Görüş Bildir
Haberler
Peugeot’dan Tweet ile Çalışan Otomobil

Peugeot’dan Tweet ile Çalışan Otomobil

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peugeot 308, “TweetCar” projesini İstanbul Autoshow 2015’te sergiledi. İstanbul Autoshow 2015 için özel olarak üretilen yeni Peugeot 308 TweetCar, ziyaretçilerin Twitter üzerinden attıkları belirli “tweet”lerle otomobili kontrol edebilmesine olanak sağlıyor.

Bu sayede fuar alanında olsun olmasın, merak eden herkes bu deneyimi yaşayabiliyor. Fuar alanında olanlar dilediklerinde bu aracı yakından inceleyebiliyor.

Hayata geçirilen proje ile Autoshow’a gidemeyen otomobilseverler de Peugeot 308’e istedikleri komutları gönderebiliyor. Bunu deneyimlemek isteyenler “www.308tweetcar.com” adresinde istediği komutu seçiyor ve geriye kalan her şeyi yeni Peugeot 308 TweetCar yapıyor.

Daha şimdiden Twitter üzerinde “#istanbulautoshow2015″ resmi “hashtag” ile yapılan paylaşımlarda önde olan Yeni Peugeot 308 TweetCar, bir Twitter fenomeni olmaya aday oluyor.

Bu deneyimi yakından görmek isteyenler 31 Mayıs Pazar günü sona erecek İstanbul Autoshow’da 3. salonda bulunan Peugeot standını ziyaret edebiliyor ya da “www.308tweetcar.com” üzerinden takip edilebiliyor.

TechnoLogic

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0