Görüş Bildir
Haberler
Dua Et Ping Var! Oyunda Kötü Olan Oyuncuların Sıklıkla Başvurduğu 13 Bahane

Dua Et Ping Var! Oyunda Kötü Olan Oyuncuların Sıklıkla Başvurduğu 13 Bahane

Oyuncular olarak kimi zaman en usta olduğumuz oyunlarda bile kötü performans sergileyebiliyoruz. Ancak böyle bir durum gerçekleştiyse sorun asla bizde değildir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ping.

1. Ping.

Oyuncuların en sık başvurduğu bahane şüphesiz ping. Ülkemiz internet altyapısı sağ olsun bu durum çoğu zaman gerçekten başımıza geliyor ancak online oyunlarda bir bahane olarak kullanımı da hiç az değil.

2. Aile üyelerini işe karıştırmak.

2. Aile üyelerini işe karıştırmak.

''Annem odaya girip lafa tuttu'' yada ''kardeşim koluma çarptı ondan vuramadım'' gibi bahaneler duymayan oyuncu yoktur. Bunların çok daha yaratıcı olanları da var elbette.

3. ''FPS düştü.''

Bir takım arkadaşınız göz göre göre skor mu kaçırdı, yada kendini doğruca ateş hattının tam ortasına mı attı? Bunun nedenini sorduğunuzda alacağınız yanıt çok açık ''kanka FPS bi' anda düştü.''

4. ''Main'im yasaklanmasa hepiniz görürdünüz.''

4. ''Main'im yasaklanmasa hepiniz görürdünüz.''

Şampiyon yasaklama mekaniğine sahip oyunlarda sıkça duyulan bir bahanedir bu da. Main'i yasaklanmasa ortalığın tozunu dumanını attıracağını iddia eden oyuncu bu yasaklama olayını bilmesine rağmen kendini başka karakterlerde de geliştirmeyi nedense hiç düşünmemiştir.

5. ''Daha elim ısınmadı, ikinci maçta görün beni.''

Sonuç genelde ikinci maçta da değişmez. Ama siz yine de diğer maça takım arkadaşınızın elinin ısınmasını ve kafanıza molotof atmamasını umarak girersiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ''Takım çok kötü ya, noob musunuz?''

Asla bu oyuncuda suç yoktur, kendisi hariç takımın her üyesi beceriksizdir ve onun yetenekleri bile takımı kurtarmaya yetmemiştir. KDA oranını gösterince de takım yüzünden oynayamadığını söyler.

7. Destek oyuncusunu suçlamak.

7. Destek oyuncusunu suçlamak.

Ah bu destek oyuncuları neler çekti bir bilseniz? İstediği performansı gösteremeyen takım üyesinin genelde ilk hedefi destek oyuncusu olur. ''Bana neden heal vermedin, beni neden diriltmedin'' gibi darlamalara maruz kalırlar. Healer onların kişisel asistanı olsun isterler.

8. ''Benim sözümü dinlemediniz ki!''

8. ''Benim sözümü dinlemediniz ki!''

Bu oyuncular isterler ki herkes sadece onun dediğini yapsın, kimse kendi oyununu oynamasın. Yenilmeniz halinde ise vay halinize. Onun sözünü dinlemediğiniz için böyle olduğu konusunda uzun bir nutuk dinlersiniz.

9. ''İstediğim silahı alamadım.''

9. ''İstediğim silahı alamadım.''

Tıpkı istediği karakterin yasaklandığını söyleyen oyuncular gibi bu oyuncular da şartlar kendi istedikleri gibi değilse asla oynayamazlar. Tüm performans düşüklüklerini de buna bağlarlar. Oyunda senin silahın haricinde bir ton farklı silah var, keşke en az birinde daha uzmanlaşsaydın?

10. ''Daha skill dolmadı.''

En çok başvurulan bahanelerden biri de budur. Rakip karşısında etkin olamayan oyuncu bir de en büyük dostu özel yeteneklerinden mahrumsa pek de bir seçeneği kalmamış olabilir gerçekten de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. ''Rakip kesin smurf.''

11. ''Rakip kesin smurf.''

Rakip ezip geçiyorsa en sık başvurulan bahanelerden biri de budur. Siz asla kötü olamazsınız, mutlaka rakip smurf hesapla oyuna girmiştir.

12. ''Kapı çaldı.''

12. ''Kapı çaldı.''

''Göz göre göre kendini mermilerin önüne atmanın kapının çalmasıyla ne ilgisi var?'' demek ister insan ancak diyemez...

13. ''Amma kastınız ya, sanki dereceli maçtı!''

Kendi performans düşüklüğünün farkında olan takım arkadaşınıza biraz yüklendiğinizde duyacağınız ilk savunma budur. Ancak normal şartlar altında takımın en hırslı oyuncusu da yine kendisidir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
12
4
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Kol bozuk :)

Develop ER

e ama öyle ?? Lag var ping düştü sistem kastı çok da yenildiysem ve kızdıysam makine ısındı reset attı kendine, windows hata verdi.. bunu yapanları eski le... Devamını Gör