Görüş Bildir
Haberler
Oyun Dünyasına Damgasını Vurmuş, Unutamadığımız En Baba 13 Karakter

Oyun Dünyasına Damgasını Vurmuş, Unutamadığımız En Baba 13 Karakter

Oyun dünyasında kendilerine yer bulan babaların kimi soğuk, kimi evlatları için her tehlikeyi göze alır, kimi ise adeta bizden biri. Ortak oldukları nokta şu ki her biri kalbimizde apayrı bir yere sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kratos - God of War

Bizlere sımsıcak bir baba-oğul ilişkisi gösteren Atreus ve Kratos arasındaki bağ zaman ile güçlenen ve bundan sonrasında ise kolay kolay yıpranmayacak bir bağ. Kratos'un hüzünlü geçmişinin de bunda etkisi elbette ki büyük.

2. Big Daddy - Bioshock

2. Big Daddy - Bioshock

Ürkütücü görünseler de özünde masum küçük kızlar olan Little Sister'ların en büyük koruyucuları olan Big Daddy'ler bu kızlar için gerçek bir babadan farksız.

3. Michael - GTA: V

Sahip olduğu büyük servet içerisinde ailesini bir arada tutmaya çalışan bir baba Michael. Her imkanı önlerine serdiği karısı, kızı ve oğlundan yana ise yüzü pek gülmüyor.

4. Joel - The Last of Us

4. Joel - The Last of Us

Kıyamet sonrası bir dünyada yollarının kesiştiği Ellie ile birbirlerine bir baba kız edası ile bağlanan ikili her tehlikeyi omuz omuza aştılar. Joel yaptığı tüm fedakarlıklarla oyun dünyasının unutulmaz babalarından.

5. Geralt - The Witcher

Ciri için öz babasından bile daha çok emek harcayan, onu adeta kendi kızı gibi yetiştirip büyüten Gerlat'ın Ciri için atıldığı tehlikenin haddi hesabı yok. Geralt babalığın kan bağından çok daha fazlası olduğunun da en güzel örneklerinden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lord Harkon - The Elder Scrolls V: Skyrim

6. Lord Harkon - The Elder Scrolls V: Skyrim

Oyunun Dawnguard DLC'sinde Serena ve babası Lord Harkon ile tanışıyoruz. Bir vampir lordu olan Lord Harkon listemizde yer alan muhtemelen en kötü baba. Kızını güç için kullanmaktan çekinmeyen kalpsiz biri.

7. Lee Everett - The Walking Dead

7. Lee Everett - The Walking Dead

Zombi kıyameti esnasında yollarının kesiştiği minik Clementine için bir babadan farksız olan Lee kendini Clementine için tehlikenin tam ortasına atmaktan da asla çekinmiyor.

8. Bayek - Assassin's Creed: Origins

8. Bayek - Assassin's Creed: Origins

Tarihin ilk suikastçılarından olan Bayek oğlu için eşi Aya ile birlikte bir intikam yolculuğuna çıkarken tarihin akışına da etki ediyor. Her şey biraz adalet için.

9. Jack - Resident Evil 7

Jack için ne diyeceğimizi inanın biz de bilmiyoruz ancak şurası kesin ki kendisi tam manası ile bir aile babası. Kocaman bir aile olmak için yapmayacağı şey de yok. Sofrasına bir kez oturduktan sonra kendi gözleriniz ile göreceksiniz!

10. Eli Vance - Half-Life

10. Eli Vance - Half-Life

Alyx Vance'in babası olan Eli Vance dünyayı tehdit eden uzaylı tehlikesine karşı insanlığın savaşında elimizdeki en parlak beyinlerden biri. Kızı ise en az kendisi kadar zeki ve gözü kara.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Octodad - Octodad

11. Octodad - Octodad

İşte gerçek bir aile babası! Ahtapot olduğunu ailesinden ve çevresinden gizlemeye çalışan Octodad her şeye rağmen sevgi dolu bir baba.

12. Harry Mason - Silent Hill

12. Harry Mason - Silent Hill

Sevdikleri için gözünü kırpmayan bir baba daha... Silent Hill'in uğursuz sınırını bir an bile düşünmeden geçen ve kendini bir deliliğin içine atan Harry Mason listemizdeki kesinlikle en unutulmaz babalardan.

13. Corvo Attano - Dishonored

13. Corvo Attano - Dishonored

Elinden bir kez her şeyi alınan ve ölüme terk edilen Corvo verdiği mücadele ile adını temize çıkartıp hak ettiklerini geri aldı ancak kaderin onu bu kadar kolay bırakmaya niyeti yok. Neyse ki yanında artık kendi gibi yetiştirdiği kızı Emily de var.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
8
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
King in the East

geralt reis......................

sinan

Joel der geçerim

sude teke

Kim ne derse desin joel ve lee...