Görüş Bildir
Haberler
Oyuncu Nihal Yalçın, Kendisinden 13 Yaş Küçük Sevgilisi Berker Güven İle Görüntülendi

Oyuncu Nihal Yalçın, Kendisinden 13 Yaş Küçük Sevgilisi Berker Güven İle Görüntülendi

dila bahar
06.11.2021 - 19:11

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Tamer Karadağlı ile yaşadığı gerilimle gündeme gelen Nihal Yalçın, sevgilisi ile görüntülendi. Kendisinden 13 yaş küçük sevgilisi ile geçtiğimiz gece magazin ekiplerine yakalanan Yalçın, ilişkileriyle alakalı ne açıklama yaptı? İşte o açıklamalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nihal Yalçın, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Berker Güven’le Cihangir’de görüntülendi. Nihal Yalçın’dan 13 yaş küçük olan Berker Güven son olarak Show Tv’de yayınlanan Alev Alev dizisinde rol almıştı.

Altın Portakal'a Gönderme...

Altın Portakal'a Gönderme...

Oyuncu Nihal Yalçın (40) kendinden 13 yaş küçük meslektaşı Berker Güven ile geçen yaz aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgililer önceki akşam Cihangir’deydi. Sarmaş dolaş tur attılar. Keyifleri yerindeydi. Sokaktaki vatandaşların bakışlarına aldırış etmeyen öpüşen ikiliden Berker Güven, 'Keyfimiz yerinde arkadaşlar. Biliyorsunuz Nihal'in basın danışmanlığını yapmaya başladım. 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödül aldı o yüzden mutluyuz' sözleriyle şaşırttı. Nihal Yalçın da Tamer Karadağlı ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Nihal Yalçın Ve Tamer Karadağlı Arasında Yaşanılanlar

Nihal Yalçın Ve Tamer Karadağlı Arasında Yaşanılanlar

Ekim ayında gerçekleşen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödülü vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında gergin anlar yaşanmıştı. Karadağlı, Yalçın'ın konuşması sırasında sık sık saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını açık açık belli etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın