Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasında İz Bırakmış, Gamer'lar Olarak Unutamadığımız 13 Hayvan

Oyun Dünyasında İz Bırakmış, Gamer'lar Olarak Unutamadığımız 13 Hayvan

Gerçek dünyadaki sadık dostlarımız hayvanlar oyun dünyasında da pek çok noktada karşımıza çıkıyorlar. Gerek bize yardım eden, gerekse de kendi hikayelerine ve maceralarına sahip olan ve unutamadığımız 13 hayvan bu listemizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Roach

1. Roach

Geralt ile birlikte sayısız maceraya atılıp badireler atlatmış olan Roach yani nam-ı diğer Kızılgöz çoğu The Witcher oyuncusu için unutulmaz bir yere sahiptir. Dağın başından ıssız çöllere kadar nerede olursanız olun bir ıslıkla yanınızda bitiveren bu hayvan sadakat kavramının sözlük anlamı.

2. Dog

2. Dog

Evet, Dog gerçek bir köpek değil farkındayız ancak bu listede olmayı da sonuna kadar hak ediyoruz. Sahibi Alice'e olan sadakati ve korumacı tavırları onu kocaman şapşal bir köpekten farksız kılıyor. Tek fark devasa bir metal bedene sahip olması.

3. Dog Meat

İşte sadakatin oyunlardaki tanımı olan bir başka canlı Dog Meat. Fallout evrenindeki en büyük yardımcılarımızdan biri olan Dog Meat Wasteland'in çorak topraklarında ilerlerken güvenebileceğimiz en iyi dostumuz aynı zamanda.

4. Octodad

O bir aile babası! Ahtapot olduğunu ailesinden saklamaya çalışan Octodad bu zamana kadar oyun dünyasının gördüğü en absürt karakterlerden de biri aynı zamanda. Bu da onu unutamadığımız hayvanlar arasına sokmaya fazlasıyla yetiyor.

5. Shadowmere

5. Shadowmere

The Elder Scrolls evreni içerisinde hem Oblivion hem Skyrim'de karşımıza çıkan Shadowmere dayanıklılığı ile biz oyuncuların unutamadığı hayvanlardan. Kendisi ile karlı dağların tepelerine az mı çıktık, aşılmaz denen yerleri az mı aştık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senu

6. Senu

Assassin's Creed Origins'te bize büyük faydası dokunan Senu gerek harekete geçmeden önce düşmanları tespit etmekte, gerekse de mekanIarı genel olarak taramamızda bize büyük fayda sağlıyordu. Tam da bir suikastçının isteyeceği dost!

7. D-Dog

7. D-Dog

Metal Gear evreni içerisindeki çoğu şey gibi incelikli düşünülmüş ve yaratılmış bir karakter olan Diamond Dog ya da kısacası D-Dog da biz oyuncuların akıllarından uzun süre çıkmayan hayvan karakterlerden.

8. Riley

8. Riley

Oyunda ekibimizin en az diğer askerler kadar önemli bir parçası olan Riley gerek sadakati gerekse de becerileri ile yeri kolay kolay dolmayacak bir takım arkadaşı aynı zamanda.

9. Donkey Kong

İşte yılların yaşlandıramadığı bir oyun karakteri! Donkey Kong karşımıza ilk olarak 1981 yılında çıktığından beri aradan geçen 40 yıl şöhretinden hiç bir şey azaltmadı. Kendi oyunu hariç sayısız oyunda da karşımıza çıkmış olan karakterlerle daha uzun yıllar vakit geçireceğiz gibi görünüyor.

10. Sonic the Hedgehog

1991 yılında ilk kez karşımıza çıkmış olan kirpi Sonic o tarihten bu yana kendine ait televizyon şovlarına, bir sinema filmine ve sayısız oyuna sahip oldu. Yıllar mavi kirpiyi bizden kolay kolay ayıracak gibi de görünmüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Crash Bandicoot

Crash de tıpkı Sonic ve Donkey Kong gibi çok uzun süredir oyuncular tarafından tanınan karakterlerden biri. Bu çılgın ve yerinde duramayan dostumuz da oyuncuların hafızalarında yer etmeyi başaran en sevilen oyun karakterlerinden.

12. Tavuk

Bakmayın özel bir ada sahip olmadığına. O belki de oyun dünyasının en değerli tavuğu! Öyle ya, ona dokunan insanlığın kaderini kurtaracak olan Dragonborn bile olsa tüm köy anında üzerine saldırarak kişiyi etkisiz hale getiriyor.

13. Snark

Ya da daha çok andığımız adıyla 'böcek'. Bu hayvan kadar hedefine kilitlenmiş çok az yaratık vardır. Esasen bir uzaylı türü olan bu arkadaşlar bizlerin elinde ilk bulduğu hedefe saldıran bir silaha dönüşüyordu. Elbette ki bir hedef bulamadığında da gözüne kestirdiği kişi biz oluyorduk.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
21
13
6
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Majestic

Warcraft-invincible, Warcraft-misha, Super Mario-yoshi,