Görüş Bildir
Haberler
Paykasa Kart

Paykasa Kart

Paykasa Kart
14.05.2016 - 01:38

Paykasa Kart Nedir?

Paykasa Kart Nedir?

Paykasa Nedir?

16 haneli PİN kodu ile desteklenen elektronik bir kart olan paykasa kart, klasik olarak ön ödemeli kartlardan biridir. Tek sefer kullanım hakkı sunar, daha sonra otomatik olarak kendini bloke eder. Bu özelliği sayesinde kullanıcılar herhangi bir riske girmeden ödemelerini gerçekleştirebilirler. Bununla birlikte ödeme sırasında herhangi bir kişisel bilgi ihtiyacı da duymayan paykasa kart, daha hızlı ödeme yapmak isteyenlerin de gözde tercihlerinden biridir. Akıllı sistemi sayesinde kullanıcıya özel bir kod oluşturan ve üretilen kodun üreticiler tarafından dahil bilinmemesi sağlatılmıştır. Bu nedenle ödemeler yapılırken kesinlikle bir başkasının sahip olduğunuz PİN kodunu bilmesi mümkün değildir. Kendinize has bir kullanım sağlayarak istediğiniz gibi işlerinizi yoluna koyabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paykasa Satın Alma – Paykasa Kart

Hizmet ve alışveriş noktasında birleştirici bir güç arayanlar için önerebileceğimiz en güzel şey, sanal alışveriş sitelerinden hizmet ya da ürün satın alırken dikkatli davranmalarıdır. Gerek alışveriş yapılan sitelerin SSL sertifikasına sahip olması gerekse de ürünleri satın alma aşamasında sundukları güven, alışverişinizin daha keyifli geçmesi adına oldukça önemli bir yer tutmaktadır. Bu noktada sizlere güvenli alışveriş yapmanın keyfini sunduğumuz paykasa bayilik sitemizde, gerekli tüm güvenlik tedbirlerini alarak gerek kart satın alma aşamasında gerekse de ödeme aşamasında en iyi ayrıcalıkları sunuyoruz. Hizmette kalite ve uygun fiyatları esas tutan firmamız, müşterilerinin memnuniyetini sağlamak ve kolay alışveriş yapmalarını sağlamak adına paykasa satın alma işlemlerinde en kolay seçenekleri hizmete koymuştur. Tüm bankalarla anlaşmalı pos cihazları, mobil ödemelerde operatör seçimi, kredi kartında düşük komisyonlar ve daha aklınıza gelebilecek tüm ayrıcalıkları en ince ayrıntısına kadar sunmaktadır. Paykasa satın alma işlemlerini gerçekleştirirken kredi kartı bilgilerinizin üçüncü taraflarla paylaşılmaması esasına da dikkat ederek aldığınız hizmetin en kalitelisi olması konusunda da hassasiyet göstermekteyiz.

Mobil cihazlarınızdan ya da bilgisayarınızdan sitemize giriş yaparak istediğiniz gibi paykasa satın alma işlemini gerçekleştirebileceğiniz web sitemizde, canlı destek sayfasına da yer vererek alışverişinizin en uygun seçenekler dahilinde gerçekleştirilmesi hususunda gerekli ayrıcalıkları göstermekteyiz. Bir sanal alışveriş sitesinden beklediğinizden çok daha fazlasına sahip olan sitemiz, paykasa satın alma kolaylıklarını her geçen gün daha da geliştirerek müşterilerine hizmet sağlamaktadır. Zamanında işlem, PİN kodu satın alımlarında uygun fiyatlar ve ödeme yöntemlerinde farklı seçeneklerle hizmet veren firmamız, sürekli yardımınızda olacak canlı destek sayfasıyla da sizlere en iyi şekilde yardımcı olmaktadır. Dilediğiniz gibi alışveriş yapmak, aradığınızdan daha fazla hizmetlere sahip olmak ve güven içinde ödemelerinizi gerçekleştirmek için sizlere sunduğumuz firmamız web sitesinden en iyi koşullarda alışveriş yapma ayrıcalıklarına sahip olabilirsiniz. Paykasa satın alma kolaylıklarıyla beklentilerinize daha hızlı ulaşmanıza yardımcı olan firmamız ile alışverişte ayrıcalığın en güzeline sahip olacaksınız. Yenilik, ayrıcalık ve güven noktasında en iyisine sahip olmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Son zamanlarda kendinden söz ettiren ve müşteriler arasında da birbirine tavsiye edilen ödeme yöntemlerinden biri olmayı başaran paykasa satın alma , sitemizden sunulan farklı seçenekler sayesinde en iyi şekilde sahip olunabilmektedir. Zaman kaybına yer vermeden, dilediğiniz zaman kolaylıkla erişebileceğiniz internet sitemizden hizmet alarak alışveriş sitelerinde yaşanan güvenlik sorununu en iyi şekilde çözüme bağlayabilirsiniz. Kaliteli hizmet, ayrıcalıklı fiyat indirimleri ve daha fazlasını yakalamak isteyenlere sunduğumuz yeniliklerimizi incelemek ve yararlanmak için sitemizin güncel fiyatlarını inceleyebilir, canlı destek sayfasından hizmetlerimiz hakkında öğrenmek istediğiniz tüm detayları en kolay şekilde öğrenebilirsiniz. Paykasa satın alma işlemlerinde beklediğinizden daha fazlasına sahip olmak için acele edin.

