Görüş Bildir
Haberler
Özcan Deniz ve Feyza Aktan Kavgası: Özcan Deniz’in Darp Edildiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Kavgası: Özcan Deniz’in Darp Edildiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan tarafından darp edildiği haberleri geçtiğimiz günlerde magazin basınını meşgul etmişti. Oğlunu görmek için Feyza Aktan’ın evine giden Özcan Deniz, Feyza Aktan’ın  aldırısına uğradığı iddia ediliyordu. Bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programda Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’e saldırdığı ve tokat attığı görüntüleniyor. İşte Özcan Deniz ile eski eşi Feyza Aktan arasında yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özcan Deniz’in Darp Edildiği Görüntüler Ortaya Çıktı

Özcan Deniz’in Darp Edildiği Görüntüler Ortaya Çıktı

İddiaya göre Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı. Okul müdürü, ünlü şarkıcıya oğlunun okula gelmediğini söyledi.

Bunun üzerine eski eşinin evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan, Deniz'e tokat atarak kıyafetlerini parçaladı.

BUGÜN MAHKEMEDEYDİLER

Öte yandan iki yıl önce boşanan Özcan Deniz ile Feyza Aktan,oğulları Kuzey’in velayeti için bugün birkez daha karşı karşıya geldi. Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in 2019 yılında boşandığı eşi Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayet davasının dördüncü duruşması görüldü.

Feyza Aktan Kimdir?

Feyza Aktan Kimdir?

Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1 yıl birlikte olduğu Özcan Deniz ile 8 Mart 2018'de sade bir törenle evlendi. O dönem hamile olan Aktan, gelinlik yerine siyah bir elbise tercih etti. Özellikle böyle bir gün için siyah bir kıyafet tercih eden Feyza'nın beyaz yerine siyahı tercih etmesi uzun süre konuşulmuştu.

Feyza Aktan'ın evlenmeden önce gerçek adının Fatıma olduğu iddia edilmişti.

Nikah masasına oturduklarında bebek bekleyen çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018 tarihinde dünyaya geldi.

Çift, 2019 yılında evliliklerine son verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

femenler siz şiddete karşı değilsiniz ...siz erkeğin kadına şiddetine karşısınız sadece. görüntülerde özcan deniz vuruyor olsaydı ortalığı yıkıyodunuz...