Görüş Bildir
Haberler
Parapsikologlara Göre Bütün Varlıkları Harekete Geçirebileceğiniz "Telekinezi Yeteneği" Kazanmak İçin 7 Tüyo

etiket Parapsikologlara Göre Bütün Varlıkları Harekete Geçirebileceğiniz "Telekinezi Yeteneği" Kazanmak İçin 7 Tüyo

koleksiyoner
18.09.2019 - 07:15

Parapsikologlar tarafından, hemen hemen hepimizin doğuştan gelen ruhsal güçler ve ruhsal yetenekleri olduğu söylenir. Psişik güçlerin en önemlisi kabul edilen telekinezinin tanımı; düşünce gücünü yoğunlaştırarak canlı veya cansız maddeler üzerinde etki oluşturmak olarak yapılır. Peki uzmanların, telekinezi yapma yeteneğinizi ortaya çıkaracak tüyoları nelermiş bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Telekineziye inanmak, onu gerçekleştirebilmek için ilk adımdır.

Sizi sabote edecek her şeyi bir kenara bırakın ve bu güce inanmayanlara rağmen siz kalbinizle inanın. Evrene gönderdiğiniz bu olumlamanın verdiği pozitif enerji ile beraber odaklanmanızın etkisi artacaktır. Aynı şekilde etki etmek istediğiniz cisim de bundan etkilenecektir.

2. Rahatlamış ve kaygısız bir zihin olmalı.

Stres, kaygı, kafanızda dönen planlar derken kendinizi bir türlü odaklanamamış ve istediği sonucu alamamış olarak bulmak muhtemeldir. Sizi odaklanmaktan alıkoyacak tüm kaygı ve benzeri etkilerden kurtulduğunuzda gerçek odaklanmayı sağlayabilirsiniz.

3. Yoğunlaşmanıza engel olacak herhangi bir bedensel ihtiyacınız olmamalı.

Aşırı açlık, tokluk, üşüyecek kadar soğuk bir ortam ya da tam tersi sizi rahatsız edecek kadar sıcak bir ortam. Dikkatinizi dağıtmayacak, tüm bedensel ihtiyaçlarınıza uygun yer ve zaman ayarlamalısınız.

4. Meditasyon yaparak, tam konsantrasyon sağlamaya hazırlanmalı.

Telekinezi güçleri ile öne çıkmış olan kişiler, özellikle odaklanma problemi yaşayanlar için telekinezi çalışmalarına başlamadan önce düzenli meditasyon yapmanın çok işe yaradığı söylüyorlar. Çünkü meditasyon yapmak aslında insana bir şeye odaklanmayı ve bu odak noktasında sabit kalmayı öğretiyor. Başlamadan önce size bir nevi donanım sağlıyor.

5. Telekinezi yapmada amacınız kötü niyetli olursa başarılı olunamaz.

Eğer ki amacınız telekinezi ile para kazanmak, dikkat çekmek ya da insanlara zarar vermek olursa başarılı olamazsınız. Bu yüzden niyetiniz  zihin egzersizi ve gerçek sanılanlara meydan okumak, boş vakitleri değerlendirmek gibi kendiniz odaklı olmalı. Bu şekilde düşünüp, bu niyetle odaklanmak gerekli.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Objelere iç sesinizle fısıldayın.

Odaklanmak, teknikleri uygulamak, tam konsantrasyon... Bunların yanında en işe yarar tüyolardan biri de eşyalarla içinizden konuşmaktır. Etkilemek istediğiniz eşyanın, sözünüzü dinlediğini hayal etmek ve onlara iç sesinizle konuşmak telekinezi gücünüzü arttıracaktır.

7. Son olarak sabır, gayret ve düzen en önemli kombinasyonunuz olmalıdır.

Eğer gerçek bir sonuç almak istiyorsanız kendinize bir telekinezi programı oluşturmalısınız. Programınıza; günün hangi saati, hangi teknikleri uygulayacağınız ve bu teknikler ile  ne kadar süre çalışacağınızı not etmelisiniz. Bu programa uyarak düzeni sağlayabilirsiniz.  Metodlar işe yaramadığı zaman yapamayacağınıza inanmak sizi başa, hatta daha da geriye döndürür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
57
44
38
23
18
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fake-jesus

Ara sıra nesneleri hareket ettirmeye çalışırım. :)

NewMoon

Salem Cadılar Birliği diye bi youtube kanalı vardı oraıs başarılı bu konularda

Ergün Zereyak

5 numara herhalde "lawfull good"lar tarafından yazılmış herhalde. :D