Görüş Bildir
Haberler
Peki Siz Şimdi Nesiniz?

Peki Siz Şimdi Nesiniz?

Ecivicivokke
03.06.2023 - 22:02

Aranızda bir ilişki var ama nasıl bir ilişki olduğunu anlayamıyor musun? Bunu anlamak için belli başlı sinyaller olması gerekiyor tabii!

Belirsizliği ortadan kaldırmak istiyorsan seni teste alalım!

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Senin yanındayken temas etmek için ekstra çaba gösteriyor mu?

3. Sana diğer insanlara gösterdiğinden daha farklı bir ilgi gösterdiğini hissediyor musun?

4. Her gün günaydın ve iyi geceler mesajı alıyor musun?

5. Yolda yürürken elini tutuyor mu?

6. Sadece ikinizin anladığı şakalarınız var mı?

7. Birbirinize özel hitap şekilleriniz var mı?

8. Ona güzel bir söz söylediğinde ya da iltifat ettiğinde nasıl tepki veriyor?

Sevgili!

Verdiğin cevaplara göze siz sevgilisiniz! Çıkma teklifi ortadan kalktığından beri biraz kafa karışıklığı oluşuyor tabii sen de haklısın. Bizim sorduğumuz sorulara verdiğin yanıtlar sevgili olduğunuzu kanıtlar nitelikte. Belki daha yeni yeni bu yola giriyorsunuz fakat partnerinin sana karşı yaklaşımına daha fazla dikkat edersen sen de anlayacaksın. Büyük bir aşk mı doğuyor ne?

Flört!

Siz daha önce arkadaş mıydınız? Eğer bu soruya cevabın evet ise kafa karışıklığının sebebi bu olabilir. Arkadaş değilseniz karşındaki kişinin davranışlarını daha dikkatli gözlemlemen gerektiğine dair bir işaret bu! Sana olan yaklaşımını fark ettiğinde soru işaretlerin ortadan kalkacak, flörtüne çok daha hızlı yaklaşacaksın!

Sadece arkadaş!

Karşındaki kişinin sana karşı gösterdiği tavır zaman zaman farklılaştığı için sende biraz kafa karışıklığı yaratmış olabilir. Bu testte verdiğin cevaplar sizin arkadaş olduğunuzu gösteriyor fakat sonradan neler değişir bilemeyiz. Eğer sen istiyorsan bu kişiye daha net mesajlar vererek ilgini belli etmelisin. Belki de sevgili olursunuz, kim bilir?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
8
4
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyzettinyapar

Evet aşk doğdu 🙈🙃🥲