Kaynak: http://www.paykasakart.co/paykasa-sat...

Paykasa Fiyatları – Paykasa Kart

Alışverişlerde herkesin en çok istediği şeylerden biri alınan ürün ya da hizmetin fiyat bakımından uygun olması ve ödemelerde zorluk olmamasıdır. Bu önemli husus, ön ödemeli kart sistemlerinde de geçerli olan bir durumdur. Bu nedenle alışverişinizde sanal kart kullanmayı tercih edenlerden iseniz sizlere önerimiz, fiyat araştırmasını doğru bir şekilde yapmanızdır. Çok sayıda ön ödemeli kart bayisinin olduğu ülkemizde, fiyatların değişken olması, alışverişlerde çok da isabetli davranmamaya neden olabilmektedir. Biz, uzun zamanların deneyimli bir firması olarak müşterilerimize hizmet sunarken, paykasa fiyatlarıkonusunda en uygun fiyat seçeneklerini sunmaktan geri durmuyoruz. Herkesin alışverişini daha kolay yapabilmesi için, ödemelerini yaparken yüksek fiyat ödeme riski ile karşı karşıya kalmaması için piyasaya göre fiyatlarımızı şekillendirerek müşterilerimizin memnun kalmasını sağlıyoruz. Paykasa fiyatları ve komisyon oranları konusunda bulabileceğiniz en iyi fiyatları sitemizin sürekli güncel ve sabit kur üzerinden sattığımız kartları incelemenizi öneriyoruz. Bu sayede dilediğiniz alışveriş keyfini en iyi şekilde elde etme ayrıcalıklarına sahip olabilirsiniz.

Paykasa fiyatları , 10, 20, 25, 50, 100, 200, 250 ve 500 Euro değerinde olup, alışveriş miktarına göre kullanıcıların satın alabildiği bir sistem üzerine kuruludur. İstediğiniz zaman alışveriş miktarınızı belirledikten sonra satış sitemizi ziyaret ederek kart alışverişini tamamlayabilirsiniz. En hızlı, en güvenilir ve alışverişte en uygun fiyatlara sahip olma avantajlarıyla müşterilerimize hizmet vererek ayrıcalıkları değerlendirmede en güncel fiyat seçeneklerini sunuyoruz. Böylelikle dilediğiniz zaman çok kolay bir şekilde sitemizi ziyaret ederek alışverişinizde güven sağlayacak paykasa kart alışverişini yapabilirsiniz. Herkesin işini kolaylaştıran, ödeme yöntemleri arasında en çok güven veren ve kullanıcılarına farklı avantajlar sunan ön ödemeli kartlar sayesinde, dünyanın neresinde olursanız olun, hangi web sitesi olursa olsun alışverişlerinizi çok kolay bir şekilde gerçekleştirerek rahatınıza bakabilirsiniz. Ön ödemeli kart sistemlerinin kolaylıklarından yararlanmak ve alışverişinizde daha isabetli davranmak için web sitemizden canlı destek sayfasına girerek, sorularınızı sorabilir, ödeme yöntemleri hakkında bilgi alabilir ve kolaylıkla paykasa kart satın alabilirsiniz. Paykasa fiyatları ve güncel durumlar hakkında bilgi almak için de yine sayfamızdan müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Son zamanların en çok tercih edilen ve ödeme yöntemlerinde en çok kullanılan ön ödemeli kartları ile alışveriş dünyanıza renk getirmek için konusunda deneyimli olan ve paykasa fiyatları ile piyasanın en uygun fiyat ayrıcalıklarını sunan sitemizden yararlanabilirsiniz. Herkes için en güzel hizmeti sunduğumuz firmamızda, yapacağınız alışverişler de satın alacağınız ön ödemeli kartlar da beklediğinizden daha avantajlı olacaktır. Paykasa kartile gelen rahatlığı alışveriş dünyasına yansıtmak için yapmanız gereken tek şey sitemizi ziyaret etmek olacaktır. Dilediğiniz gibi alışveriş, aradığınız gibi rahatlık ve çok daha fazlasına sahip olmak için sunulan seçenekleri değerlendirmenizi öneriyoruz. Daha fazla bilgi ve detay için sitemizi incelemeye sizi de bekliyoruz.

Kaynak: http://www.paykasakart.co/paykasa-fiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın