Görüş Bildir
Haberler
Picasso'nun Eserleri Açık Arttırmaya Çıkartıldı: Satış 110 Milyon Doları Geçti!

Picasso'nun Eserleri Açık Arttırmaya Çıkartıldı: Satış 110 Milyon Doları Geçti!

GNS
24.10.2021 - 20:09

Amerika'nın Nevada eyaletinin Las Vegas kentinde yapılan bir açık arttırmada Pablo Picasso'nun tabloları satışa çıkartıldı. 11 adet eserinin yer aldığı müzayedede satış 110 milyon doları aştı. İspanyol ressamın 9 tablosu ve 2 adet seramik çalışmasından beklenmedik bir gelir elde edildi. İşte müzayedede yer alan o eserler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kübizmin en büyük savunucularından biri olan Picasso eserlerinde pek çok akımdan etkilenmiştir. Gerçeküstücülük ve modern sanat esintilerinin yoğun olduğu eserleri görülürken bunlardan 11 tanesi Las Vegas'ta bir açık arttırmada satışa çıkartıldı. İşte müzayedenin detayları...

Sevgilisini Resmettiği Tablo 40.5 Milyon Dolara Satıldı

Sevgilisini Resmettiği Tablo  40.5 Milyon Dolara Satıldı

Picasso’nun 1938 yılında sevgilisi Marie-Therese Walter'ı resmettiği 'Femme au Beret Rouge' tablosu en yüksek fiyata satıldı. Tablo 40 milyon dolara satıldı.

Alıcıların isimleri açıklanmadı.

Eserlein 20-30 milyon dolara satılması bekleniyor. Koleksiyon, ünlü ressama ait en az 50 yıllık sanat hayatını kapsıyor.

Büyük ölçekli portreler 'Homme et Enfant' ve 'Buste' d'homme' sırasıyla 24,4 milyon dolar ve 9,5 milyon dolara satıldı.

'Le Dejeuner sur l'herbe' gibi seramik üzerine daha küçük işler 2,1 milyon dolardı. Tabloların satış öncesindeki tahminlerin üç ya da dört katına satıldığı ifade edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın