Görüş Bildir
Haberler
Pek de Bilimsel Olmayan Verilere Göre Yapılmış 15 İsim Analizi

etiket Pek de Bilimsel Olmayan Verilere Göre Yapılmış 15 İsim Analizi

Öykü Parlak
19.04.2018 - 12:37

Şimdiden uyaralım, istisnalar kaideyi bozmaz. 'Hııı ben hiç böyle değilim bir kere' diyecekler şimdiden tribini atıp sayfadan çıkabilir. Biz genellemelerin insanıyız ve bu içerik aşırı derecede genelleme içerir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mehmetler saftır.

Herkese inanırlar. İçlerinde hiç kötü niyet, sinsilik, kurnazlık yoktur. Düşmanı için bile kötü bir dilekte bulunmaz. Bir Mehmet bulursanız sımsıkı sarılın ona.

2. Aliler çalışkan ve temiz kalplidir.

İsimlerinin verdiği ağırlıktan mıdır bilinmez ama nerede çok efendi, sakin, saygılı, akıllı bir erkek varsa, orada mutlaka bir Ali vardır.

3. Fatmalar anaçtır.

Herkesin iyiliğini düşünürler. Tüm arkadaşlarının, ailesinin hatta tanımadığı insanların bile yardımına koşar. Bunu asla övünülecek bir özellik olarak görmez. Ona göre olması ve yapılması gereken tam olarak budur. Çoğu zaman başkalarının mutluluğunu kendi mutluluğundan daha ilerde tutsa da bu durumdan şikayetçi değildir çünkü o zaten bu şekilde mutlu oluyordur.

4. Buseler, Eceler ve Selinler çok güzeldir.

Bu isimlere sahip olup da güzel olmayan bir tane bile kadın yok. Doğduğunda bu isimlerden birisi kulağına okunduysa, güzellik özelliği de otomatik olarak yükleniyor vücuda. Bu ne şanstır yarabbi!

5. Merveler ilgi bağımlısıdır.

Tüm ilgi onlarda olsun, herkes onun için çabalasın, dünya onların etrafında dönsün isterler ki zaten onlara göre dünya zaten onların etrafında dönüyordur. Bir ortama girdiğinde tüm ilgiyi üzerine çekmeyi de başarır. Boşuna değildir bu ilgi sevdası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sedalar şüphecidir.

Kimseye tam olarak güvenmezler çünkü birine ne kadar çok güvenirlerse, hayal kırıklığına uğrama ihtimalinin de o kadar yüksek olduğunu bilirler. Durup dururken şüpheci olmamışlardır tabii ki. Edindiği tecrübeler ve tanıdığı insanlar, onu şüpheci olmaya itmiştir.

7. Emreler çapkındır.

Beyler hiç öyle ben çapkın değilim falan diye kendinizi savunmaya kalkmayın. İçinizi biliyoruz sizin içinizi. Flört etmek için doğmuşsunuz siz. Emreler tek eşliliği de kolay kolay sürdüremezler. İçlerindeki minik şeytan onu sürekli farklı kadınlarla flört etmesi için dürter çünkü.

8. Onurlar kızların en yakın erkek arkadaşıdır.

O kadar anlayışlı, o kadar ince ruhludurlar ki, kaderleri hep kızların en yakın arkadaşı olmaktır. Her derdinizi dinlerler, sorunlarınıza çözüm üretirler. Diğer erkekler gibi hayatınıza yük olmazlar aksine yüklerinizi hafifletirler. Keşke tüm erkekler Onur gibi olsa!

9. Elifler kararsızdır.

Hani 'ne yiyelim, nereye gidelim?' diye sorduğunuzda 'fark etmez' diyen arkadaşlarınız var ya, heh işte onlar Elifler. Aslında fark eder ama karar vermesi çok uzun süreceği için fark etmez diyerek geçiştirir. Ne kendisini ne de karşısındaki insanı yormak istemez. Kararsızlığının sebebi de ince ayrıntılara fazla takılmasından, her şeyi detaylı bir şekilde düşünmesindendir.

10. Zehralar temizlik bağımlısıdır.

Öyle kötü bir bağımlılık değildir ama. Keyif alır temizlikten. Her temizlikte yeniden doğmuş gibi, hayatı kökten değişmiş gibi hisseder. Ne zaman bir şeye sinirlense, üzülse, hemen temizlik bezlerinin ve çamaşır suyunun yanında alır soluğu. Şöyle birkaç saat sürecek detaylı bir temizliğin halledemeyeceği sorunu yoktur. Onun için en büyük mutluluk, saatlerce mutfak tezgahı ovalamaktır, fayansları parlatmaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Burcular intikamcıdır.

Bir Burcu'yu üzmeden, öfkelendirmeden önce iki kere düşünün çünkü hayatınızın hatasını yapmak üzere olabilirsiniz. Aslında Burcular'ın damarına basmazsanız çiçek gibi insanlardır. İçlerinde hiçbir negatif his, kötülük yoktur ama bir kere damarına basarsanız, bu en büyük pişmanlığınız olur. İntikamlarını almadan asla can vermezler!

12. Muratlar anı yaşar.

Onlar için ne geçmiş ne gelecek önemlidir. Şu an mutluysan, huzurluysan, önemli olan budur. O yüzden planlar yapmayı ya da geçmişteki bir hataya, üzüntüye takılı kalmayı sevmezler. Anı yaşamayı sevdikleri için onları pek asık suratlı göremezsiniz. Hep pozitif ve neşelidirler.

13. Zeynepler hırslıdır.

İsteyince elde edemeyecekleri hiçbir şey yoktur. Yeter ki bir şeyi çok istesinler, tüm hayatlarını ona odaklarlar, gece gündüz çabalarlar ve onu mutlaka elde ederler. Zaman yönetimi, organizasyon ve plan yapma konularında ustadırlar.

14. Kemaller gururludur.

Onlar için onur her şeydir, bunun için yaşarlar. Bu durum onlara bazen zarar verse de, bu özelliklerinden asla vazgeçemezler. Bir Kemal'i kaybetmek istemiyorsanız ona asla saygısızca, gururunu kıracak sözler kullanmayın!

15. Beratlar delikanlıdır.

Delikanlılık artık sadece eski dönemleri anlatan filmlerde kalmış görünse de, hala içimizde bir miktar delikanlı var. Beratlar, yalandan, hileden, sahtelikten hiç hoşlanmazlar. Hem kendilerinin hem de başka insanların hakkını savunurlar. Daima ezilenin yanında dururlar. Sözlerini söylemekten asla çekinmezler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
353
109
79
30
19
17
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizembuyukb

iremler iki yüzlüdür

Alp Eren A.kaya

He amk he aynen Alperenlerde asker doğar hatta .

Faruk Erenat

#15 Albayrak olan hariç desene