Görüş Bildir
Haberler
Özkan Uğur'un Yaptığı Paylaşım Sevenlerini Üzdü! Üçüncü Kez Kansere Yakalandı

Özkan Uğur'un Yaptığı Paylaşım Sevenlerini Üzdü! Üçüncü Kez Kansere Yakalandı

Ömer ÖNDER
29.04.2022 - 15:54

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, daha önce iki kez lenf kanserine yakalanan ve yenen ünlü sanatçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine hastalığının nüksettiğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Özkan Uğur, 2013 ve 2020 yıllarında lenf kanserine yakalanmış ve başarılı geçen tedaviler sonrasında eski sağlığına kavmuştu. Instagram hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan ünlü sanatçı akıllı ilaç tedavisi olacağını ve tedavi süreci boyunca kalabalık ortamlardan uzak duracağını açıklayan Özkan Uğur, konserlere ara verme kararı aldı.

Özkan Uğur yaptığı paylaşımda 'Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
7
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

Allah yardımcısı olsun acil şifalar dileriz.. Yakın zamanda da abisini kaybetti . o da şarkıcıydı kendi gibi. Üzüldüm.

Zevahir

Allah yardımcın olsun. Allah sana çok çok sabır versin. Allah sana acil acil şifalar versin. Tez zamanda düzelirsin inşallah.

Kestane çeri

Çok tatlı da birisi hep böyle olması üzücü