Görüş Bildir
Haberler
Pijama Partisinin Olmazsa Olmazları

etiket Pijama Partisinin Olmazsa Olmazları

Arkadaşlarınla geçireceğin sınırsız eğlenceli bir geceye hazır mısın?

Yastık savaşları, hüngür şakır ağlamalı romantik filmler, yanında tatlı tuzlu popcornlu abur cubur ve tabii ki gecenin kıyafet konsepti PİJAMA! ‘’Bu Tarz Benim’’ edanla eeen tatlı pijamanı giyip gelebileceğin bir parti ortamı burası: dostların buluştuğu en sıcak ortam belki de. Gerçi ideal bir pijama partisi arkadaşlarınla yaptığındır diye bir doğru da yok kesinlikle; giyersin pijamanı, battaniyenin altında filmini izleyip atıştırırsın bir yandan da ve bu şekilde yalnızlığın huzurunu da en keyifli şekilde yaşayabilirsin.. Ama biz tabii ki de burada en yakın arkadaşlarınla ne çılgınlıklar yapılırı masaya yatıralım istiyoruz. Eğlenceye hazır mısın? ;)

1-Pijama Şart

1-Pijama Şart

Tabii ki her şeyin başı rahat bir pijama! Terlikle, çorapla, göz bandıyla kombin yapabileceğiniz, sizin tarzınızı yansıtan pijamayı seçmekle başlayın işe.

2-Yiyelim Güzelleşelim

2-Yiyelim Güzelleşelim

Tatlısız, abur cubursuz, popcornsuz bir pijama partisi, pilavsız kuru fasulye gibidir! Ne anlamı kalır ki bir yandan sohbet ederken bir yandan da elin çalışmazsa? Buradaki püf nokta, öyle depresyon moddaymış gibi kaşık kaşık nutella yeme sınırını aşmamak; dozunda tatlılar, poğaçalar, kekler, çörekler, cupcakeler ideal bir gece için doğru seçimler olacaktır :)

3-Film İzlemeden Olmaz

Biraz gülmeli, biraz ağlamalı, bol romantikli bir gece bu! O gece ‘’Ne izlesek ki?’’ derdine düşmemek için erkenden filmlerinizi hazırlayın ve o gece elinize popcornunuzu alıp yatağa kurulma vakti; film başlıyoooor! :)

4-Eğlence Başlasın!

4-Eğlence Başlasın!

Gecenin akışına göre kenarda hazırda tuttuğumuz kartlarımızı, kutu oyunlarımızı çıkarıp, eğlencenin dozunu arttırabiliriz; Scrabble, Tabu, Jenga, Monopoly ya da kart oyunları tam da böyle geceler için. Kahkaha, eğlence, azıcık hırs; ‘’Sende aşkta kazanırsın canıım’’ gibi azıcık klişe espriler. Ama kız kıza olunca bunlar bile komik gelmez mi? :)

5-Kurtlarımızı Dökelim!

Müziksiz danssız olmaz diyenlerdenseniz, arka fondaki hafif ritmik müziğin sesini biraz açma zamanı! Eğlence aslında işte şimdi başlıyor: yoğun iş stresine, günlerin yorgunluğuna, ilişkinizin sorunlarına inat dökün kurtlarınızı! Hem yediğimiz abur cuburları anında yakarız, hem de çok rahatlarız!

6-Dedikodunun Kime Ne Zararı Var Ki?

Yakın arkadaşlarınla bir araya geldiğinde en çok zevk aldığın şey de ‘’taze’’ öğrendiğin bilgileri onlara anlatmak değil midir? ‘’Ayy gördün mü; falanca o gece ne giymiş?’’, ‘’Bu çocuk bunda ne buluyor cidden anlamıyorum!’’ dediğinizi duyar gibiyim :) Hadi kurtlardan sonra içimizi de dökme zamanı. Unutmayın, biz kızlar en çok konuşarak rahatlarız! ;)

7-Yastık Savaşının Galibi Benim!

Dedikodudan sonra ne de iyi gider biraz yastık savaşı! Tabii üstteki gibi bir eğlence istiyorsanız, bol tüylü yastıklar bunun için ideal olanları! Bu savaşın galibi olmak için yastığını kap!

8-Uyumak Yok!

8-Uyumak Yok!

Uyku bu gecenin en büyük yasağı! Uyuyan elenir, yıllarca dillere düşer alimallah! Enerjinin son damlasına kadar ayakta kalmak ve anlatmak kilit noktasıdır pijama partilerinin; bunu nasıl yapacağın da sana ve arkadaşlarına kalmış :)

9-Makyaj Yapmaca, Bakıma Girmece

9-Makyaj Yapmaca, Bakıma Girmece

Biraz Amerikan filmleri gibi olacak ama aslında çok eğlenceli bir aktivite :) Biraz çocukluğumuza dönüş gibi :) Biraz hepimizin zorlandığı şu aylaynırı nasıl süreceğim sorusunun cevabı; bakalım bu renk bana yakışır mının denemesi. Ama beraber eğlenmenin keyifli bir yolu :)

10-Pijama Partisi İçin Hazırlanan Pijama Partisi Kutusu

10-Pijama Partisi İçin Hazırlanan Pijama Partisi Kutusu

Sizler için sımsıcak evlerinizde, battaniyenizin altında, pijamalarınızın rahatlığında hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla birlikte hissedeceğiniz keyiften daha değerli ne olabilir ki dedik ve sizler için sımsıcak bir pijama partisi organize ettik. Kutumuzun içeriğini de bu partiyi güzelleştirmek adına hazırladık. Pijama partilerinin olmazsa olmazları bu kutunun içinde :) :) www.bikutumutluluk.com üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1540
1072
626
275
183
148
145
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Robert

iyi güzel ama bunu yapacak kimsem yok