Görüş Bildir
Haberler
Partililerin 7 Haziran Sonrasında Olası Seçim Zaferlerini Kutlama Yöntemleri

Partililerin 7 Haziran Sonrasında Olası Seçim Zaferlerini Kutlama Yöntemleri

Hayri Çokbilen
05.06.2015 - 16:21 Son Güncelleme: 07.06.2015 - 21:13

Tüm Türkiye 7 Haziran akşamına kilitlenmiş durumda. Herkes genel seçimlerin nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. Biz de partililerin olası seçim zaferlerinin 7 Haziran akşamına nasıl yansıyacağını sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Halkların Demokratik Partisi

Halay

Aslında bizim halay çekmemiz için herhangi bir şey olmasına gerek yok. Yağmur yağıyor halay çekiyoruz. Güneş açıyor halay çekiyoruz. Ama bu seferki başka olacak. Yıkacağız barajları çekeceğiz halayları. Bir bakmışsınız kilometrelerce uzunluğunda halay tutmuşuz. Tilililililili

Kaçak çay

Kaçak çay

Başka hiçbir çay kaçak çayın yerini tutmuyor.. Seçimlerde Hdp'nin barajı aşması halinde on binlerce demlik kaçak çay tüketeceğiz. Yanında da otlu peynirle tandır ekmeği de varsa tadından yenmez. Ayrıca binlerce kez de aynı soruyu soracağız. 'Çay kaçax mı hewal?'

Ateş yakıp üstünden atlamak

Ateş yakıp üstünden atlamak

Newroz Bayramı'nda hep ateş yakıp üstünden atlardık. Bu sefer 7 Haziran akşamı barajları yıktığımız için ateşten atlayacağız. Uçan hewaller şimdiden sıraya girsin.

Havai fişek

Yalnız bu kez havaya 😁😁😁

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Milliyetçi Hareket Partisi

Konvoy

Konvoy

Atlayalım arabalara çıkalım konvoya. Küçük bir uyarı; arabaların camından sarkıp üç hilalli bayrağımızı dalgalandıran ülküdaşlar dikkatli olsun ki bir takım kazalara sebebiyet vermesin.

Çay

Çay

Şöyle çayımızı demleyelim de bir güzel yudumlayalım. Yalnız bizimki hakiki Rize çayı yanlış olmasın.

Kuzu çevirme

Kuzu çevirme

Sonuçta kurduz. Tabii ki kuzuyu kapacağız.

Yaylaya çıkmak

Yaylaya çıkmak

Bu seçimde mevsim de müsait. Zaten her sene geleneksel hale gelen Erciyes Dağı'nın eteklerinde Tekir Yaylası'na çıkma şenliklerine bir yenisini ekleriz. Burada yüzlerce Türk tipi yurt (çadır) kurmazsak bize de Ötüken yokuşunu çıkmak nasip olmasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Cumhuriyet Halk Partisi

Anıtkabir ziyareti

Anıtkabir ziyareti

Seçim zaferimizi tabii ki de Atamızın ebedi uykusuna yattığı yerde ona teşekkür ziyaretinde bulunarak kutlayacağız. Ülkeyi parsel parsel satanlara inat O'nun yolundan dönmeyeceğiz.

Harmandalı

Harmandalı

Hey gidi efelerin efesi. Atam da ne güzel oynardı harmandalını. 7 Haziran akşamı biz de oynayacağız.

Çilingir sofrası

Çilingir sofrası

Sekülerizmin yıkılmaz kalesiyiz. 7 Haziran akşamı gelen zaferle kuracağız çilingir sofrasını. Yanına da biraz beyaz leblebi. Değmeyin keyfimize.

4. Liberal Demokrat Parti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Party hard

Hatta belki de şoko partiler. Sonuçta marijuananın belli ölçüde legalize edilmesini savunan bir partiyiz. Seçim zaferi gecesinde her şey serbest.

5. Saadet Partisi

Mevlid okutmak

Mevlid okutmak

Sevinmenin fazlası mekruhtur. Olur da yıllardır süregelen şanssızlığımızı kırıp bu seçimden zaferle ayrılırsak sabaha kadar mevlid okutacağız. Yanında da sınırsız şerbet.

6. Komünist Parti

Das Kapital okuma saatleri

Das Kapital okuma saatleri

'Yoldaşlar; artık çok daha önemli bir sürece girmiş bulunuyoruz. Zafer sarhoşluğu yaşamıyoruz, ciddiyetimiz kaybetmiyoruz. Bu yüzden size bu seçim zaferi gecesinde Das Kapital okuma saatleri düzenledik. (Bizce de sıkıcı ama ne yapalım görseldeki gibi kutlamayı devrimden sonraya sakladık 😔 )

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Adalet ve Kalkınma Partisi

Balkon konuşması

Balkon konuşması

Artık bir klasik haline gelen, 'Reis'in her seçim zaferi sonrası gerçekleştirdiği balkon konuşmasını 7 Haziran akşamı da gerçekleştireceğiz inşallah. Gerçi bu sefer 'Reis' yok ama olsun.

Ayran

Ayran

Gelelim milli içkimiz ayrana. O gece zafer sarhoşluğuyla litrelerce ayranı kafamıza dikeceğiz. Bütün muhalefeti karşımıza dizip bıyıklarımıza bulaşan ayranı gözünüzün içine baka baka yalayacağız. Benden söylemesi. Şimdiden ayran stoklarınızı yapın 7 Haziran akşamı karaborsaya düşebilir.

Tatlı yemek

Tatlı yemek

Hem de şeker komasına girene kadar. Baklavadan kadayıfa, sütlü nuriyeden dilber dudağına, hanım göbeğinden vezir parmağına..  Alkol yasak ama bunların etkisi daha fena. Asıl marjinal biziz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
16
10
4
2
1
0