Görüş Bildir
Haberler
Parkta Bonzai İçen Genç Hayatını Kaybetti

Parkta Bonzai İçen Genç Hayatını Kaybetti

Onedio Medya
17.08.2014 - 12:13 Son Güncelleme: 17.08.2014 - 12:39

Parkta Bonzai İçen Genç Hayatını Kaybetti

Kağıthane Ayazma Parkı’nda bonzai içtiği iddia edilen 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Gencin ölümünü haber alan nişanlısı ve ailesi olay yerinde sinir krizi geçirdi

Olay, saat 09.30 sıralarında Kağıthane Ayazma Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 23 yaşındaki Nail Dalkoparan dün akşam saatlerinde parka gelerek bonzai içti. Bir süre sonra parkta yastık ve yorganla uyuyan genci, sabah saatlerinden yoldan geçen bir vatandaş gördü. Gencin hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaş durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri gencin yattığı kamelyayı güvenlik şeridiyle kapattı. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerin ardından gencin öldüğünü belirledi. Gencin öldüğünü haber alan ailesi ve yakınları olay yerinde gelerek sinir krizi geçirdi. Gencin cesedinin karşısında çocuklarla birlikte oturan yakınları uzun süre gözyaşı döktü.

Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yeri inceleme ekipleri olay yerine geldi. Bir süre sonra haberi alan baba ağlayarak olay yerine geldi. Oğlunun cesedini görmek istediğini söyleyen acılı baba oğlunu gördükten sonra güçlükle banka oturtuldu. Acılı baba oturduğu yerde bir süre feryat etti. Gencin yakınları acılı babayı güçlükle sakinleştirdi.

İHA

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/parkta-bon...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0