Görüş Bildir
Haberler
Oyun Fiyatları Uçmuşken Derdinize Derman Olacak: Oynaması Ücretsiz Olan 20 Oyun

Oyun Fiyatları Uçmuşken Derdinize Derman Olacak: Oynaması Ücretsiz Olan 20 Oyun

Steam Türkiye için önerilen kur politikasını güncellemesinden sonra oyun fiyatlarının artışı herkesin malumu. Konsol üzerindeki oyun fiyatları da kısmen pahalı ve cep yakan cinsten çıkış yapıyor. Bu listemizde oynarken eğleneceğiniz ve cebinizde 5 kuruş para çıkartmak zorunda olmayacağınız 20 oyunu listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Teamfight Tactics

1. Teamfight Tactics

TFT olarak da anılan Teamfight Tactics, League of Legends karakterleri ile stratejik planlar yaptığınız ve oynaması tamamen ücretsiz olan bir oyun. Hem PC hem de mobil platformlarda oynanabilmesi sayesinde oldukça seviliyor.

2. Destiny 2

2. Destiny 2

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Destiny 2, oyunculara aksiyon dolu bir MMO deneyimi sunmaya çalışıyor. Halo serisini yaratan Bungie ekibi tarafından geliştirilmesi de aksiyona ne kadar içten yaklaştığının kanıtı adeta.

3. Paladins

3. Paladins

Overwatch serisine benzerliği ile dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Paladins, oynaması ücretsiz ve oldukça eğlenceli bir yapım. 25 milyondan fazla oyuncu kitlesine sahip olan Paladins'de, takım tabanlı bir macera sizleri bekliyor.

4. Call of Duty: Warzone

4. Call of Duty: Warzone

Geçtiğimiz günlerde mobil tarafına da gelen Call of Duty: Warzone, son dönemin popüler olan ücretsiz oyunlarından birisi. Call of Duty isminin geçmesi bile oyunun ne kadar sürükleyici olduğunu açıklıyor.

5. Brawlhalla

5. Brawlhalla

Tamamen ücretsiz olarak oynanabilen Brawlhalla, farklı karakterlerin ve çeşitli içeriklerin barındığı bir dövüş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hem PC üzerinde hem de mobil platformlar üzerinde oynanabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Halo Infinite

6. Halo Infinite

Oyunun hikaye kısmı her ne kadar ücretli olsa bile çevrimiçi tarafı tamamen ücretsiz oynanabiliyor. Halo Infinite içerisinde aksiyon dozu bitmek bilmeyen çarpışmalar ile karşılaşacaksınız.

7. GWENT: The Witcher Card Game

7. GWENT: The Witcher Card Game

The Witcher 3: Wild Hunt içerisinde bulunan Gwent kart oyununun daha gelişmiş hali karşınızda. Hem PC hem de mobil platformlarda tamamen ücretsiz olarak oynanabiliyor.

8. Lost Ark

8. Lost Ark

Diablo'ya benzeyen yapısıyla bir hayli sevilen Lost Ark, oynaması tamamen ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Devasa evreniyle MMO heyecanı yaratmaya siz oyuncuların bilgisayarlarına konuk olmaya geliyor.

9. MultiVersus

9. MultiVersus

Son dönemlerde bir hayli popüler olan MulitVersus, birçok çizgi film ve süper kahraman karaktere sahip bir dövüş oyunu. Batman, Wonder Woman, Superman bir yana Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı ve Shaggy diğer yana.

10. Genshin Impact

10. Genshin Impact

Genshin Impact hem konsollarda, hem PC üzerinde hem de mobil platformlarda oynanabilen sayılı ücretsiz yapımlardan birisi. Açık dünyası ve karakter özelleştirmeleri sayesinde 2022'nin en popüler ücretsiz oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hearthstone

11. Hearthstone

Eskimeyen kart oyunu Hearthstone, oyuncuların başvurduğu en iyi kart oyunu olarak gösteriliyor. Tamamen ücretsiz oynanabilir olmasının yanı sıra mobil oyuncuların en sevdiği oyunlar arasında yerini alıyor.

12. Conqueror's Blade

12. Conqueror's Blade

Taktiksel bir MMO anlayışı bulunan Conqueror's Blade, kale kuşatmalarının yaşandığı ve ortaçağ terimlerinin söz söylediği tamamen ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

13. Smite

13. Smite

Mitolojik tanrıların birbirleri ile çarpıştığı Smite, Steam'de en çok oynanan MOBA oyunları arasında yerini alıyor. Senelerdir popülerliğini asla yitirmedi.

14. World of Warships

14. World of Warships

World of Warships adından da anlaşılacağı üzere devasa savaş gemileriyle savaşa çıktığınız harika bir ücretsiz yapım. İçerisinde 400'den fazla gemi seçeneği barındıran oyun aynı zamanda tanklı versiyonuna da sahip.

15. World of Tanks

15. World of Tanks

Gemilerden sıkıldıysan birde tankları deneyin! World of Tanks, PvP tank çatışmalarını başka bir boyuta taşıyor ve oyunculara tamamen ücretsiz bir deneyim sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Path of Exile

16. Path of Exile

Hack and Slash ve RYO mekaniklerini birleştiren izometrik yapım Path of Exile, çıktığı 2013 senesinden beri çizgisini hiç bozmadan ücretsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Oyuna halen daha güncel içerikler ve etkinlikler gelmeye devam ediyor.

17. Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

17. Vampire: The Masquerade - Bloodhunt

Yeni dönem Battle Royale yapımlarından birisi olan Vampire: The Masquerade - Bloodhunt, vampirlerin meydanda gezdiği ve uçup kaçtığınız bir ücretsiz oyun olarak karşımıza çıkıyor.

18. Fall Guys

18. Fall Guys

Haziran ayından önce ücretli olan, sonradan tamamen ücretsize dönen, ardından platform değiştiren Fall Guys, Battle Royale mantığını parkurlar ile birleştirerek harika bir deneyim sunuyor.

19. Rocket League

19. Rocket League

PC'de ve konsollarda en çok oynanan oyunlardan birisi olan Rocket League, tüm dünyada yankı uyandırmış bir yapım olarak biliniyor. Arabalar ile futbol oynamak hiç bu kadar eğlenceli ve ücretsiz olmamıştı!

20. Apex Legends

20. Apex Legends

Hızlı temposu ve bitmek bilmeyen aksiyonu ile Apex Legends, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen en iyi Battle Royale oyunları arasında yerini korumayı başarıyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aytuğ Fidan

valorant?