Görüş Bildir
Haberler
Pehlivan ve Terkoğlu'na 158 Yıl Hapis Talebi

Pehlivan ve Terkoğlu'na 158 Yıl Hapis Talebi

Batuhan
31.12.2020 - 15:48

“Metastaz 2: Cendere” kitabından dolayı açılan 14 ayrı soruşturmada, Barış Pehlivan’ın ve Barış Terkoğlu’nun toplamda 158 yıl hapis cezaları istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Odatv’nin haberine göre, kitaba açılan tüm davaların şikayetçileri üç isimden oluşuyor: Avukat Ahmet Özel, Avukat Mustafa Doğan İnal ve Antalya Savcısı Gürkan Kütük.

İki gazeteci, iki avukatın dört ayrı savcıya yaptığı şikayetler nedeniyle geçtiğimiz salı günü 14 ayrı soruşturmada ifade verdi. Kitaptan ve kitap hakkındaki haberlerden, yazılardan, televizyon programlarından yapılan şikayetler nedeniyle Barış Terkoğlu hakkında 95 yıla kadar, Barış Pehlivan hakkında 63 yıla kadar, toplamda 158 yıl hapis cezası istendi.

İki gazeteci haber sonrası ironik paylaşımlarda bulundu👇

Ayrıca hakkındaki usulsüzlük iddiaları nedeniyle Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) soruşturma yürüttüğü Savcı Gürkan Kütük’ün ve yine iki avukatın şikayetleri nedeniyle sekiz ayrı manevi tazminat davası da açıldığı öğrenildi. İki avukat, Cumhurbaşkanı’nın yanı sıra, Fettah Tamince gibi FETÖ davalarından soruşturulan isimlerin avukatlığını yapmalarıyla ‘Metastaz’ kitabına da konu olmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
15
3
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Pes ya bu nasıl Adalet tacizci tecavizculere kadınlara şiddet uygulayanlsra çocuklara şiddet uygulayanlara ceza yok ama bu yurtsever gazetecilerimize 158 yıl... Devamını Gör

yusuf demiray

Bu adamları geçmişte bu ülkenin yargısı tutukladı, dava açtı. Netice itibariyle beraat ettiler ve size bu davayı açanlar fetöcü denilerek işin içinden sıyrıl... Devamını Gör