Görüş Bildir
Haberler
Partnerinize Dokunmanın Hissettirdiği 8 Mükemmel ve Sıcak Duygu

etiket Partnerinize Dokunmanın Hissettirdiği 8 Mükemmel ve Sıcak Duygu

Dokunmak, duyguların fiziksel bir ifadesidir. Partnerinize dokunurken o mükemmel ve sıcak duygular ortaya çıkıverir. İşte, partnerinize dokunurken hissedilen o mükemmel ve sıcak duygular...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlar.

www.google.com

Önem verdiğiniz bir kişi size birçok şey hissettirebilir. Güven, bir partnerin size dokunduğunda hissettiğiniz en önemli duygulardandır.

2. Şehvet duygusuyla dolar taşarsınız.

www.google.com

Partneriniz size dokunduğunda bu okşamaya dönüşür. Bu da şehvet duygusuyla dolup taşmanızı sağlar. Sıcacık hissedersiniz. Zevkten dört köşe olursunuz.

3. Aranızdaki cinsel çekim bir anda hayranlığa ulaşır.

3. Aranızdaki cinsel çekim bir anda hayranlığa ulaşır.

Partnerinizin dokunuşu şehvetli ve anlamlı ise bu da cinsel bir çekim yaratır. Cinsel çekim yarattıkça hayranlık duygusuyla dolar taşarsınız. Tutku doludur. Asla soğukluk hissetmezsiniz.

4. Değerli hissedersiniz.

4. Değerli hissedersiniz.

Dikkatli, kasıtlı ve düşünceli davrandığında değerli hissedersiniz. Mutluluktan gözlerinizin içi parlar. Olur olmadık yerlerde gülümsersiniz. Sımsıkı sarılmak istersiniz.

5. İçiniz huzurla dolar.

5. İçiniz huzurla dolar.

Partneriniz sizinle ilgilendiği zamanlarda içiniz huzurla dolar taşar. Onu yere göğe sığdıramazsınız. Bir şeyler hissettiğiniz birinin dokunması bambaşka bir ortam yaratır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Midede kelebekler uçuşur.

www.google.com

Partneriniz dokunduğunda midenizde kelebekler uçuşuyor hissi beliriverir. Davetkar duygularla onu ne kadar çok istediğiniz aklınıza gelir. Heyecanlı olursunuz.

7. Aitlik hissi kasıp kavurur.

www.google.com

Kalp atışınız hızlanır ve tansiyonunuz düşer. Tüm o dokunmalar sayesinde stres seviyeniz azalır. Aitlik hissiyle yanar tutuşursunuz. Endişelerden uzaklaşırsınız.

8. Mutluluk yüzünüze yansır.

www.google.com

Güvendiğiniz biriyle temasa geçmek oksitosin adı verilen hormonu salgılar. Bu hormon kişilerde mutlu ve rahat ruh hali yaratır. Stres duygusunu azaltır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
10
8
7
7
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın