Görüş Bildir
Haberler
Pamukkale Üniversitesi Genç Eğitimciler Topluluğundan Örnek Davranış

Pamukkale Üniversitesi Genç Eğitimciler Topluluğundan Örnek Davranış

Koray Kaya
06.11.2017 - 18:51

Pamukkale Üniversitesi eğitim fakültesinde yürütülen ''Al Götür Oku Getir'' projesi kapsamında, Genç Eğitimciler Topluluğunun düzenlemiş olduğu  kermeste, öğrenciler bu sefer para yerine kitap bağışladılar. Öğrenciler ve akademisyenler Bağışladıkları kitaplar karşılığında kermeste bulunan ve öğrencilerin kendi elleriyle hazırladığı birbirinden güzel, çeşit çeşit yiyecekler ile hem leziz bir gün hem de eğlenceli vakit geçirmiş oldular.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Götür Oku Getir Projesi

Al Götür Oku Getir Projesi

Proje, eğitim fakültesinde, öğrencilere hem okuma kültürü hemde sorumluluk bilinci kazandırmak amacıyla, Yrd. Doç. Dr. Sibel Duru ve Yrd.Doç. Dr. Emel Sarıtaş tarafından oluşturulmuş bir proje. Herkese açık bir alanda bulunan bu kütüphanede öğrenciler hiç bir denetim altında olmadan beğendikleri kitabı alıp okuyup tekrar geri getiriyorlar.

Bunun İçin Önce Bir Kütüphane Gerekiyordu

Bunun İçin Önce Bir Kütüphane Gerekiyordu

Eğitim fakültesinde kurulan genç eğitimciler topluluğu bunun için ilginç bir yol izledi. Para toplamak yerine direk amaç olan kitap toplamayı ve kermeste de ödemeleri sadece kitap olarak almayı tercih etti. Kermes ,okul ve il çapında büyük ilgi gördü. Öğrenciler ve akademisyenler ve hatta yayın evleri dahil bir çok yerden kitap bağışında bulunuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın