlı bir ürün arıyorsanız, mutlaka tercih etmelisiniz. 

Ürünün linkini buraya bırakıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Intex Çift Kişilik Elektrikli Dura Yatak

6. Intex Çift Kişilik Elektrikli Dura Yatak

Yere yakın şişme yataklardan hoşlanmıyorsanız karyolalı çift kişilik yatak yüksekliğindeki bir modeli sizler için seçtim. Misafiriniz geldiğinde konfor sağlamak istiyorsanız tercih etmelisiniz. 

Satın almak için tıklayın

'Yatılı misafirim için aldığım yatağı 1 hafta boyunca havasını indirmeden kullanabildik. Ölçüleri çok iyi gayet geniş ve çok rahat. Sadece sağa sola dönüşlerde gıcırdama yapıyor rahatsız edilecek kadar değil kesinlikle. Çok memnun kaldık. Havasını indirip bazanın altına koyduk çok yer kaplamıyor. Kullanışlı, dayanıklı. Umarım uzun ömürlü olur 😊'

7. Bestway&Intex Klasik Tek Kişilik Şişme Yatak

7. Bestway&Intex Klasik Tek Kişilik Şişme Yatak

Üst yüzeyi su geçirmez, sıkıştırılmış yumuşak kadife kaplama olan tek kişilik şişme yatak, kampa gittiğiniz zaman çadırınıza muhakkak sığacaktır. 

Şişirme pompasıyla beraber gelen ürünü hemen buradan satın alabilirsiniz. 

'Aldığım şişme yatak gayet kullanışlı rahat kumaşı sert olduğundan herhangi çökme esneme gibi bir durumu olmuyor şişirmesi kolay şişirme pompası sayesinde 1-2 dk'da şişiriyorsunuz'

8. Tek Kişilik Air Lounger

8. Tek Kişilik Air Lounger

Pratik kurulumu sayesinde evde, kampta, plajda, piknikte kullanabileceğiniz şişme şezlongu pompa olmadan kolayca şişirebiliyorsunuz. Yaz akşamlarında bahçede uyumak için bile kullanabilirsiniz. 

Fiyatı da uygun, 169,90 TL'ye hemen satın almak için tıklayın!

9. Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak

9. Çift Katlı Tek Kişilik Şişme Yatak

Sıradan şişme yataklara göre yerden daha yüksek olan bu şişme yatağı rahatına düşkün olanlar mutlaka almalı. Otomatik pompasıyla beraber geldiği için saniyeler içerisinde yatağınıza kavuşacaksınız. 

Satın almak için buradaki linke tıklayın.

10. Bestway Çift Kişilik Bej Yatak

10. Bestway Çift Kişilik Bej Yatak

Kendi isteğinize göre yatağın sertlik ya da yumuşaklığını ayarlayabilirsiniz. Evde, yazlıkta, seyahatte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Maksimum taşıma kapasitesi ise 300 kg.

Hemen satın almak için buradaki linke tık tık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Intex Kids Tek Kişilik Tulumlu Çocuk Kamp Yatağı

11. Intex Kids Tek Kişilik Tulumlu Çocuk Kamp Yatağı

Hep yetişkinler için şişme yataklara baktık, bir tane de çocuklar için olana bakalım. Tasarımında bulunan fermuarlı uyku tulumunu dilediğinizde çıkartabiliyorsunuz ve yıkayabiliyorsunuz. 

Çocuklarınızda kampa gittiğinizde kullanması için ideal, hemen satın almak için tıklayın.

12. PAVILLO Roll & Relax Twin Şişme Yatak

12. PAVILLO Roll & Relax Twin Şişme Yatak

Roll & Relax Twin tek kişilik şişme kamp yatağı, açık kırlara yapılan gezilerde bile konfor ve rahatlığa değer veren kişiler için yaratılmış. Su geçirmez bir çantası ve şişirilebilir bir yastığı da varmış. 

Hemen satın almak için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Sizin için seçtiğim diğer tek kişilik şişme yatakları koleksiyondan inceleyin.

“Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.” 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın