Görüş Bildir
Haberler
Pençe - Şimşek Operasyonunda Şehit

Pençe - Şimşek Operasyonunda Şehit

Pençe-Şimşek Operasyonunda el yapımı bombanın patlaması sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İki ay önce evlenmişti

İki ay önce evlenmişti

Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız'ın acı haberi, memleketi Konya'nın Ereğli ilçesindeki ailesine ulaştı.

Şehit Halil Yıldız'ın yaklaşık 2 ay önce Kübra Nur Yıldız ile dünya evine girdiği öğrenildi.

El yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanmıştı

El yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanmıştı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Pençe- Şimşek Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Halil Yıldız, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Acı haber memleketi Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan eşi Kübra Nur Yıldız'a, askeri yetkililer tarafından verildi. Yetkililer, daha sonra da babası Duran Yıldız'ın evine giderek acı haberi verdi. 3 kız kardeşi olan şehit Yıldız'ın annesi Meryem Akyol'un da Ankara’da yaşadığı öğrenildi. Şehit Yıldız'ın cenazesinin yarın Ereğli'de defnedilmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
satici ben

Yazık ya isllah bu ülkeye sahiplerine değmiştir yoksa çok yazık bu genç yasta artık vatan sagolsunda diyemiyorum bu vatan bize toz tanesi bile vermiyor artık... Devamını Gör