Görüş Bildir
Haberler
Pero Antic Fenerbahçe'de

Pero Antic Fenerbahçe'de

Enver K.
30.06.2015 - 17:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe Ülker, Atlanta Hawks forması giyen Pero Antic ile 2+1 yıllık anlaştı.

Resmi siteden yapılan açıklama;

'Erkek Basketbol Takımımız Fenerbahçe Ülker, kariyerinde iki Euroleague şampiyonluğu bulunan Atlanta Hawks’lı oyuncu Pero Antic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

1982 doğumlu Makedon uzun forvet, yeni sezonda sarı lacivertli formanın başarısı için mücadele edecek.

Pero Antic’e Fenerbahçe Ülker’e hoş geldin diyor, sarı – lacivertli forma ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz.'

https://twitter.com/Fenerbahce/status/615890292496056320

Dış şut tehdidi var

Hem 4, hem de 5 numaralı pozisyonlarda oynayabilme yeteneğine sahip Antic, 2.10 boyuna rağmen gününde olduğunda dış şutlardaki yüksek isabetleriyle fark yaratıyor.

Yunanistan’da parladı

2010 yılına kadar kariyerinde önemli bir sıçrama yapamayan ve o sezonu Bulgar takımı Akademik Sofya’da geçiren Antic, Rusya’nın Spartak St.Peterburg takımının Eurochallenge Cup’ta oynadığı Final Four’da dikkatleri çekip, aynı yıl Makedon Milli Takımı’nın Litvanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndaki büyük başarısında önemli pay sahibi olarak Olimpiakos’un yolunu tuttu. Komşu’da da başarılı performansını devam ettiren ve iki sezon üst üste Euroleague şampiyonluğu yaşayan Antic, ardından NBA’de Atlanta Hawks forması giymeye başladı.

NBA’de 2 sezonda 113 maça çıkan ve 17.4 dakika süre alan Makedon oyuncu, 6.3 sayı, 3.5 ribaunt, 0.9 asist ortalamaları tutturdu. Makedon oyuncunun hırslı yapısının bu transferin bitmesinde önemli etkenlerden bir tanesi olduğu ve Obrodovic’in savaşan takım hedefinde büyük rol oynayacağı belirtildi.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0