Görüş Bildir
Haberler
Perili Evlerden Bahseden Biri Deli midir, Zehirlenmiş midir; Ne Dersiniz?

Perili Evlerden Bahseden Biri Deli midir, Zehirlenmiş midir; Ne Dersiniz?

Görkem Kızıldağ
26.08.2023 - 18:27 Son Güncelleme: 26.08.2023 - 18:43

Perili ev iddialarını hafife almak yerine, tuhaf deneyimler yaşayanları ciddiye almalıyız; bazı 'perili' evlerde yüksek karbonmonoksit seviyeleri halüsinasyonlara neden olarak paranormal izlenimler yaratabilir, bu yüzden güvenlik için aceleyle ayrılmak önemlidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir evin perili olduğunu söyleyen biriyle karşılaştığımızda, ona deli muamelesi yapabiliriz fakat ya bu kişi haklıysa? Elbette periler, hayaletler veya benzeri metafizik varlıkların varlığını savunmuyoruz. Ancak bir evde sıra dışı olaylar yaşayan insanların bu deneyimlerini de ciddiye almalıyız, ama nasıl?

Yapılan araştırmalar, perili olduğu iddia edilen evlerin çoğunda yüksek karbonmonoksit seviyeleri bulunduğunu ortaya koyuyor. Bildiğimiz gibi bu madde halüsinasyonlara neden olabilir; insanlarda baş dönmesi, ağrı gibi şikayetlere, hayvanlarda ise ölümlere yol açabilir.

Eğer uyuşturucu etkisi altında değilseniz ve duyduğunuz sesler eski bir evdeki alışılagelmiş seslerle aynıysa, ancak yine de paranormal olaylar yaşadığınızı düşünüyorsanız, orayı hızla terk etmelisiniz. Çünkü büyük olasılıkla zehirlenme tehlikesi altındasınız.

İçeriğimizin videosu için şöyle buyurabilirsiniz:

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sigurd

Yahu yaptırırız bakımını tadilatını ne gerekiyorsa, bi tane perili lanetli evim olsun. Kafayı sıyırayım

KumdanKum

ya cok kötüsünüz sondaki adami niye koydunuz gece gece yüzü gözümün önünden gitmiyor nasıl uyucam ben şimdi 😣😣